Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėjos gamtinis žygis puikus.  :) modelis su raudona kepuraite labai mielas.  :wub: 

Gielux nupaparacinti kadrai smagūs.  :super: Gintarinis katinas šaunus. 

Mes šiandien pas draugų burmiuką Užupyje viešėjome. Labai žaidybinis švelniakailis katinukas. Nuolat veiksme.  :showoff: 

7_DF95_AEF-_B944-4_D76-_AF7_F-_A32_BE89_

F41680_FA-1_C21-403_B-_A8_F0-1084_FADFD1

0_E3_C6_E5_F-3049-46_A1-_B321-78350_D393

Atsakyti

Su gražiausia pavasario švente :4u:

Burmiukas mano meilė :wub: .ir slapta svajonė.Tiesa jau buvusi. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 gegužės 2018 - 11:05

20180506_183951.jpg

Atsakyti

Keista eisena:

20180506_183858.jpg

20180506_183816.jpg

Atsakyti

Sveikos pasveikintos ir ko gero jau pasveikinusios.  :4u: Ryte girdžiu, kaip vaikai kuičiasi virtuvėje. Kantriai guliu lovoje. Per messenger pakalbinu draugę, toji, pasirodo, irgi laukia lovoje vaikų gaminamų pusryčių. Rašo, kad jau 2 valandas. Bet, svarbiausia, kad yra ko laukti. Su vėliau atvažiavusia anyta kalbame, koks gilus yra motinystės jausmas. Ir net kartu sudėti visi gražiausi pasaulio žodžiai apie mamą  - tai tik ledkalnio viršūnė.  D06537_D4-_F58_C-4977-_B025-_E162708481_ p.s. vyras sakė, kad sustabdė vaikus jau benešančius man lėkštę, kur šalia saldžių blynų ir aviečių uogienės dar buvo papjaustyta pomidorų su druska ir pipirais.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 gegužės 2018 - 17:50

Aist, vaikinai supergalvoti pas tave, maža kas, o gal po uogienės  užsinorėsi pomidorų :D o gal užsinorėso tik pomidorų ir jiem liks  :D

Bugi <3

Atsakyti

Sveikos visos,

taigi, mano mamos diena- prasidėjo eilėraštuku ir bučkiu. Po to lakstymas per mamas, po to uošvo ligoninėj lankymas, po to važinėjimas per kapus. Ai dar spėjau mažę pafotografuoti vyšnių ir obelų žydėjime. Didžioji dabar etape"nenoriu fotografuotis". Gal keli kadrai pavyko, o gal ir ne. Nemačiau, nes vakare, kai jau susiruošiau nuotraukas iškraustyti iš fotoaparato- pasirodo fotoaparatas liko "kažkur". Greičiausiai uošvijoj.  Aš tiesa sakant be galvos lakstau- turiu problemų su sveikata.- priaugo "augintinių" ten, kur jų neturi būti, ir taip, kaip geriau , kad jie neaugtų- reikia šalinti viską su "inkubatoriumi". Nors visi ramina, kad tai nieko baisaus- pati dar lengvoj panikoj. Žinau, kad jei reikia, tai reikia, bet nuo to žinojimo ramiau netampa. Na žodžiu laikykitės, merginos, ir reguliariai lankykitės pas medikus. pas "moteriškų reikalų "- į metus kartą, nes - va ko prisidirbau su savo "man viskas gerai"

Atsakyti

Labas rytas :4u:Vėl puikus pavasario rytas, pilnas paukščių čirškėjimo ir obelų žiedų kvapo  :wub: Šventė praėjo, svečių desantas atlaikytas, vnž viskas puiku. :yahoo:

Galvoti Aist bernai, bet vis tiek nesuvedžiau ryšio tarp saldžių blynų ir pomidorų su druska? :hmm:

Zundos savaitgalis :ax: af3c5ac45985.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 gegužės 2018 - 07:10

Nukvakimas juodas šito forumu, neleido redaguoti žinutės :blink:

Vilkra,laikykis, brangioji.Mano bent kelios draugės apturėjo tokias operacijas.Visos gyvos ir sveikos.Žinoma, paguoda menka, bet tikrai bus viskas OK :4u:

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gintarų sargas wub.gif Ale Gielux kokias erelio akis turi, ir matatė gi bigsmile.gif

Aist blynai su uogiene ir pomidorais biggrin.gif Visi gyvenimo skoniai biggrin.gif

Kol supratau kaip ir ant ko Bugi vaikšto mastau.gif

Vilkra, viskas bus gerai, nesinervink 4u.gif Man irgi nusimato vizitas į Santariškes. Žiūrėsiu, kada ir kas bus daroma. Bet, kad tikrintis reikia, tai faktas.

Vakar, po žaidynių su plunksnele hihihi.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Vilkra, laikykis viskas bus ok. :4u:

Burmiukai mano akiom paradokso katinai, ant kiek jų charakteris fainas, tai ant tiek snukučio išraiška - priekaištaujanti :D ir taip vietos šioje žemėje mažai, o čia dar jųs po kojomis maišotes, net uodegos nėr kur padėt normaliai :D

Atsakyti
Laba, mergaitės,
Dulkė apsipatenkinus įvertino Šponkiuko dovaną - va tik pagalvėlės dar reikėtų biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl vizito pas "moteriškus" daktarus aš irgi vis save spaudžiu - jau net nesakysiu čia jums, kiek metų nebuvau - siaubas...bet eisiu šiemet, pažadu 4u.gif
Vilkra - viskas bus gerai 4u.gif ir vargu, ar ėjimas kas metus ką pakeistų - vis tiek reikia šalinti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 07 gegužės 2018 - 14:56