Labas rytas.
Listėja daug " gėrio" radot ? ☺
Sakyčiau gana kultūringai, tik viena priekaba.Arba liaudis sąmoningėja, arba bijo vežti.Vis dėl to baudos didelės už šiukšlinimą.O be to dar yra daugiau tokių durnelių kaip mes. Matyt ne mums vieniems šiukšlės negražu. Jau nebėra taip,kad nuvažiuoji ir už galvos susiimi. Nebeaišku nuo kurio galo reikėdavo pradėti rinkti. O brolis su eiguliu po keturias priekabas išveža..Čia maždaug prieš 10 metų taip būdavo.
Šaunuoliai jūs. Niekaip nesupratau tų šiukšlintojų. Ypač tų kur maišus buitinių šiukšlių vietoj konteinerių į miškus nuveža. Juk konteineriai nerakinti šiaip...privažiuok ir įmesk. Ir patys to nesuprantam ir vaikus mokom. Šiaip žiūriu lyg išmokę...nepalieka po savęs..
Laba darbingą savaitgalį. Dėl užsakymo iš vokiečių prisėsiu turbūt pirmadienį darbe arba po darbo. Vidą savaitgalį darbuojamės prie namo. Sudėti beveik visi borteliai. Liko koks 1/9. Žemės gal puse sklypo išlyginta. Nei rankyčių, nei kojyčių. Parėjau namo pasėdėti biški, kol MB su tėvu deda bortelius toliau.
Darbų stebėtojai, teisingiau stebėtojos, nes Rainys tik už kompaniją
Dievulėliau,be žodžių. Atrodot, tai .... :oh:Aš apie veido išraiškas.
Ramiai galėjai aktore būti.Filmuojatės jūs ten, ar kokį galą dirbat?
Pavargau per dieną, reikėtų vėl kokio savaitgalio.Visą dieną lauke prasidaviau.O katinai erkių prisirinko.Zunda net iš kiemo nebuvo išėjusi.Šunys jau sulašinti, reikės ir pūkius apdoroti.
Šponkiaus darbų prievaizdai
Spurga pas mus mokyčiausia katė.
Dievulėliau,be žodžių.
Atrodot, tai .... :oh:Aš apie veido išraiškas.
Ramiai galėjai aktore būti.Filmuojatės jūs ten, ar kokį galą dirbat?
Atspėjot- filmavomės.. draugė saakė , įkeltum į FB su prierašu 'sudegė mano namai paremkite..- paremčiau net nesudvejojusi... Bet aš čia įkeliau... Žmones pabauginti
Labas rytas Pas mus kieme ir parke šalna dideliausia drėkso :blink:Išėjau su šunimis, tai rankas apšalau.
Zunda ant palangės sėdi ir varnėnus kalbina.Moliukas miega.Ot, geras katiniškas gyvenimas
Kuklūs žiedeliai iš savaitgalio.
Reikia čia jos kam, šilumos noriu.