Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 06, 11:42)
Manau santuokos bijoma pirmiausia del to, kad zmonos role labai jau panasi i tarnaites. O to cia visos kratosi. Kratykites i sveikata.

Tikrai matau viska is kito tasko.

O kas čia tos santuokos bijo šioje temoje? unsure.gif Būsiu praleidus matyt... Man kažkaip atrodo, kad vyrai dažniau santuokos kratosi. Nors statistikos nevedu, tai garantuot negaliu.
Ir Jūsų žmonų rolė niekaip neatspindi visų santuokoje esančių moterų rolės smile.gif Nu tikrai biggrin.gif

Kreivų veidrodžių karalystėj Jūs. Man taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 sausio 2017 - 10:57

As uz santuoka kai ji samoninga. Nenoreciau buti sugyventine. 

Bet jei kazkam gerai man galvos del ju neskauda

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 01 06, 09:52)
Bla bla bla, viskas ką tu matai ,,iš kito taško'' taško yra kliedesiai. Ir tu pats tą supranti. Pats paklydęs savo kliedesiuose esi nelaimingas. Ir tau sunku suprasti, kad yra LAIMINGŲ žmonių, o tau dar baisiau, kad tai MOTERYS.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Yra laimingu zmoniu, tik tie laimingi persikreipe pykciu neirodineja savo laimes. Laimingoji, juk esi pikta ant visu, labai keista pas pacia laime.

Yra tam tikros "testines"temos apipintos kompleksais:

patarnavimai, namu tvarkymas
seksas del vyro, ir t.t.

Tai apie jas keleta sakiniu padiskutavus is karto viskas paaiskeja. nelamingos nesugeba susivaldyti ir reaguoti ii tai adekvaciai, jos pradeda lieti savo pykti ir aiskinti, kaip jos kovos, kaip neusileis ir kaip nepasiduos.

Laimingoms tai tiesiog dalis gyvenimo, jos mylimos ir jos neturi del ko kovot ir pykti.

Jei jau norit vaidinti laimingas, bent jau darykit tai kokybiskai, nes dabar tai pasigailetinai atrodo
Atsakyti

IDOMUCIA jas vadina tikrosiomis laimingoaiomis. As tiesiog vistomis. Kur tiesa

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 01 06, 10:52)
Bla bla bla, viskas ką tu matai ,,iš kito taško'' taško yra kliedesiai. Ir tu pats tą supranti. Pats paklydęs savo kliedesiuose esi nelaimingas. Ir tau sunku suprasti, kad yra LAIMINGŲ žmonių, o tau dar baisiau, kad tai MOTERYS.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Seksizmo argumentai pasitelkiami,kuomet yra jaučiamas tiesioginis konkurencinis pranašumas.
Dažnai ad hominem argumentai pasitelkiami, kai nėra galimybės kontrargumentuoti. Tai ypač ryšku, kai tenka vesti derybas su Rytų Europos atstovais.
Puikiai pamenu, kai susitikome su tikėtinais partneriais iš UA ( vadybininkas suorganizavo susitikimą) ir kalbamasi buvo su juo. Stebėjau su šypsena, mėgavausi situacija. Tiesa, sužinojus kas aš, dėmesys labai greitai persijungė į kitą pusę.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 01 06, 00:01)
Ir dar kaip lygiuojasi. Kazkoks kopustas lietuviskais centais buvo 30, dabar 30 euro centu. Kopusto kilogramas vienas litas. Bulves 40 centu, reiskia po senovei 1, 20. O " Natura " aliejus dabar kainuoja 3 eurus, kada anksciau buvo 6 litai. Normalus, tikras lietuviskas sviestas - gal 5 litai pakelis. Ir galeciau vardint ir vardint, bet niekas nepasikeis, kaip reguliuoja prekybcentriai kainas, taip ir bus, nes aukstai sedintys uz savo algas viska ipirkt gali.

Maistas, sakyčiau, ne tiek jau daug pabrango, ypač įvertinus VDU: http://www.delfi.lt/...u.d?id=63526262

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 06, 11:42)
Maistas, sakyčiau, ne tiek jau daug pabrango, ypač įvertinus VDU: http://www.delfi.lt/...u.d?id=63526262

As statistikom nelabai tikiu, beveik visos statistikos neatiti ka realybes. As jau neatsimenu kiek ten kainavo mesa ar pienas kokius 5 metus atgal, tiesiog lyginu maisto prodktus kuriuos pirkdavau ir perku pries euro ivedima ir po. Pvz saslykas kainavo iki euro ivedimo be akcijos 12 litu( budavo ir pigesnio), dabar pries Jonines sukele kainas 4, 85. Ir ta kaina nekrenta. Ant kitu maisto produktu pastoviai pamazu didinamos kainos keliolika ar keliais centais. Kad ir tas pats maximos prekiu maiselis pabrangintas 3 euro centais, reiskias 10 lt centu. O bengaliskos ugneles su ala 50 % nuolaida kainuoja 2 eurai biggrin.gif . Tai kada tos ugneles 14 litu kainavo biggrin.gif ? Vienu zodziu graziai zmones apgaudineja.
Ir ta delfio statistika 2013 metu, tada net euro dar nebuvo.

Bet nebeidomu cia tos kainos, kai paskaitai cia, kad visos bediskutuojancios nelaimingos biggrin.gif , o tik vienas Idomucia laimingas ir tik jo zmona laiminga, tai biggrin.gif . Idomucia, kas jums cia dvi dienas negerai, nusisnekat dabar visiskai.
Kad baisiai cia vadinat " tai veidu is pykcio perkreiptu", tai " purtosi" pagal jus kazkas uz kompo biggrin.gif , na tai tokius isvedziojimus paskaicius, galima pradeti galvoti, kad ir jusu zmona nelaiminga, nes ji panasi i Burme, nes yra pikta biggrin.gif . Idomucia, cia tik pastebejimas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 sausio 2017 - 12:37

As laiminga, prasyciau  :D  mylíu save :D 

Atsakyti
o dabartine zmona pasitikiu, tegu dirba... Bet ji nedirba, nesimoko ir neiesko nieko rimtai.

Ar galima paklausti. Ar ji kai jai prireikia tarkime pinigų paketams arba lūpų dažams, tiesiog pasako jums kam, ir jūs jai duodate? Arba pas jus pinigai kažkaip bendri, stovi kažkur vienoje vietoje, ir jūs imate kas kiek norite jūsų vieno uždirbtus pinigus? Aš taip nelabai įsivaizduoju, net blogiausiais laikais vistiek turėdavau savo pinigų. Jei būdavo išvis ragai, prigalvodavau visokių dalykų, jei reikėdavo už savo kursus kokius brangius apsimokėti. Arba dar ką sau. Tie pinigai vistiek būdavo visiškai mano. Tokia žmona, kur tik ima, bijau būti. Ir visą laiką sukdavosi galvoje idėjos kaip, kaip gauti. Ta tema man yra dėl to jautri, nes labai noriu būti priklausoma vien nuo savęs. Nors dabar taip ir yra. Bet maža kas...
Buvo laikas, kai dėl mūsų šeimos gerovės mečiau tokį šiltos vietelės darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 06 sausio 2017 - 14:02

Nu kam paketai? Galima gi senus skudurus naudot. Praplauni ir vel. Sutaupoma.

Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 06, 13:53)
Arba pas jus pinigai kažkaip bendri, stovi kažkur vienoje vietoje, ir jūs imate kas kiek norite jūsų vieno uždirbtus pinigus?  Jei būdavo išvis ragai, prigalvodavau visokių dalykų, jei reikėdavo už savo kursus kokius apsimokėti.

As tiesiog neisivaizduoju, kaip seimoj pinigai gali buti nebendri blink.gif . Jei ji jo zmona, tai ir ima pinigus bendrus, tai kas ne taip?
Na jo, turiu drauge, vede oficialiai, bet ji perka sau daiktus tik is " savo" uzdirbtu pinigu. Ir kai jau nebeturi, tai skolinasi is vyro, paskui kai uzsidirba tai atiduoda blink.gif .
Kaip man kvailai atrodo tos meluojancios vyrams zmonos, kurios kaulina pinigu, meluoja kad reikia tam ar kitam, meluoja realia daikto kaina. Lyg vyrai jau visai debilai butu, kad nezinotu garsiu firmu kainu, tiesiog jie patyli, palinkcioja ir nesiaiskina, nes ju supratimas kitas biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 06, 13:59)
<p>Nu kam paketai? Galima gi senus skudurus naudot. Praplauni ir vel. Sutaupoma.</p>

Nu nejuokaukit taip slyksciai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 01 06, 14:02)
As tiesiog neisivaizduoju, kaip seimoj pinigai gali buti nebendri blink.gif . Jei ji jo zmona, tai ir ima pinigus bendrus, tai kas ne taip?
Na jo, turiu drauge, vede oficialiai, bet ji perka sau daiktus tik is " savo" uzdirbtu pinigu. Ir kai jau nebeturi, tai skolinasi is vyro, paskui kai uzsidirba tai atiduoda blink.gif .
Kaip man kvailai atrodo tos meluojancios vyrams zmonos, kurios kaulina pinigu, meluoja kad reikia tam ar kitam, meluoja realia daikto kaina. Lyg vyrai jau visai debilai butu, kad nezinotu garsiu firmu kainu, tiesiog jie patyli, palinkcioja ir nesiaiskina, nes ju supratimas kitas biggrin.gif .

O aš rimtai neįsivaizduoju kaip jie gali būti visiškai bendri. Man tas nelabai suprantama.
Atsakyti