Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 05, 22:49)
(Mano šeimos narė gyvena UK. Visko puola pirkti atvykus iš maisto. Sako, kad čia žiauriai pigu.)

Maistas pigus, tikrai. Jeigu Northamptono šiknaskylėje sumoki už pietus 20£ / asm., čia pilnai galima pavalgyti ir už 10-13€ /asm.

Visur žolė yra žalesnė, kur mūsų nėra.
Atsakyti

O vat dukterecia is Amsterdamo sake kad soju pienas pas mus dvigubai brangesmis nei ten.

Nu nesvarbu. 

Man tik idomu uz kiek ta Idomucia zmonele namie vaidina zidinio sergetoja.

Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 05, 22:49)

Kasdieniai produktai į eurus nesilygiuoja. Kas lygiuojasi, tai visokie brangūs nereikalingi šūdai, kurie kaip taisyklė parduotuvėje ryškiausiai išstatomi. Žmogui iš tikro nereikia labai daug. Bet akys nori.
(Mano šeimos narė gyvena UK. Visko puola pirkti atvykus iš maisto. Sako, kad čia žiauriai pigu.)

Ir dar kaip lygiuojasi. Kazkoks kopustas lietuviskais centais buvo 30, dabar 30 euro centu. Kopusto kilogramas vienas litas. Bulves 40 centu, reiskia po senovei 1, 20. O " Natura " aliejus dabar kainuoja 3 eurus, kada anksciau buvo 6 litai. Normalus, tikras lietuviskas sviestas - gal 5 litai pakelis. Ir galeciau vardint ir vardint, bet niekas nepasikeis, kaip reguliuoja prekybcentriai kainas, taip ir bus, nes aukstai sedintys uz savo algas viska ipirkt gali.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 01 05, 21:51)
Gabus žmogus, verslus žmogus, nepriklausomai nuo lyties, gali tikrai ir dirbti, ir užsidirbti visur.

nesamones. Skirtingose salyse galimybes uzdirbti yra skirtingos. Lietuva deja kol kas tarp blogiausiu vietu.
Lenkija - 10 kart geresne, atitinkamai ir investicijos. Bet kol kas tik verslui.
Gal but galima uzdirbti ir Antarktidoje tarp pingvinu, ar Saharos dykumoje, bet gal visi kvaili, nes niekas ten nevyksta apart mokslininku.
UK kol kas nebloga vieta uzdirbti, ypac tas faktas, kad zmones ten normalia kalba bendrauja ir nereikia mokintis.

"Tavo savivertę labai staigiai žemiau plintuso nukristų, jeigu tavo moteris pradėtų gauti pajamas nors 100€ daugiau. Tu bijai lygiaverčių santykių."

Be izeidinejimu sunkiai einasi nekvalifikuoto darbo atstovems, tame ir problema.
Ex darbe butu elementariai nusikurvinus, o dabartine zmona pasitikiu, tegu dirba... Bet ji nedirba, nesimoko ir neiesko nieko rimtai.
Eiciau i virtuve prie puodu. Man ten visai patinka. Bet ir zmonai patinka... O ji turi pirmenybe...
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 22:00)
Man tik idomu uz kiek ta Idomucia zmonele namie vaidina zidinio sergetoja.

Ji kazkuo panasi i pacia. Labai agresyvi ir pikta. Bet geri zmones turi kazkaip save apsaugoti.

Butum su kazkuo uz pinigus? Nemanai, kad galima vienas kita pasirinkti ir kitu pasitiket?
Kokia tada gyvenimo prasme?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 23:00)
<p>O vat dukterecia is Amsterdamo sake kad soju pienas pas mus dvigubai brangesmis nei ten.</p><p>Nu nesvarbu. </p><p>Man tik idomu uz kiek ta Idomucia zmonele namie vaidina zidinio sergetoja.</p>

Naujiena pas mus. Daugiau kas pirktų, o ne tą š iš karvių siurbtų, kuris ne š yra tik veršeliui, bet jokiu būdu ne žmogui, tai ir atpigtų geras daiktas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 22:12)
Na matot, ir jums jau malonu  rodyti meile. Aisku gaila, kad jums mylimas zmogus nera pagrindine misija, o tik po darbo. Bet jei jis geriau nemate, tai gal ir uzteks...

Del atsilyginimo, tuo paciu ar kitu, man irgi nera suprantama. Uz meile neatsilyginama meile, meile nereikalauja atlygio, ji arba yra arba ne.
Bet kiti ir meile nusiperka tai vel ivairios nuomones...

Mes kalbame, tačiau akivaizdžiai nesusikalbame. Lyg skirtingas kalbas naudotume smile.gif

Kava į lovą ir grindų plovimas man nėra pagrindinė misija. Nežinau, kodėl Jūs elementarią buitį sutapatinat su žmogumis :mastai: Galbūt Jūsiškė geriau nematė, todėl jai užtenka to, ką Jūs siūlote? O gal ji geriau nenori/nemoka/tingi? Tada irgi patogu smile.gif Jūs net neprileidžiate tikimybės, kad galbūt Jūsų prioritetai nėra teisingi? Mano draugas jau trečios žmonos ieško. Šventai įsitikinęs, kad čia jos kaltos, nes jo reikalavimų žmonai nesupranta. Pasiima vaiką iš mokyklos suolo ir "lipdo" iš jos žmoną pagal save (tarp kitko, jis irgi mano, kad žmonos vieta - prie puodų ir vaikų). O tos užauga ir supranta - jos nori savo gyvenime kažko daugiau. Ir išeina. O jis tada piktas sekančios ieško.

Specialiai kabutes uždėjau, kad tiesiogiai nesuprastumėt. Nu bet kaip jau Jums patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 19:53)
Isivaziduokit jusu vyras sutiks tokia, kuriai bus malonu aptarnauti mylima zmogu. Visapusiskai. Tiesiog malonu, kazka del mylimo zmogaus daryti.
Atnesti kava, paruosti megstama patiekala, rupintis namu jaukumu ir t.t.

Tada jam bus sunku atsilaikyti.
Kiekvienas zmogus nori buti mylimas, o jus rasot su tokiu pykciu, kad nemanau, kad gyvenime tai sugebat paslepti

Oi, tai gerai, pamojuočiau ranka ir palinkėčiau sėkmės, tegul aptarnauja, nes man aptarnavimas siejasi su tarnaitės vaidmeniu. Ir tame nematau jokios meilės. Aptarnauti ir rūpintis kitu žmogumi yra skirtingi dalykai. Mes rūpinamės vienas kitu, bet tikrai nepatarnaujam.

Tai tu ir sau prisitaikyk savo žodžius, reiškia blogai aptarnavai kaip vyras savo ex žmoną, kad jai buvo sunku atsilaikyti ir ji išėjo ten kur labiau aptarnauja biggrin.gif Ar čia aptarnauti turi tik moterys, vyrams negalioja? biggrin.gif
Atsakyti

Nu ne. Mes snekejome apie tai, kad savo vaikais kokybiskai gali pasirupint tik visai nedirbancios arba dirbancios namuose mamos. O jau tu ofisiniu vaikai auga su aukem, seneliais, valgo neaisku ka, ir tevu praktiskai nemato :)

Ar jau ir jus prie tu, kurios dirba ir savo vaikais nesirupina??? :D

Neturi jinai jokiu vaiku. Ir net jei ir suka kazkoki versla, tai tikrai nedirba 8 val per diena. Garantuotai vyras arba visiskai islaiko, arba didziaja dalimi. Uztat ir turi pakankamai laiko kitus mokyti kaip gyventi. 

Atsakyti
Diskusija grizo arciau temos. Manau santuokos bijoma pirmiausia del to, kad zmonos role labai jau panasi i tarnaites. O to cia visos kratosi. Kratykites i sveikata.
Kaip Lietuvos darbdaviai sakydavo: "Gali eit lauk, jei nepatinka, uz duru eile norinciu isidarbinti"

Na gerai, laikai pasikeite kiek - vietines irgi emigruoja, isteka uz vakarieciu. Bet salia Ukraina... pakaks ir lietuviams vyrams.

Gyvenimas kartu nesusituokus, kazkuo panasu i darba oficialiai neidarbinat. Daugiau gali nukentet darbuotojas, kaip bepaziurejus

Dauguma jusu gyvenate kitokiame pasaulyje. Jauciate vyru pranasuma daugelyje sriciu, bandote su tuo kovot megdziodamos juos. Rodydamos agresija, neigdamos tradicines moteriskas veiklos sferas (virtuve, namai, vaikai ir t.t.), issaukstindamos darbus, pasiekimus darbe ir t.t.

Net bandote pritart vyrams, kad jei nesiulo teketi tai ir vedybos nereikaligos, atgyvene.

Siuo atveju as esu visiska priesingybe. Viskas, uz ka feministes sunkiai kovojo, man buvo padeta ant lekstutes, o atimta tai, ko feministes purtosi. Tureciau buti laimes kudykis. Bet...

Tikrai matau viska is kito tasko.

Atsakyti

Tradicines moteru veiklos sritys  :D  :D  :D​  ui negaliu. 

Atsakyti
Bla bla bla, viskas ką tu matai ,,iš kito taško'' taško yra kliedesiai. Ir tu pats tą supranti. Pats paklydęs savo kliedesiuose esi nelaimingas. Ir tau sunku suprasti, kad yra LAIMINGŲ žmonių, o tau dar baisiau, kad tai MOTERYS. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 23:09)
Be izeidinejimu sunkiai einasi nekvalifikuoto darbo atstovems, tame ir problema.

Absoliutus sofizmas. Beje ką ir reikėjo įrodyti. Tamsta gimėte skurdžioje aplinkoje ir po kažkiek laiko netikėtai pradėjote gauti didesnes pajamas. Todėl ir niekinate visus, kurie yra pasilikę už skurdo ribos.
Kaip sako rusai: из грязи в князи. Tamstai pinigai yra kontrolės priemonę, nes jautiesi galingesnis ir viršesnis.
Nieko stebėtino, chrestomatinis pavyzdys ir tiek.
Atsakyti