Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš pasivaikščioti norėčiau ryte, kol mažai kitų žmonių (greičiausiai kartu eis ir MB). Aist, telefonas tau turėtų pakeisti prognozę, jau nebežada liūties. 

Smagu, kad baltukei gerėja. 

Beje, Rainys sėdi ant antibijotikų ir dar gauna nošpos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 balandžio 2018 - 11:56
Sveikos 4u.gif Jetau, pamačiau planuojamą Varnikų žygį, tai net nagai panižo bigsmile.gif Taip smalsu kada sudalyvauti būtų, o čia taip arti man wub.gif OBETTAČIAU rytoj mamos gimtadienis, tai eisiu per pietus sveikinti ir dar poryt pas vaiką savaitei ispanas atvažiuoja pagal mainų programą, tai reik maisto gaminimui daugiau dėmesio skirti, suvenyrų papirkti.... Žodžiu sąžinė neleidžia vaikštinėti po Varnikus... Gal dar kada nors bus žygis Varnikuose... ech
Daug daug sveikatos Baltukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Baltukei sveikatos daug daug  :4u: .  Noriu aš pasivaikščioti vakar tokiam gražiam parke buvom. Bet čia tiek šalta kad jau nervuoja... Snargliai bėga krenksciam kaip alxasai . Žodžiu nervuoja jau.  b824e5682e36.jpg55943f736281.jpg Voverukas 7999be89e450.jpg8503782a48c7.jpg820b779dda01.jpg

dac30d5ebe48.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 30 balandžio 2018 - 13:47

Na tai kiek mūsų ryt būtų, jei žygiuotume kokią 10-11h?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 balandžio 2018 - 17:07

Aš būčiau

Atsakyti

Esu Pašilaičių sename raj. galiu privažiuot visur, kur pasiekia visuomeninis transportas.

Iki pilaitės atlėktum? Prigriebčiau į savo ekipažą :)

Atsakyti

Kas dar?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 balandžio 2018 - 19:27

Colomba negali

Lapyna su šeima galvoja apie https://neriesparkas...mo-svente-2018/

Aš kažkaip baidausi didelių masių žmonių, ir nenorėčiau su visai ten esančiais žygiuoti 

Aist, gal vistik su šeima atlėktum?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 balandžio 2018 - 19:37

Man labiau patiktų kas nors ne tokio masinio laip šventė iš nuorodos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Man labiau patiktų kas nors ne tokio masinio laip šventė iš nuorodos :rolleyes:​ 
Va va aš ir ten nenoriu :) Tai Varnikų taku einam? Tikiuosi visi išvažiuos į Dūkštas ir Varnikuose bus ramu :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 balandžio 2018 - 19:44

Einam  :D​ 

Atsakyti

MB nepasirašo, nes Varnikuose jau buvo net 2 kartus. Aš pasirašau. Jei tik atsikelsiu pakankamai anksti...

Atsakyti