Patyciu mentalitetas visame grazume. Lyg diskusijos apie kazkokias temas, bet vis tiek svarbiausia, kuri geresne, kuri verta patyciu.
Turi vaiku - geresne, turi vyra, geresne, geras vyras, dirbti nereikia, visai puiku...
Tada pavydas pyktis, atsirado cia kazkokia, palauk surasim pas tave tamsiu demiu. Sugadinsim tau nuotaika, gal net nenoresi gyvent (butu idealus variantas).
Forumo trukumas... nera fotkiu... butu galima aptarinet isvaizda, pavydet grozio ir dziaugtis, kad kazkuriai nesnuskilo. Tokiai aisku priminti, kad ir juos nuomone atitinkamai mazai verta...
Dar svarbu tyrinet postus ir ieskot silpnu vietu, juk radus, tai puiki galimybe issityciot, ir sudirbti nuomone.
Vyru forumuose irgi pjaunasi del autoritetu, kazka apkaltina alkoholizmu, kazkas nieko gyvenime nepasieke, tokie turetu tylet... Bet yra vienas skirtumas. Vyru diskusijose yra geda nusisneket, tai kazkaip plius minus objektyviai issiaiskinama, ir zmogus kuri pagavo emocijos ir nusipaiste, nueina i diskusiju kampa, ir ji palieka ramybeje. Tokia taisykle, kad vieni kitus suprato ir padarys isvadas. Tai labai sutrumpina pjautynes.
O pas moteris nusipaistyti nera geda, tai gal moteriskumas? Nes yra tokie vadinami "Intelekto mazinimo kursai", kad labiau patikti vyrams ir ju nenervuoti savo nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 01 08, 10:21)
Man vyras siūlė 3 kartus tekėti. Oficialiai piršosi. Man to nereikėjo, santuoką vis tik sudarėme. Nes jam tai buvo svarbu, man - ne. Pavardė mano dviguba, kompromisas.
Koks dar tekejimas ir pirsimasis, jei NORMALI PORA. Tai tik dokumentu suforminimas.
Tekejimas ir pirsimasis reiskia, kad ten ne pora, o gyvena susimete, be isipareigojimu.
Tada vedybos tai perejimas is gyvenimo be isipareigojimu, i isipareigojimu lygi.
O jei pora "vienas kito" tai jiems tie popieriai tiesiog tas pats kaip nueiti i elektros tinklus ir pasirasyti elektros naudojimo sutarti bustui, kuriam ir taip elektra buvo tiekiama. Koks skirtumas? Beveik jokio, nes ir taip reikia moket, tiesiog istatymiskai kitaip atrodo.
Todel labai nesunku nustatyti zmoniu bendravimo lyg vien is to, kokia reiksme jie skiria vedyboms, jei jau kartu gyvena.