Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labs ryts  :4u: 

Žaliaakis tuputis  :wub: 

Lapynos Magnolytė labai dailų žiedelį išskleidė  :wub: 

Pas vokiečius ir aš norėsiu maišo maistelio savo uodegoms  :4u: 

Gero penktadienio visoms  :4u: 

Erendira - kaip nugarikė šiandien?

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2018 05 04, 04:49)
<p>O pas mus vis dar viskas žydi. Bet ir šilumos nėr... Bet bus savaitgalį. Tupukas koks zaliaakis visai kaip aš  yahoo.gif </p><p>Aist exklasiokas tai matyt mano geriausios draugės vyras...  huh.gif​ . Aš vis ruošiuosi į opera taip ir nenusiruosiu ir ypač noreciau kur dainuoja tavo exklasiokas... </p>

Jei domins rekomendacijos del Operos ir baleto teatro repertuaro (ne tik operu) rasykite - patarsiu kas kaip - darbas mano toks, kai tenka sekti teatro naujienas ir ju muzikantus mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 04 gegužės 2018 - 06:07

Labas rytas. 

Taip, Azu, tas pats.  :4u: 

Sklandžių penktadieninių darbų! 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prisipažinkit, geruoju,kas, kur ir kodėl paslėpėte saulytę???? :hmm:06f4943572ab.jpg

Erendira,kaip tavo nugara?

Magnolija,gerokai pavargus per žiemą, nors ir buvo dengta.Vis dėl to per šalta jai pas mane.

Jei kieno artimieji dirba gaisrininkais  - gelbėtojais, būtinai pasveikinkit.Šiandien šv.Florijonas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 gegužės 2018 - 06:28

Sveikos

Erendir, kaip stuburkaulis?

Gražios visų foto ir magnolijos nuostabios.

[URL=http://www.part.lt/perziura/67db4c98d5e78b625d1351dfa3720aec588.jpg]67db4c98d5e78b625d1351dfa3720aec588.jpg[/URL]

Karo pasekmė. Tik ką Bela gavo akin. Dirbu šiandien visą dieną, nėr kaip pas vetus. Užlašinau dabar Maxitrol, gal gi blogiau nebus. Tiesa, jis iškart buvo sąžiningai nupraustas, bet gal kiek liko ant akies. Ryt tik galiu pas vetus, vienžo labai labai smagu. Kas kokių patirčių turėję? Bo man jau visokie baisieji scenarijai vaidenas. Galiu po darbo iki Greitosios žirafos trenktis, nors man ji nelabai.

Atsakyti
Rytas šiandien be saulės, gaivus toks..

Belos vakarykštis viliotinis įstabus bigsmile.gif
Nu va, o šiandien šokėja su pamušta akim blink.gif

Erendira, tu dar neskubėk pirkti gultuko. Jeigu Mėta su juo nesusidraugaus ir ignoruos jį kaip iki šiol, tai aš tau jį atiduosiu mirksiukas.gif
Kaip tavo nugara?

Bugi be petnešų jokių? Nepabėga? Atsimenu, kaip Šponkiukas rašė, kad Bugi tik ant šaldytuvo tupi kai persikraustė. O dabar prašau, po daržus marširuoja biggrin.gif

Atsakyti

Daredi, Bugi ant šaldytuvo tupėjo, kai persikraustėm į nuomojamą butą. ten katės jautėsi prastai. Name jos atsigavusios, ypač Hipė. Katinus leidžiam išeiti į lauką, kai patys esam ant terasos ar laistom po truputi besikalančią žolytę. Hipė ir Rainys nuo teraso nelabai lipa lauk, o Bugi būna nulipa atsikalbinėdama. Jei labiau subari, tada parskuodžia namo. Buvau nupirkusi visiems trims ankakliukus, ant kurių galima užrašyti adresą arba tel nr. Tai Bugi jį pametė pirmą vakarą (namuose) ir niekur jo nerandu. Atrodo, kad jį kažkur užkišo, kad niekaip nerasčiau :D

Beje, tas žalias daigelis tai saulėgrąža :) Turim jų daug pridygusių. Buvo paukštukams skirta, bet prisibarstė. Tai daug pridygo, dalį sukaišiojau palei bortelius, gal užaugs :)

Atsakyti

Labas rytas, mielosios, :4u:  

nugara ne stebuklingai, teks lėkt pas Aist. Nebūsiu Marytė Melnikaitė ir nebekentėsiu  :rolleyes: 

Daredi, agam tinka toks variantas  :) 

Lisitėja kad grožybę turi  :wub: 

Gielux, manau, nesiblaškyk. Gali netikrų ašarų palašint, kad švari akis būtų ir nereiks į tą pasikėlusią žirafą važiuot. Na, aš taip daryčiau. 

Atsakyti

Viskas. Darbus baigiau. Savaitgalis.  :D 

Magnolija rožinė kokio gražumo.  :wub: 

Bela šoko šoko, konkurentė nežiūrėjo ir akin davė.  :D jeigu infekcija neįsimes, viskas sugis.  :4u: 

Atsakyti
Su savaitgaliu 4u.gif

Aš dar laukiu kliento su bjauriu ir sunkiu užsakymu. Brrr kaip nenoriu, ale reikia. Atkentėsiu aš jį ir man bus savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū brangiosios, ką aš be jūsų daryč. Prisigalvojau visokių scenarijų, klientą buvau palikus, namo ant greičio parlėkiau, pažiūrėt. Akis traiškanoja, dar užlašinau Maxitrol. Daredi, laikykis :4u:

Atsakyti

Belos konkurentė užpavydėjo šokio ir puolė rėkdama "aš tau akis išdraskysiuuu" :hihihi:

Atsakyti