Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tikrai,, kur imat kamanes taip vėlai ir Viilniuje, gal ką kvapnaus parsinešėt? O katukui šventas reikalas yra gelbėti šeimininkus sausanosius nuo visokių ten svieto perėjūnų.

Pas mus nesantaika tarp senosios ir naujoko auga. Mauris pradėjo myžaliot. Paėmiau šlapimo tyrimą - norma. Šlapinasi daug ir gausiai, ne po lašą. Uždegimo nerado, girdau raminančius du kartus per dieną - abiems.

O Kingas vis tik... jam išpoėjo burnytė. Pamačiau, kad seilėjasi, nuvarėm pas vetus. 

2 opelės, nedaug, apnašo beveik nėr. Tačiau vetė pasiūlė vis tik pasirodyti po gydymo ir spręsti apie dantų šalinimą. Ypač krūminių. Likę 4.

Atsakyti

Sveikatos Kingui :4u: 

nu tikrai. Iškur pas jus tos kamanės ???? 

Skraido skraido. Tik pas mumis tai padoriuoju paros metu.

O va kai įskrido prieš porą dienų širšuolas į namus, tai mano trimetis tokią signalizaciją įjungė, kad per pusę namų atlėkiau griūdama. Pagal garsą galvojau, kad įgėlė, bet pasirodo, tik šiaip, aliarmo pratybos. :) O katės kuo ramiausiai knarkė savo kampuose ir veiksme nesudalyvavo. Širšuolas kaip įskrido, taip ir išskrido niekieno kelnių neišbandęs.

Mums su sūnumi teko garbė Vilniuje, Pašilaičių viduryje lapę sutikti 

Pas belgus tos lapės nuolat apie namus trainiojasi ir labai gerai žino šiukšlių išvežimo grafiką. Teoriškai šiukšlių maišus reikia išstatyti palei gatvę vakare, kad paryčiais išvežtų, bet realiai keldavausi anksčiausiai ir nešdavau ryte. Tas kainuoja mažiau vargo, nei paskui prašluoti pusę gatvės, rankiojant panaudotas popierines nosines, nugraužtus bbq šonkaulius ir papelijusias pakuotes nuo įvairių produktų.
Nemažai kaimynų turėjo įsigiję didelius plastikinius sodo konteinerius, kuriuos kaskart išridendavo į gatvę su šiukšlių maišais, kad uodegos nepasiektų.

Atsakyti

Ko prikibote prie kamanės? Dabar kamanės( motinėlės) skraido, ieško lizdo būsimai šeimai.Tik nebuvo būtina į Gralio kelnes įsisukti.Arba Lapynos mažiuką gąsdinti.

Lape miesto viduryje nenustebinsit.Jos maisto atliekų ieško.

Va,mano kaimynui viduryje miesto kiškiai obelytes nukabliavo, nesusiprato aprišti, nesitikėjo tokios šunybės

.Pernai metų nuotrauka.Bebras, tiesa truputuką šlubas viduryje baltos dienos ėjo iš kūdros į upę.ca8fa1c07e31.jpg

Atsakyti

Rainys skelbia myž.mo į vazonus sezono pradžią!

Atsakyti

Sezonas  kątik buvo užtvirtintas. Kas jam užėjo blyn. Panašu reiks šlapimą kada vežti ištirti. Pyp pyp pyp. O pas mane vazonų daug, čili pipirai auga..

Atsakyti

Kas čia su tais myžaliojimais darosi - Mauricijus, Rainys, Zaiza... Tai bent kompanija  :unsure: 

Rapolas gimtadienio proga gavo naują kėdę. Ainu dovaną įvertino teigiamai - tupi ten stabiliai. Sūnus namų darbus daro lovoje - negi nuvarysi gulinčią prie rašomojo stalo katytę.  :oh: 

E2997615-_F818-4_CAB-908_B-_D42131_A584_

Vakar aplankėme paupio sakuras :

7_D72_A05_C-_E705-45_B2-9221-_C9_B156_EF

511_DF840-_D801-48_F0-8634-13_F4_F28804_

5_B66_A961-_E557-4_D11-_BAD9-_B8_E413671

Atsakyti

Labas rytas :4u:Koks gražus,tas sakurų žydėjimas.O pas mus, prie upės žydi persikas.Tik viena šaka, nes kitos nušalę.Gaila, fotiko nepasiėmiau.

Ot, Rainys, tikras kenkėjas :blink: . Išnešk vazonus,juk labai patogu ką nors daryti. Mano kieme yra pastatytas didelis vazonas, be gėlių kol kas.Tai kažkuris buvo įlipęs.Dovanų neradau, tik pėdukes. :lol:

.Ainu pratestuos kėdę, pakraus teigiama energija, ir atiduos dvikojukui

.Visoms gero antradienio :4u:

Atsakyti

Labas žydintis rytas  :4u:
Šian važiavome pro sodus, nes aš vakare buvau akla višta - akis tikrinausi  ir palikau mašiną prie poliklinikos, tai pakelėse sienomis  žydi kaukazinės slyvutės  :wub:
Oi, Šponkiuk, ir ką tau patart su tais vazonikais  :hmm:
Aist, gražu :super:

Atsakyti

Vokiečių užsakymas užsakytas. 

Blogiausia, kad neturiu kur tų vazonų padėti. prie išėjimo į terasą daugiausiai šviesos. Plius ant palangių, kur gautų šviesos viskas netilptų, o ir Bugi nebūtų kur nuo Rainio užšokti. O daro Rainys arba dėl nuvaryto nago (vakar radau žaizdą), arba jau bus perpūtę ant terasos jį. 

Atsakyti

Prisidesiu fotkem

f998b1bc521e.jpg7326a42f356f.jpg711a25eee766.jpg1fc0af8a2099.jpg096e50b98b79.jpg

Atsakyti

Jackau kleckau, kaip gražu! :wub:  Mano kieme slyvos dar nepražydo, bet jau grasinasi: jei ne šiandien, tai rytoj. :)

Nu klausykit, niekada nemaniau, kad katės serga kaip maži vaikai: iš pradžių čiaudi, negaluoja, paskui šnarpščia ir snarglėjasi visą savaitę... Guli Zaiza, miega, nosis kliurksi, geltonas liūlys nutįsęs... (atsiprašau, jei kuri valgote :blush-anim-cl: )

Atsakyti

Lapyniuk, serga serga, tikrai kaip vaikai. Buvo gralka anginą pasigavęs, tai ir šnarpštė ir užkimęs buvo ir nešiojamas prašėsi...

Klausykit, moteros, aš jau nuo savęs pavargau. Ne, rimtai, taip ir ant depresijos užšokt galima. Maža to, kad sistemingai mane "kunkina" šiuolaikinio visuotinio aukštojo išsilavinimo "produktai", tai dalis jų dar ir be jumoro jausmo visiškai. Ateina tas "produktas" darbintis. Prašymo priimt į darbą parašyt, žinoma, nemoka. Nius, gerai, kad kiekvienam nesakyt, parašiau pvz., kuriame nurodžiau "prašau priimti mane kulto tarno pareigoms"...  Šiandien atskrieju darban popietę,- turiu 4 prašymus ir visi kunigaut veržiasi....Ale, kad nors vienas zakristijonu pasiprašęs būtų.

Lyg to dar maža būtų. Skambinu bankiniais/programiniais reikalais latvijos kolegai ( jis rusas). Anam labai nesekasi užsikraut programos ir dar labiau nesekasi suprast, kad kai matai skaičius, tai jie dar ir reiškia ką tai. Klausiu normaliai " kakoi u tebia Haba?" Gaunu  akimirką mirtinos tylos. O po to atsakymą " nu kak  kakaja, narmalnaja vrode. Nu blondinka..." Tada nutylu aš bet, deja, irgi trumpam, nes po to atsidarau kaip kongreso rūmų vartai... Po perkūnais, mirtinai reikia įvedimus padaryt, tą žmogų mačius esu gal 3 kartus. Be viso to jis puikiai žino, kad rusiškai kalbu gerai, ( čia ta prasme, kad linksnių nemaišau) ir vietoj banko kreipiamojo rodmens, man apie kažkokią blondinę peza. Mane iš pasiučio mislijau apopleksija trenks, o aplink žviegia visi iki žagsėjimo... Esu jau sakius, kad "braliukai kitokie" nu bet, kad nusvaigtų iki to,- net mano fantazija nenešė. Jūs taip ramiai pagalvokit. Mažai, ar net, sakyčiau, visai nepažįstu žmogaus. Sėdžiu darbe. Staiga, atsispiriu nuo stalo stipriu mostu, čiuožteliu su kėde. Susidedu kryžmai rankas ant pakaušio, akimirkai susimąstau. Tada griebiu ragelį, suku Rygon ir sumauroju : "Janis a kakaja u tebia BABA?"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 24 balandžio 2018 - 15:08