Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 31, 16:05)
Taigi ji mane vargseli paliko, kiek galima priminti. lotuliukas.gif

Reikėjo bėgti iš paskos, kabintis ant kaklo, rištis prie radiatorių, nepaleisti, kol mirtis jus išskirs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 31, 15:02)
Ar tai svente dviems ar publikai? Jei dviems, tai niekas netrukdo to atsvesti kas metai, ka daugelis ir daro. Galima svesti gimimo dienas, pirmo pasimylejimo diena ir t.t.

O jei tai kazkoks balius giminei ir draugams, tai man nepriimtina, nes tai jau darbas kazkam organizuot pramogas. Vestuviu diena daugumai tai biurokratine svente, dokumentu suforminimo svente. Mums tai grynas formalumas buvo, mes ir taip buvome vienas kito.
jei zmogus vertinamas kiek naudingas, malonus - tai jau mazai kas nuostabaus is tokiu santykiu... Nera ka ir svesti...

eik tu nx. nematyk ir nekomentuok manes. su pusprociais nenoriu sneketi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 31, 16:09)
Reikėjo bėgti iš paskos, kabintis ant kaklo, rištis prie radiatorių, nepaleisti, kol mirtis jus išskirs biggrin.gif

Jei vista bega nuo gaidzio, tai gaidziui geras galimybe ir problemas isspresti ir dar tapti kitu akyse nelaiminga auka.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 31, 16:18)
eik tu nx. nematyk ir nekomentuok manes. su pusprociais nenoriu sneketi.

Lysk po lapais tai gal ir nematysiu. Blogai kai tiesa akis bado.

Ismok savo egoizma bent paslepti.
"Ir jei vistik tas vyras pasirodytu kad yra nuostabus,"

O jei siaip vidutiniskas, tai jauu svesti nera ko?
Visai nebutina buti dvasinga, bet bent jau galima ismokti tai suvaidinti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 31, 14:39)
*O kodel jus bijote del to kaip kitiems kazkas pasirodytu?

**Ir jei vistik tas vyras pasirodytu kad yra nuostabus, po n metu, kodel gi nepakartojus sventes tik sikart su visais fejerverkais? Jeigu tik norisi?
***Tuoktis "ne laiku" ir durnai atrodyt baisu,
****o susimetus gyvent ir pletkus klausyti nebaisu.

Neturiu nieko pries nei pries viena poros gyvenimo buda, bet ir paciai idomus argumentai uz ir pries .

*o kur as rasiau, kad kazko bijau? Baliaus ar ko? Nu, nebijau. Tiesiog NENORIU. Kaip yra kas nori, tai as nenoriu. Ir viskas. Cia ne baime.
**tai, kad nesinori. Ir prasmes tame nematau.
***kodel "ne laiku"? Jei zmones tuokiasi, tai matyt, tam subrende (nebent del netyciuko, tai gal ir nesubrende). Bet jei tuokiasi, reiskia, kad nori. Tai kodel sakyt, kad nelaiku? Laiku.
****pletku klausyt??? Kokiu pletku ir is ko? As ne 1 metus isgyvenau susimetus, bet jokiu pletku negirdejau is nieko. Ir pati neskleidziu apie zmones, kurie gyvena susimete. O jei kas loja ant zmoniu del to, tai jiems patiems ir turetu buti geda, patys parodo, kokio lygio esa.
Atsakyti
Idomiausia cia tai kad trys paleistuves patarineja kaip gyvent.pasekoje puse durniu vienisu
pagarbiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 01 01, 09:30)
Idomiausia cia tai kad trys paleistuves patarineja kaip gyvent.pasekoje puse durniu vienisu
pagarbiai 4u.gif

Idomiausia kad ant tu paleistuviu varo vyras kuris isvis nesugeba santykiu sukurt 4u.gif
Linkiu siais metais ne vienos moters nepadaryti nelaimingos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 12 30, 13:07)

Teroriste,
Bet kad su vyru ir yra lengviau gyventi blush2.gif
Aisku siais laikais mes viska galim pacios absoliuciai, kai ka net geriau uz vyrus, bet pvz ir namoe dalintis darbus dviems ar nera lengviau negu vienam viska?
Nu cia is praktines puses ziurint biggrin.gif tau nereiskia ieskoti kaimyno ar prasyti tetes kad parnestu bulviu maisa o vyrui nereikia serganciam sliauzt iki vaistines nes tu gali ji slaugyti ir rupintis. Ir t.t.

nesutinku. Bet cia gal nuo seimos priklauso. Man asmeniskai daug lengviau butu gyventi vienai. Tvarkymosi gerokai maziau, namu ruosos visos maziau. Va, kad ir siandien vakarienei vyras suvalge sriuba, mesos gabala su bulvem ir darzovem ir pyrago gabaliuka. As tik sriuba. Bet viska viriau as. Pati sau daug maziau gaminciau. Ir pirkiniu reiketu maziau. Daug maziau. Krepselio vieno. Mazo! O bulviu maiso man visai nereiketu. Ir leksciu maziau plaut tektu. Va nebent tai vyras gamintu ir plautu indus, tada kitas reikalas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 01, 13:10)
Idomiausia kad ant tu paleistuviu varo vyras kuris isvis nesugeba santykiu sukurt  4u.gif
Linkiu siais metais ne vienos moters nepadaryti nelaimingos.  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pritariu ploja.gif
Atsakyti
"Būna, kad vyrai nesiperša ir neveda gyvenimo draugės ne todėl, kad santuoka laiko nereikšminga, bet būtent dėl to, kad nenori vesti tuometinės gyvenimo draugės" Čia ne mano, tiesiog perskaitytos santykių ekspertų nuomonės
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2017 01 01, 20:45)
"Būna, kad vyrai nesiperša ir neveda gyvenimo draugės ne todėl, kad santuoka laiko nereikšminga, bet būtent dėl to, kad nenori vesti tuometinės gyvenimo  draugės" Čia ne mano, tiesiog perskaitytos santykių ekspertų nuomonės

kitaip sakant, laukia kol ras geriau.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2017 01 01, 19:55)
kitaip sakant, laukia kol ras geriau.

Nebutinai laukia. Tiesiog kai kurios moterys NEVERTOS zmonos vardo. Suguloves - taip, sugyventine - jau aukstesnis statusas, o va zmonos statuso - nevertos.

Cia kaip darbe, kiti dirba stengiasi, o jiems algos nekelia ir pareigu nekelia, nes neverti.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2017 01 01, 20:42)
nesutinku. Bet cia gal nuo seimos priklauso. Man asmeniskai daug lengviau butu gyventi vienai. Tvarkymosi gerokai maziau, namu ruosos visos maziau. Va, kad ir siandien vakarienei vyras suvalge sriuba, mesos gabala su bulvem ir darzovem ir pyrago gabaliuka. As tik sriuba. Bet viska viriau as. Pati sau daug maziau gaminciau. Ir pirkiniu reiketu maziau. Daug maziau. Krepselio vieno. Mazo! O bulviu maiso man visai nereiketu. Ir leksciu maziau plaut tektu. Va nebent tai vyras gamintu ir plautu indus, tada kitas reikalas  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pritariu  ploja.gif

Kas liecia buities darbus man su vyru tikrai nera sunkiau. Gaminam namie retai paskutiniu metu, bet jeiguu jis nori 4 patiekalu vakarienes, tai jis ir gamina. Ir parduotuves visai nesibaido. Ir siaip jokiu buities darbu. Tad nors ir yra namie daugiau reikalu, bet darbo man paciai asmeniskai nepasakyciau kad padaugeja. Jeigu as gaunu vakariene ir pirstus laizausi tai nesunku po to indus isplaut. Zodziu, mainai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2017 01 01, 20:42)
nesutinku. Bet cia gal nuo seimos priklauso. Man asmeniskai daug lengviau butu gyventi vienai. Tvarkymosi gerokai maziau, namu ruosos visos maziau. Va, kad ir siandien vakarienei vyras suvalge sriuba, mesos gabala su bulvem ir darzovem ir pyrago gabaliuka. As tik sriuba. Bet viska viriau as. Pati sau daug maziau gaminciau. Ir pirkiniu reiketu maziau. Daug maziau. Krepselio vieno. Mazo! O bulviu maiso man visai nereiketu. Ir leksciu maziau plaut tektu. Va nebent tai vyras gamintu ir plautu indus, tada kitas reikalas  biggrin.gif

Ar tikrai? O jei normalus vyras būtų ir darbais skirstytumėtės: kambarius tvarkytų, skalbtų rūbus, mašiną prižiūrėtų, jei jūs kasdien gaminate ir indus plaunate?
Atsakyti