Labas rytas
Naktis praėjo be lietaus, tik visą naktį žaibavo.Griaustinio nesigirdėjo, tai ir bijoti neteko. Sėkmės visoms vaikštinėtojoms
O mes jau atidarėme gėlynų apgulėjimo sezoną.Junkitės prie mūsų.Oi
,nepagyriau Azų.Atrodai kaip mokinukė.Matomai permainos tau į naudą.Ir už vaizdus dėkui.
Rytas labas. Vakar vakaras:
Šponkiuk, įspūdinga Sveikinimai su gegužės 1-ąja.Visų dirbančiųjų ir jiems prijaučiančių šventė.
Sveikos.
Priešpiet labai darniai visi ( Šponkius su vyru, Erendira, Magnuna, Gielux, Lapyna su mažyle, mano šeima plius Čija) pasivaikščiojome Varnikuose. Kažkaip bent jau man labai greitai prabėgo laikas. Nuėjome 3.5 km, prakalbėjome už 10 km. Mūsų šeima dar užsukome į Trakus papietauti.
O dabar su Ainu priežiūra siestaujame namie:
Azu, labai gražiai atrodai.
Labas rytas
Ačiū visoms už smagius 3,5 km Varnikuose buvo šaunu
Sekmadieniui mes su Erendira ir Gielux planuojam sicialinį pasivaikščiojimą Markučiuose - gal bus dar norinčių prisijungti?
Azu - tikrai puikiai atrodai ir ačiū už nuotraukas - gražu.
Šponkuti - gražus žaibuojantis dangus
Mam, ar pusryčiai greitai?
Sekmadieniui mes su Erendira ir Gielux planuojam sicialinį pasivaikščiojimą Markučiuose - gal bus dar norinčių prisijungti?
Norėčiau, bet kadangi mamadienis, tai važiuosim pas MB mamą
Sveikos gyvos iš pat ryto
Džiaugiuosi kartu su jomis už šaunų antradienį.
Aist, dėkui už Trakus.Patinka šis miestukas, turi kažkokio cinkelio.
Greičiau duok Grikeliui pusryčius,juk matai,kad vaikis kojų nebevaldo
Gero visiems savaitės vidurio.
Ačiū ačiū mergaitės. Esu laiminga kai rublis.. tai ir atrodyti reik taip pat.. laukiu nesulaukiu atostogų nes po jų jau išeisiu iš ex namų... Anas vaikšto susisukes nelaimingas. Turėjo mama svečiuose apkalbejo mane belenkiek. Sako jam žiūrėk kad neapvogtu ji tavęs ir nesumustu jos naujas ... Smagiai čia galvoja apie mane ...
Faina jums pasivaiksciot. Gaila toli esu jungciausi į visus pažeidus.. na bet mano MB ši savaitgalį sugalvos kur galima nuvažiuoti pasižvalgyti visgi ilgas savaitgalis pirmadienis Bank holiday pas mus. Reiks vėl foto pridaryt
Labas rytas,
Ačiū visoms už pasivaikščiojimą ir ypatingai Šponkiukui už transportą.
Beje, labai įspūdingas audringas dangus.
O palyti galėtų dažniau. Vakar vakare niaukstėsi niaukstėsi, MB mane išjuokė daržą belaistančią, bet šįryt galėjau išdidžiai jam pasakyti bebebe.
Sekmadienį neprisijungsiu. Turim močiučių, kurias tiesiog privalu aplankyti.
Mano slyvos žiedlapiais sninga, eisiu pasigėrėti ir kibsiu į darbus.
Magnun, ale išties sekmadienis Mamų diena, reiks važiuot anytą pasveikint