Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš išvykus laisvai dienai iš Vilniaus, tai tik ryt vakare namo parsirasiu. Gaila, būčiau prisijungus 😉
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Naktis praėjo be lietaus, tik visą naktį žaibavo.Griaustinio nesigirdėjo, tai ir bijoti neteko. :lol: Sėkmės visoms vaikštinėtojoms :4u: O mes jau atidarėme gėlynų apgulėjimo sezoną.Junkitės prie mūsų.Oi :oh: ,nepagyriau Azų.Atrodai kaip mokinukė.Matomai permainos tau į naudą.Ir už vaizdus dėkui. d34ffcfc2397.jpg

Atsakyti

Rytas labas. Vakar vakaras:

DSC_0336.jpg

DSC_0348.jpg

DSC_0385.jpg

DSC_0415.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, įspūdinga :4u: Sveikinimai su gegužės 1-ąja.Visų dirbančiųjų ir jiems prijaučiančių šventė.

Atsakyti

Sveikos. 

Priešpiet labai darniai visi ( Šponkius su vyru, Erendira, Magnuna, Gielux, Lapyna su mažyle, mano šeima plius Čija) pasivaikščiojome Varnikuose. Kažkaip bent jau man labai greitai prabėgo laikas. Nuėjome 3.5 km, prakalbėjome už 10 km.  :D Mūsų šeima dar užsukome į Trakus papietauti. 

14_B43_A8_D-_D2_E6-4_B36-_BEB2-034_C9_BD

O dabar su Ainu priežiūra siestaujame namie:

D95_D6_BCB-057_D-4718-_AAF4-10_FD9803917

Azu, labai gražiai atrodai.  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ačiū visoms už smagius 3,5 km Varnikuose :4u:   buvo šaunu  :) 

Sekmadieniui mes su Erendira ir Gielux planuojam sicialinį pasivaikščiojimą Markučiuose - gal bus dar norinčių prisijungti?  :) 

Azu - tikrai puikiai atrodai  :4u:  ir ačiū už nuotraukas - gražu.

Šponkuti - gražus žaibuojantis dangus  :) 

Mam, ar pusryčiai greitai? 

20180501_141308.jpg

Atsakyti

Sekmadieniui mes su Erendira ir Gielux planuojam sicialinį pasivaikščiojimą Markučiuose - gal bus dar norinčių prisijungti?  :)

Norėčiau, bet kadangi mamadienis, tai važiuosim pas MB mamą

Atsakyti

Sveikos gyvos iš pat ryto :4u:

Džiaugiuosi kartu su jomis už šaunų antradienį.

Aist, dėkui už Trakus.Patinka šis miestukas, turi kažkokio cinkelio.

Greičiau duok Grikeliui pusryčius,juk matai,kad vaikis kojų nebevaldo :lol:

Gero visiems savaitės vidurio. :4u: 

Atsakyti

Ačiū ačiū mergaitės. Esu laiminga kai rublis.. tai ir atrodyti reik taip pat.. laukiu nesulaukiu atostogų nes po jų jau išeisiu iš ex namų... Anas vaikšto susisukes nelaimingas. Turėjo mama svečiuose apkalbejo mane belenkiek. Sako jam žiūrėk kad neapvogtu ji tavęs ir nesumustu jos naujas ... Smagiai čia galvoja apie mane  :yahoo: ...

Faina jums pasivaiksciot. Gaila toli esu jungciausi į visus pažeidus.. na bet mano MB ši savaitgalį sugalvos kur galima nuvažiuoti pasižvalgyti visgi ilgas savaitgalis pirmadienis Bank holiday pas mus. Reiks vėl foto pridaryt

Atsakyti

Labas rytas,

Ačiū visoms už pasivaikščiojimą ir ypatingai Šponkiukui už transportą. :) 

Beje, labai įspūdingas audringas dangus. :super:
O palyti galėtų dažniau. Vakar vakare niaukstėsi niaukstėsi, MB mane išjuokė daržą belaistančią, bet šįryt galėjau išdidžiai jam pasakyti bebebe. :P 

Sekmadienį neprisijungsiu. Turim močiučių, kurias tiesiog privalu aplankyti.

Mano slyvos žiedlapiais sninga, eisiu pasigėrėti ir kibsiu į darbus.

Atsakyti

Magnun, ale išties  :unsure:  sekmadienis Mamų diena, reiks važiuot anytą pasveikint  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos gražią dieną smile.gif
matau jūsų savaitgaliniai žygiai tęsiasi, smagu jums ten smile.gif
aš žemės ūkį kėliau...pagaliau braškes susitvarkiau sode smile.gif
o čia linkėjimai nuo tinginiaujančių. Paprašiau papozuot, papozavo smile.gif smile.gif smile.gif bet jau kažkaio laaabai nenatūraliai smile.gif smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gegužės 2018 - 10:34