Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mazule, ten ne vientisas filmas, ten serialas. Berods 6 serijos bus. HBO pradėjo rodyti gegužės 6, tai dabar prieinama tik viena serija. Ieškoti HBO kanaluose arba šiaip interneto platybėse. Kol kas tik anglų kalba.

Juokas man iš Mikos. Gi vežiau antradienį skiepyt. Tai įsižedus tą naktį pas mane nemiegojo, tik ryte atėjo pasiglaustyt. Kitą vakarą jau kojas apgulėjo, o šiąnakt vėl pilna lova katytės. Nesigavo ilgai pykti. :D 

Atsakyti

Lapyna, Mikutė nusprendė, kad labai užtektinai tave nubaudė :D

Mazule, filmai.in berods sakė yra, nes vyresnioji per kažką žiūrėjo. Aš ruošiuosi šiandien, nes kaip tik pradeda rodyti per kabelinę TV, jei pas jus yra Amedia Premium kanalas, tai per jį.

Šiandien įdomių pastebėjimų diena. Reikėjo iki Akropolio, pėdinu ir ten nuo centro pusės yra toks žolės lopinukas tarp dviejų kelių. Žiū, gi antis, pirma mintis: vajėėė, kažkas antį sudorojo. Prieinu arčiau, o ten ne išdarinėta antis, o ančių porelė miega sau, mašinos aplink visur..mjoooo. Grįžtu, prie darbo yra ganėtinai didelė sankryža, viduryje padaryta salelė, bet ji tikrai maža, ten žiauriai nemalonu stovėti. Du diedukai susitikę kalba toj salelėj ir prakalbėjo jie, bent kol aš mačiau, tikrai 3 žalias :D Urbanizacija ne kitaip :D

Atsakyti

REIKIA pagalbos, rašančių, pirmiausia reik teksto- dėl savanorių- svarbiausia- globa, pagrinde šeimynų, jei reikia aprūpinsim viskuo...ir išdovanosim,  tada fotografo paslaugų Drąseikiuoser, tada -rašytojų- dovanojimo skelbimai, pagalbos prašymai, tada FB prižiūrėtojo(rimto)  na ir iš fantastikos...reklamuotojo :) geriausioa viską į vieną neilgą, bet skaitomą skelbimuką sutrauikti...ir su dėmesį traukiančiom foto....gal kuri "nupaišytumėt"...

nes man krizė..aš popierių nebespėjų pildyti......šiai dienai (tiksliau rytdienai0 virš 50 globotinių...kol kas didžioji dalis tyliai po mamkom sėdi....bet kai pasileis....(tai čia be maniškių ir kieminukų)....Vienu žodžiu gelbėkit, daugiau imt negaliu, o prašymų tik daugėja :(

Laba :)

ir pakasiukai viesiems plaukuotiems..nu ir Magnunai :) 

ir dar tarp visų vargų...gal pradėkit planuoti "Dinkines"- vėliava kelsiu 06-10 :)... 06.15 grupės susitikimas. 06-22 giminės susirinkimas:) ai dar 06-02 tėvo diena...daugiau lyg viskas laisva pas mane

Atsakyti

Diinkute,labai užjaučiu, tragedija pas tave :oh: Talentų tokių neturiu, nors pinigėliu prisidėsiu.

O mane kas užjaus???

Visų katinai kaip katinai, man va su kokiu bomžu tenka gyventi.Ir dar atsigulė supamo krėslo gulte :oh: cf5dde67c775.jpg

Atsakyti

Pasistatėm mažutį staliuką (čia išskleistas pilnai)

20190511-121958.jpg

Atsakyti
Šponkiuk dabar su vyru kaip karaliai valgysit vienas vienam gale ,kitas kitam gale stalo :-)
Superinis stalas thumbup.gif
Atsakyti

Narė palaidūnė grįžta namo  :D 

Viską skaičiau, tyliai stebėjau, bet buvau sulindusi į tamsų kamputį laikinai. 

Dabar tikiuosi dažniau pasivaidenti. :D

Atsakyti

Oho, Šponkiuko staliukas :oh:

Colomba, sveika pargrįžusi, pasirodyk dažniau, ir savo gyvius parodyk  :ax: 

Atsakyti

Sveikos. 

pas mus deda trinkeles. Įsijungiu pažiūrėti per kameras, ką veikai darbininkai ir matau, kaip aptarinėja pieštinį katino vaizdą :D Teisingiau, vienas pamatė ir pasikvietė kitą :D

namai.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, bet tavo išmanus namas atsiperka, nori pažiūrėt, kaip darbinykai dinderį muša, šast, įsijungi :D

Colomba, kaip tu?

Atsakyti

Gielux, tep tep, o geriausia, kad jau į darbo pabaigą matau, kaip iš savo busiko atneša pakuočių pllastiko jyostų krūva ir padeda pas mus prie jyostų nyo mūsų trinkelių. Nusiunčiu vyrui nuotraukas, o jis jau namo važiavo ir dar sutiko juos (jie stengiasi pasišalinti prieš myms grįštant) ir pasakė, kad šituos tai susirinksit. Akis tik išpūtė :D

Atsakyti

Šponkiukas viską mato, viską stebi. :D

Gielux, su mėlynėm ir patempimais, bet gyva :D

Va maždaug va taip:

vlcsnap-2019-05-12-20h12m22s199.png

Dalis chėbrytės:

Jaunieji mafijozai: Pipiras, Paprika ir Luna. :D

20190428-094818.jpg

Yuffie ir jos guolis

20190407-094024.jpg

Ne į temą, bet gal kas žinot, kur Vilniuje galima susilašinti geležį į veną? Poliklinikos sako, kad nelašina, reikia į ligoninę, o ligoninė sako, kad poliklinikoje. :hmm:

Atsakyti