Labs ryts
Žaliaakis tuputis
Lapynos Magnolytė labai dailų žiedelį išskleidė
Pas vokiečius ir aš norėsiu maišo maistelio savo uodegoms
Gero penktadienio visoms
Erendira - kaip nugarikė šiandien?
Labas rytas
Prisipažinkit, geruoju,kas, kur ir kodėl paslėpėte saulytę????
Erendira,kaip tavo nugara?
Magnolija,gerokai pavargus per žiemą, nors ir buvo dengta.Vis dėl to per šalta jai pas mane.
Jei kieno artimieji dirba gaisrininkais - gelbėtojais, būtinai pasveikinkit.Šiandien šv.Florijonas.
Sveikos
Erendir, kaip stuburkaulis?
Gražios visų foto ir magnolijos nuostabios.
[URL=http://www.part.lt/perziura/67db4c98d5e78b625d1351dfa3720aec588.jpg][/URL]
Karo pasekmė. Tik ką Bela gavo akin. Dirbu šiandien visą dieną, nėr kaip pas vetus. Užlašinau dabar Maxitrol, gal gi blogiau nebus. Tiesa, jis iškart buvo sąžiningai nupraustas, bet gal kiek liko ant akies. Ryt tik galiu pas vetus, vienžo labai labai smagu. Kas kokių patirčių turėję? Bo man jau visokie baisieji scenarijai vaidenas. Galiu po darbo iki Greitosios žirafos trenktis, nors man ji nelabai.
Daredi, Bugi ant šaldytuvo tupėjo, kai persikraustėm į nuomojamą butą. ten katės jautėsi prastai. Name jos atsigavusios, ypač Hipė. Katinus leidžiam išeiti į lauką, kai patys esam ant terasos ar laistom po truputi besikalančią žolytę. Hipė ir Rainys nuo teraso nelabai lipa lauk, o Bugi būna nulipa atsikalbinėdama. Jei labiau subari, tada parskuodžia namo. Buvau nupirkusi visiems trims ankakliukus, ant kurių galima užrašyti adresą arba tel nr. Tai Bugi jį pametė pirmą vakarą (namuose) ir niekur jo nerandu. Atrodo, kad jį kažkur užkišo, kad niekaip nerasčiau
Beje, tas žalias daigelis tai saulėgrąža Turim jų daug pridygusių. Buvo paukštukams skirta, bet prisibarstė. Tai daug pridygo, dalį sukaišiojau palei bortelius, gal užaugs
Labas rytas, mielosios,
nugara ne stebuklingai, teks lėkt pas Aist. Nebūsiu Marytė Melnikaitė ir nebekentėsiu
Daredi, agam tinka toks variantas
Lisitėja kad grožybę turi
Gielux, manau, nesiblaškyk. Gali netikrų ašarų palašint, kad švari akis būtų ir nereiks į tą pasikėlusią žirafą važiuot. Na, aš taip daryčiau.