Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O ta proga gal galit kas rekomenduot šaunią ginekologę Vilniuje? ax.gif
Atsakyti

Sveikos

Diiinka, laikykis. Dideliausios tau stiprybės.

Lapyna, pas teve irgi žiū nelinksmi reikalai. Saugok stogą. Ačiū už patarimus, rašausi pavadinimus. Belos akis po truputį gerėja. Buvau pas vetę užbėgus, be katės, nu jau toookia atsitrenkus į pušį pasitaikė, kad net nupasakot nemokuuuu. Aš be šitos temos su katėm tikrai prapulčiau.

Bela ilganosė, bet jos veizolai neproporcionaliai dideli smegeninei, tai tokia gan jautri vieta, jau nepirmą kartą pūliuoja :D

Bela šiom dienom visiškai su Spurga į kontaktą nėjo, matyt bijojo į antrą akį gaut, bet jau šiandien ryte girdėjau šnypštaliojimus, vadinas akis gėrėja, o atmintis Belos prastėja :D

Atsakyti

Diinka, stiprybės ir kad netrukus palengvėtų!  :4u: 

Vilkra, viskas bus gerai.  :4u:  

(Aš jau daug metų einu į "Neliga" pas gyd. Kvietkauskienę.)

Atsakyti

Pas mus į Uteną atvažiuoja Rūta Čiurlienė.Va,pas ją ir taikau.Lyg ir Santarose dirba.

Atsakyti

Diinka - sveikinimai judviem su Tomu įsiliejus į raudonų ratuotų uogų klubą  :4u:  :4u: aš savo uoga dar iki šiol negaliu atsidžiaugti :D Tomui dar perduok atskirą AČIŪ už alutį - buvo su pasimėgavimu išsiurbtas  :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti

Su trečiadienio rytu :4u: 1a9f92fba0ed.jpg

Atsakyti

Lisitėja,Gieliux,su Jūsų tikrojo Vardo dienele!

​[URL=http://www.part.lt/perziura/726b73dc9d7cd2decc9e7170ec94f412994.JPG]726b73dc9d7cd2decc9e7170ec94f412994.JPG[/URL]

Atsakyti

Ačiū,didžioji Zundyte :4u:O jau tulpių gražumas :wub: Dievinu dirvoje augančias tulpes :wub: 

.Žinau ir labai džiaugiuosi,kad nors vardinės tokiu gražiu laiku.Nes su gimtadieniu esu,tiksliau sakant jaučiuosi nuskriausta.

Atsakyti

Labas ir vėl saulėtas rytas  :D 

Labai sodriai gražus Lisitėjos rytas  :4u:  :) 

Su vardo diena Guelux ir Lisitėja  :4u: 

Zundytės tulpai žydro dangaus fone labai nuotaiką pakelia  :D​ 

Atsakyti

Labukas,

parsiradau namo  :D  

Pasiplaukiojau su keltu į Stokholmą, išaisškėjo, kad jūros ligos neturiu  :rolleyes:  o taip bijojau...

Nikutę nvežiau skiepytis, tai dar ir pasvėrė - 2,2 kg  :blink:  Na, bet ji daugiausiai yra svėrusi 2,5 kg....

Vilkra, laikykis.... susinervinau... aš irgi nepamenu kada pas tokį spec. buvau  :hmm:  bet vakar buvau akių pasitikrinti....  :oh:  nuo -0,5 iki  +1,5 .... aš ir sakau: nei su akiniais, nei be akinių nieko nematau....  :ax:​ 

Atsakyti
Sveikutės

Man atrodo, kad šiandien vardadienis ne Gieliux, o mano su Lisitėja flirt.gif

Lisitėja, tai su vardadieniu 4u.gif
Kas ten pas tave taip gražiai bordo spalva žydi? wub.gif

Diinka, stiprybės tau, mieloji 4u.gif
Tomui, kad mašiniukas džiugintų ir gerai riedėtų 4u.gif
Atsakyti

Sveikos

Reiktų sveikint Lisitėją ir Daredi, jos bendravardės :) Sveikinimai!

Čiurlienė nuostabi gydytoja, Vilniuje turi savo kabinetą. Porą kartų yra rimtai mane išgelbėjus.B. Intaitė ginekologė-onkologė, pas ją verta su rimtom bėdom. Dar Virginija Paliulytė puiki ginekologė. 

Daray pietus, Bela sėdi ant stalviršio ir graužia maišelį su duona :D Pasirodo nusitaikyta buvo į jautieną, bet gi va kuklutis vaikas, nedrįso prašyti :D :D

Atsakyti