Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Colomba,kas tau?Sveikatos tau,nebesirk.

Seniai matyta chebrytė :wub: 

Atsakyti

Lisitėja, vėjo tunelyje skraidžiau ir pasitrenkiau į sienas, už tai mėlynės. :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kaip trūksta saulytės šviesos ir šilumos,įdomu,kas paslėpė pavasarį? :hmm:

Va,kokį svečią vakar apturėjome.Svečiai gerai, bet gi nebūtina kiemo šeimininkės pešioti.Teko pasikviesti į pagalbą šunis, priešas mikliai buvo išvytas. 2309a668affb.jpg

Atsakyti
Labas rytas.
Lisitėja dingo pavasaris su visa saulyte unsure.gif Mes su mazge visisškai beimunitetinės šiaismet ...ji 3d darže pabuvo ir vėl namie tupim,o nuo užvakar ir aš bebalsė,o vakar jau ir 38 "sulaukiau'. Gerai,kad pati sau dirbu/nedirbu ,kitu atveju neįsivazduoju -nedarbingumai viens po kito būtų.

Baltasis erkę pasigavęs ,savam kieme ,tai toks neramus stebėjimas laukimas"kažko"....taip sakant pirmoji patirtis ax.gif

Simba toliau varo ant lovos,net ant patiesto čežančio maišo,klijuotės ar ko tik nori cray.gif to pasekoje apribota erdvė mums būnant namie,o jei nebūname ,tenka merginai narve tupėti.

Meškis savam stiliuje mūsų'rankinukas' wub.gif Glaustytis,niurkstytis,o svarbiausia ant pagalvės prie sūnaus galvos miegoti,drybsoti ir tik nebandyk pajudinti vistiek sugrįš į pradinę padėtį :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 15 gegužės 2019 - 07:37

Mudu, sveikatos ir tau ir tavo mažiukei ir pūkuotam kamuoliui.Nebūtinai erkė infekuota, bet šunį reikėtų atidžiai stebėti.

Erkių pilna visur, savo kieme turim sočiai šito gėrio.Nors žolę pjaunam dažnai, ir krūmų nėra :blink:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 15, 10:31)
<p>Mudu, sveikatos ir tau ir tavo mažiukei ir pūkuotam kamuoliui.Nebūtinai erkė infekuota, bet šunį reikėtų atidžiai stebėti.
</p><p>Erkių pilna visur, savo kieme turim sočiai šito gėrio.Nors žolę pjaunam dažnai, ir krūmų nėra blink.gif
</p>

Ačiū už sveikatą 4u.gif
Tik pabambėjau ir saulytė pasirodė :-) Tik balso negražino-jo visai neliko .
Stebim,jau šiek tiek laiko praėjo,lyg ir ramu.
Pas mane kai pūkis atsirado toj pusėj kur paleidžiamas net pjaut nėra ką :-) Tik patvoriu pralekiu su žoliapjove biggrin.gif Ten vien veja(reiktų sakyt buvo) ,be jokiu papildomų augalų .
Atsakyti

Listėja - šaunūs svečias, ypač, kai jau ant tvoros. :D

Mudu - sveikatėles. Būtinai pasitikrink geležį...

Atsakyti

Sveikos Šponkiau geeeeras :D įsivaizduoju,ka darbinykai šnekėjo: nu tie tai visai, net juosteles susiskaičiavo :blink: :D Lisiteja,gerai kiemas apsaugotas :D Mudu, o kiek Simbai? negalima kitus namus rast? saugok sveikata Biški telefona pakeičiau ir nerandu kai kuriu liet raidžiu :huh2:

Atsakyti

Priedas  99B43CAA-BC95-4279-87D9-E1E846DBB7F7.jpeg   101,03KB   0 Parsiųsta kartų

ant ko gi fotkint isbandyt,jei ne ant kaciuko  :D

Colomba, woow drasu, tu tikra extry megeja.

Erendira, kaip kelione?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 gegužės 2019 - 20:56
Labas rytas 4u.gif

Milereta manau, net tik geležį reiks pasitikrint,o tvarkingai prasieit TA,kaip Diinka po N metų :-)

QUOTE(gielux @ 2019 05 15, 22:51)
Mudu, o kiek Simbai? negalima kitus namus rast? saugok sveikata Biški telefona pakeičiau ir nerandu kai kuriu liet raidžiu huh.gif</p>

Gielux Simbai 10meteliai eina , apie kitus namus,net negalvojame ;-) ji Juk mūsų rasta su nulaužta kojele,operuota,gipsuota nešiota myluota ,neee jau kaip yra taip yra tenka kažkaip taikyt aplinką prie jos ir garsiai keiksnotis :-)

Tai žinoma pats gražiausias modeliukas ,tiesiog kamuoliukas wub.gif
Atsakyti

Mudu, aišku dėl Simbos tadu, šnekėjom čia su merginom, kai buvom susitikusios, kad tiek Zaizos problemos išsisprendė pakeitus aplinką ir dar keli pavyzdžiai. Bet visiškai tave suprantu, kad neieškosit naujų namų. Nes mano mušasi po šiolei ir kiekvieną dienikę, bet tikrai nenoriu nė vienos atiduot :D suvokiu, kad atskirai jom būtų žymiai geriau, bet negaliu.

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2019 05 16, 10:15)
<p>Mudu, aišku dėl Simbos tadu, šnekėjom čia su merginom, kai buvom susitikusios, kad tiek Zaizos problemos išsisprendė pakeitus aplinką ir dar keli pavyzdžiai. Bet visiškai tave suprantu, kad neieškosit naujų namų. Nes mano mušasi po šiolei ir kiekvieną dienikę, bet tikrai nenoriu nė vienos atiduot biggrin.gif suvokiu, kad atskirai jom būtų žymiai geriau, bet negaliu.</p>

Tai jau taip,būtų dar kokie metai-du pasvarstytume,o dabar 10 .Kaip pagalvoji visai nežinai kiek liko .....
Tiesa,maniškiai irgi paskutiniu metu kažko nepasidalina ,kad ir dabar Meškis su raudona akimi unsure.gif Jau tik išgirstu šniokštimą ,kniaukimą ir bum bum bum ,atvarau abu skirtinguose kampuose kaip niekur nieko .
Atsakyti