Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, nu jūs pavarot!!! :D Galėsit savo kiemą vestvėms nuomot. :lol: Net mes su savo nemenka šeimyna turim gerokai menkesnį stalą ir viso labo 8 kėdes... Na, dar kelias ikėjines sulankstomas avariniam atvejui. 

Na žinant kiek ilgai kėdės atlaiko mb, tai neaišku kiek ilgai tokį kiekį turėsim :D ypač kai kėdės jyskinės :D O šiaip mes 2, pius 2 + 2 + 2 + 2 + 2 (kaimynai su kuriais bendraujam) tai jau ir visi 12 ir gaunasi, o prisižadėję esam pasikviesti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gegužės 2019 - 12:40

Pasiguosiu, kad padarėm su vyru nesąmonę - pažiūrėjom pirmą seriją "Černobylio" prieš naktį. Dabar nerandu, kuo smegeninę užimt, kad persijungčiau... Kaip dabar miegot? :/

Atsakyti

Lapyna, užuojauta :4u:Vakare stengiuosi nežiūrėti filmų, kurie sukelia nereikalingas mintis.

Šponkiuk, terasa yra gėris :victory2:

Pasigirsiu ir aš,nusipirkau kazaną, o broliukas baigia pagaminti krosnelę,net su kaminu :ax: .Išdeginsiu puodą ir bandysiu ką gaminti.

Atsakyti

Labarytis  :4u: 

Lapyna - och,  tikiuosi perjungei smegenis ir gerai išmiegojai  :4u:  aš tokiems atvejams turiu uūtikrintą variantą - Grikį prie šono  :)  persijungia smegenys kai matau kaip ans lūpas kaspinėliu sudėjęs artinasi prie manęs bučkiui  :) 

Juk aš graži?

20190509-062909.jpg

Juk tikrai graži?

20190509-062922.jpg

Ach, iš tiesų graži :rolleyes: 

20190509-062929.jpg

Atsakyti

Lusitėja - geras pirkinys  :) lauksime pirmojo bandymo aprašymo  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2019 05 09, 07:20)
</p><p></p><p>Juk aš graži?</p><p></i>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p><i>

</p>

Jūs abi gražios... smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kadangi patapau Streaky shop parduotuvės administratore SM-e, bei šešių kačiukų krikštamote- pristatau skarą šešetukui sušildyti : pasidalinkit, merginos, ką?

https://www.facebook...46551602106431/

Atsakyti

Sveikos

Aš porą naktų kankinausi su skaudančiu pečiu, pagaliau pramušo vaistai, miegojau gerai iki 5 ryto, kol Spurga nesumastė, kad kamuoliukas daužomas į sieną yra laaabai smagu, laaabai smagu yra dar lakstyti ir mauroti. Aišku po to ji nuėjo miegot, aš nebe

Lapyna, ir kaip tas Černobylis? Ruošiuosi pažiūrėti.

Lisitėja, puikus pirkinys :bigsmile:

Jumce gražuolytė :wub:

Atsakyti

Kazano net pavydu truputį... :ax:

Juma: "Veidrodėli, žodį tark, visą tiesą man atverk... " :D

Lapyna, ir kaip tas Černobylis? Ruošiuosi pažiūrėti.

Žinok, gerai. Tik sunku žiūrėti... Kai prisimeni tas sovietines manipuliacijas... Oficialiai tvirtinama, kad viskas ten gerai ir viskas kontroliuojama...O kiekvienas įkvėpimas ten mirtinas, tas radioaktyvus vanduo baisesnis už rūgštį, o reaktoriaus pelenai, krintantys vaikams ant galvos, suės juos gyvus...
Iš linksmesnių dalių: bandėm atpažinti, kuriame mikrorajone ten filmuotos miesto scenos (Fabijoniškės?), bet nelabai tų naujųjų pažįstam. :) Ir kostiumų dizaineriai gerai padirbėję, nostalgiškai pažįstamos tų laikų mados.

Atsakyti

Lapyna - taip Fabijoniškėse filmuota. Jeigu kas žinote, Norfą priešais Mandariną, tai už Norfos yra tokia pėsčiųjų alėja. Černobylio nemačiau, tik žinau kad ten filmavo  :) 

Okupuota mylima Grikio pagalvė

20190508-224211.jpg

20190508-224223.jpg

Atsakyti

Sveikos

Taškuotapilvė okupantė :)

Černobylis filmuotas, kaip Magnuna ir sakė, Fabijoniškėse ir Justiniškėse. Porą klijenčių pasakojo, pas juos kiemuose filmavo. Aš keliskart mačiau pravažiuojančias senas sovietines mašinas. 

Černobylio avarija išvis buvo sovietų imperijos puikus pavizdys. Mes visi dalyvavom gegužės 1d.parade, aš jį puikiai pamenu, o tuo metu kaip tik visa radiacija plaukė kaip tik link mūsų. Mano tėtis buvo išsiųstas statyti Slavutičiaus, miesto likvidatoriams. Pribaltai tada buvo siunčiami kaip karininkai vadovauti. Dirbo jis tuo metu kadru skyriaus viršininku autoremonte, niekaip nesusijęs nei su statybom, nei su kariškiais, bet gi PARTIJA taip liepė. Jokios priežiūros ir informacijos. Ir dabar, kai išgirstu, kad prie sovietų buvo gerai gyventi, aga o taip, geriau nebūna.

Atsakyti
Laba mergaitės 4u.gif
o kur galima tą filmą pamatyti?... unsure.gif
Atsakyti