Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Daredi :hihihi:

Lisitėja. gražu :) mūsiškės trešnės dar jauniklės  :)  Ir aš šį metų laiką labai myliu, vakar specialiai, nes su susukta nugara., lindau laukan lakštingalų pasiklausyt  :wub: 

Šponkiau kooks fainas gultuko niokotojas :super:

Atsakyti
Aš jungiuosiu prie mylėtojų šito meto. Lisitėjos trešnė puiki wub.gif
Antradienį nuvažiavom į miestą sakurų pažiūrėti ir pasivaikščioti. Tai ką galiu pasakyti, traukinys š..ių nelaukia ax.gif nužydėjusios jau tos sakuros seniausia. Žydėjo porą mažų užsivėlinusių sakurų, tai prie jų eilė, kad nusifotografuoti biggrin.gif

Rustės buvęs globotinis koks fainas wub.gif
Ir dėl Diinkos baltutės labai džiugu smile.gif
Gilės relaksas bigsmile.gif Nenukrenta nuo tos palangės? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sorry, kad įsibraunu į temą, bet ši tema vienintelė aktyvesnė blush-anim-cl.gif Mano pažįstami nori pirkti meino meškėnų kačiuką iš Lenkijos, su dokumentais, man užkliuvo tai, kad kačiukas atvyktų į Airiją 9 savaičių, ne per anksti? Maniau, veisėjai parduoda kačiukus ne anksčiau nei 12 savaičių
Atsakyti

Sveikos, sorry, kad įsibraunu į temą, bet ši tema vienintelė aktyvesnė blush-anim-cl.gifMano pažįstami nori pirkti meino meškėnų kačiuką iš Lenkijos, su dokumentais, man užkliuvo tai, kad kačiukas atvyktų į Airiją 9 savaičių, ne per anksti? Maniau, veisėjai parduoda kačiukus ne anksčiau nei 12 savaičių

Gerokai per anksti, dažniausiai 16 savaičių katukai į namus keliauja. Daugintojai gali ir 6 atiduoti - "savarankiškas jau"  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 05 03, 10:02)
Gerokai per anksti, dažniausiai 16 savaičių katukai į namus keliauja. Daugintojai gali ir 6 atiduoti - "savarankiškas jau"  doh.gif </p>

Man būtent tai ir užkliuvo, nes kiek žinau, veislynai parduoda kačiukus ne anksčiau 3 mėnesių, saviškį pirkau iš Lietuvos veislyno, 4 mėnesius laukiau
Papildyta:
Viskas yra gerai, tiesiog įvyko nesusikalbėjimas doh.gif lotuliukas.gif kačiukui dabar 1.5 mėnesio, dar 9 savaites laukti iki kada galės keliaut į Airiją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 03 gegužės 2018 - 09:14

[URL=http://www.part.lt/perziura/1193cca27131913c442230767783e99a193.jpg]1193cca27131913c442230767783e99a193.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/9ed986548ab0e5d6662576150f06c945850.jpg]9ed986548ab0e5d6662576150f06c945850.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/cb290c424bfe4978f19b883877ebb1c1446.jpg]cb290c424bfe4978f19b883877ebb1c1446.jpg[/URL]

Kaip tai ką aš veikiu?! Striptizą šoku😀

Atsakyti
Diinka džiugu dėl Belos 4u.gif

Gieliux oho kokie akrobatiniai triukai wub.gif wub.gif wub.gif

Daredi Mėtukė šaunuolė,kodėl jai turi patikti tai kas visiems patinka,ji juk ne visi clap_1.gif

Pavasariniai žiedai visada visur ir visi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Ir aš jungiuosi prie šio metų laiko mylėtojų  :)  žinokit šiandie mieste mačiau kad alyvos jau bando mėlynuoti  :rolleyes:  ach 

Erendira - nukelkim socialinį pasivaikščiojimą kitam savaitgaliui, dabok nugarikę  :4u:  pagalvok apie Brexin - labai gerai padeda  :4u: 

Daredi - vai Mėtukė nebuvo tikra guoliuko paskirtimi  :D  pas mumi Kruopa tą guoliuką labai mėgsta o Grikis irgi nesuprato guolio paskirties, gal negabaritinis jam pasirodė  :D 

Lisitėjos trešnė daili  :wub: 

Sakurų ir aš važiavau sekmadienį žiūrėti - sakurų traukinys irgi jau buvo nuvažiavęs  :)​  

Atsakyti

Ach Belutės nepgyriau  :D  wau kokie šokiai aolink stulpą :D​ 

Atsakyti

Magnun, gal išties atidedam (kitam sekmadieniui? aš šeštadienį išvažiavusi būsiu), kad be streso būtų, o tai vis matuoju, kiek skauda ir kiek toli galiu eiti  :D Brexin'ui recepto reikia, o aš pirmadienį (buvau užsukusi siuntimo) daktarui neužsiminiau, kad gali prireikti, buvau tikra, kad aš aukščiau nugaros skausmo   :hmm:  :D 

Man pradeda atrodyti, kad ir maniškiams kartoninio gultuko reikia, gal iš 4 gyvulių kam nors patiks  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira - atidedam kitam sekmadieniui. Brexino pakutį turiu su savimi - galėčiau duoti jeigu prišoktum iki manęs. Šiandien darbe ilgai būsiu

Atsakyti

Ačiū Magnusėl, bet geriu kažką "legalaus" (bereceptinio) ir visai pusė bėdos 

Atsakyti