Labas rytas. Gal žinot, ką galima nereceptionio, bet veiksmingo nusipirkti gomuriui-dantenoms kad patinimą nuimtų? kas kartą užvalgius ko karštesnio man jį iškelia ir skauda valgyti.

bet tai Rainys koks fainuolis...

Giliukas šiąnakt vėmė. Vakar žalios mėsos truputį daviau... sukišau pusė angliuko, po kelių min girdžiu sausiukus triauškia....

nesuprantu ko maniškė karts nuo karto vieną ausį krato ir kaso. Ar plaukeliai užkutena ar kas. Šiandien pagavusi apžiūrėjau- na lyg švaru kiek matau.... reiks bandyt dar pravalyt kiek. Nors nesileidžia baisingai...
sveikos

Labas rytas,
Ojergutėliau, Vilkra, pirmiausia atsiscrollinau nuotrauką, tik tada komentarą paskaičiau... Tikrai, net ir aš paremčiau, jei paprašytum...
Spurga išminty paskendus.
Šponkiuk, už darbingą savaitgalį
Mika nerami dūšia pasidarius. Eina, lenda, kniaukia, dėmesio reikalauja... Netgi leido mažei ją už uodegos pagaut, taip palei mane trynėsi. Pavasaris...
Kam dar ko iš vokiečių? Columba, Erendira, Lapyna, Mazule jūsų jau įtraukta.
Labas vakaras, kiek kartu i diena katei galima duoti trameeli tabletemis, ir ar geriau istirpinti vandenuke?
Dėl dozavimo nepasakysiu. Bet aš savo katei talečių netrinu ir netirpinu. Tada matau, ar prarijo, ar išspjovė. Kitu atveju nesukontroliuosi dozės.
Sveikos
Labas vakaras, kiek kartu i diena katei galima duoti trameeli tabletemis, ir ar geriau istirpinti vandenuke?
Aciu.
Kažkada esu ištirpinus antibiotiką vandenyje, tai supratau ką reiškia, kai katė tabletę išputoja Čia gal ir ne tas atviejis, bet pritariu Lapynai, geriau visą, tada matai ar prarijo ar išspjovė. Dėl dozės nieko negaliu pasakyt, nesusidūriau.
Darbų stebėtojai, teisingiau stebėtojos, nes Rainys tik už kompaniją
Iš snukučių greičiau ne stebėtojos, o rimta darbų kokybės inspekcija Kolege, aš tau sakau, kad tie atgrubnagiai mums visą landšaftą sugadins.
Vilkra, mokijažas ujoooooo
Vakar Spurga rovėsi kamanę suėst, mes jai nedavėm, todėl ji baisai įsižeidė ir visą vakarą patyliukais mus smerkė už maisto švaistymą - tūkstančiai badauja, o jūs...o jūs... niekšai Įdomiausia, kad ji jos gaudyt net iš kito kambario atlėkė, o Bela tuo metu ramiai miegojo, net ausim nekrustelėjo.
Sveikos.
Išmintingoji Spurga. Mano vienas vaikų kartais panašiai mėgina Spurginiu būdu mokslus įsisavinti - pasiremti alkūne ant/šalia vadovėlių ir mąsliu žvilgsniu apie kažką į tolį žiūrint svajoti.
Darbų stebėtojų trijulė labai susikaupusi.
Vilkros ir mažiukės transformacija- vau!!! Labai įtaigi.
Šponkiuk, paprastasis Kamistad Gel padėtų.
Jeee - labai to gultuko/draskyklės lauksim (nežinau kas labiau - aš ar Dulkė

Labas pirmadienis visoms . Ohooooo Vilkra, be žado aš. Gielux, paryčiui ir man teko garbė gelbėt katinytį nuo kamanės. Toji besarmatė ne tik, kad nesileido pagaunama, bet pasikėsino į "švenčiausią". Ji leido sau įsipainioti į Gralio prabangiąsiai kelnes!. Veiksmas buvo kovinis. Katinas lekia siaubingai besikeikdamas ir koneveikdamas kamanę beigi nupušusius dvikojus, katrie, reikia pažymėti, ne iš kart susigaudė kas ten nutiko. Aš lekiu iš paskos ir niekaip nesuprantu iš kur ten zvimbia. Gerai, kad spėjau pasigaut, kol kvailys nepasiekė ir neįrijo. Nes jis nuo streso dėl kelnių išniekinimo, trumpam, pamiršo, kad burna reikalinga ne tik rėkti bet ir kąsti. Kamanių, bičių ir didelių musių aš bijau
. Taigi pasigavau Gralką, užvožiau anam ant ne galvos stiklinę, tada Gralką apvečiau ir tokiu būdu kamanę įkračiau į stiklinę. Bestija nukentėjusysis, staiga prisiminęs kam naudojama burna, man , kažkodėl įkando. Gerai, kad iš netikėtumo visos kamanės vėl į kelnes nepaleidau.Taigi, iškračiau kamanę pro langą. Pažiūriu į laikrodi - pusė penkių. Pagalvoju: "Dieve , Dieve, kur ritasi šis pasaulis? Ką veikia kamanė tokiu laiku vidury miesto, katino kelnėse? Kokių biesų anoji prisisiurbė iš blindžių, kad, vietoj ramaus miego savo lizdelyje (katras, kiek pamenu turi būti kur tai pažemėje), ji atvinguriuoja į penktą aukštą ir sulenda (atleiskit už nenormatyvą) subinėn? Nuo kada ji siurbė tą bjaurastį, jei tokiu laiku kai turi miegot skraido biesai žin kur. Kaip ji darbą šiandien dirbs? Ir, galų gale, ką pridirbs, kai apdulkis kokius rapsus su pomidorais? Mintijau pirmadienio ankstyvą rytą...

Mums su sūnumi teko garbė Vilniuje, Pašilaičių viduryje lapę sutikti - išnėrė iš už daugiabučio namo kampo apsisuko ir parodė savo dailią uodegą. Veiksmas vyko per 2 sekundes. Gaila, fotoaparato ar kito fotografuojančio įrenginio neturėjau rankose. Tokie laikai išaušo - dailios apykaklės gyvos bėgioja...

Merfyt, vajė
Ar nebus ta kamanė sumaniusi pūkuotumu su Graliu susitapatinti, pūko broliai, škias ten ir viska, gaurai bendri
Tik nemokėjo paaiškint normaliai, nesuprato Gralis dūzgimo įtariu
Milereta, įtariu, rudajai konteineriai kokie parūpo