Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos , gal dar pamenat mane, retkarciais uzsuku pas jus  patarimu ... :ax:  Gal pries savaite ar pora kieme atsirado katinukas. Jau nemazas , gal  kokiu metu ar panasiai . Be galo jaukus, sekiojantis paskui zmones ... Aisku , kad tikrai buves naminukas . Stengiaus vis praeit pro sali , neglostyt , bet dabar matau, kad vaikai patampo , kiti katinai skriaudzia, kai kurie kaimynai jau ir paspiria , yra grasinanciu , kad isves i miska :(  . Net nebezinau ka daryt . Namuose trys katinai ir suo . Jei zinociau , kad pasidovanos paimciau paglobot , o jeigu ne ? Ka daryt tada ? :hmm:  Skambinaus i Siauliu letenele tai i prieglauda  niekaip nepaims , sako, kad serganciu yra. Sakiau, kad galeciau sterilizuot , vaistus apmoket . Tai labai netvirtai uzsimine, kad tokiu atveju gal Kikoj patalpintu dovanojimui , bet nepazadejo. Pasiule fotografuot ir det skelbimus .

Kiek sansu padovanot jau nemaza kate ?  ( bent jau taip speju )

Atsakyti

Sveikos , gal dar pamenat mane, retkarciais uzsuku pas jus  patarimu ... :ax:  Gal pries savaite ar pora kieme atsirado katinukas. Jau nemazas , gal  kokiu metu ar panasiai . Be galo jaukus, sekiojantis paskui zmones ... Aisku , kad tikrai buves naminukas . Stengiaus vis praeit pro sali , neglostyt , bet dabar matau, kad vaikai patampo , kiti katinai skriaudzia, kai kurie kaimynai jau ir paspiria , yra grasinanciu , kad isves i miska :(  . Net nebezinau ka daryt . Namuose trys katinai ir suo . Jei zinociau , kad pasidovanos paimciau paglobot , o jeigu ne ? Ka daryt tada ? :hmm:  Skambinaus i Siauliu letenele tai i prieglauda  niekaip nepaims , sako, kad serganciu yra. Sakiau, kad galeciau sterilizuot , vaistus apmoket . Tai labai netvirtai uzsimine, kad tokiu atveju gal Kikoj patalpintu dovanojimui , bet nepazadejo. Pasiule fotografuot ir det skelbimus .

Kiek sansu padovanot jau nemaza kate ?  ( bent jau taip speju )

Laba diena,

o Jūs pabandykit su "letenėle" taip pakalbėti- pasiimat katinuką- bet pojų "stogu"- laikinai namų  globai.  1. Gausite nuolaidas gydymuii, sterilizacijai ir pnš.2. Jei atsiras vietelė, kai baigsis kačiukų, mamųčių naujagimių bumas- gal pas save pasiims, 3 . skelbs savo puslapyje ir pnš. O šiaip- mano abi katės paiimtos jau suaugusios . Viena iš -"Dryžuotos laimės", kita.. iš gatvės. Suauagusis gyvūnus dažnai renkasi ramesni, pagyvenę žmonės, ar šeimos . O jei dar bus kastruotas , paskiepintas- tikrai turėtų rasti namus

Atsakyti

Avoniuke, Vilkra gerai surašė. Sterilizuot katiną būtina, su prieglauda - tai pigiau. Bandyti dėti skelbimus į FB ir gyvunugloba.lt, žiūrint koks katinas, jei gulėjęs prie veislinio, gali surasti namus, o jei paprastas bus sunku. Mažiukai turi šansų išsidovanot, o va vyresni - sunkiai :(

Atsakyti

Labai aciu uz patarimus . Deja i veislini ne kiek nenesa :(  Paprastas juodas katinukas .

vilkra jusu patarimus issisaugojau

Atsakyti

Avonuke, įvairiai būna su tais dideliais. Aš pakankamai greitai (per mėnesį maždaug)  ir sėkmingai padovanojau 2 metų katę (nesutarė su mano kvartetu). Bet 'dirbau" kasdien - skelbimus gyvunugloba.lt naujinau po kelis kartus per dieną...

Svarbiausia,manau, yra pradėti - kastruoti, nuparazitinti, tada gražiai nufotografuoti, sugalvoti įdomią/graudinančią/žaismingą ar kitokią istoriją skelbimui ir laukti kol pasiseks :)

Atsakyti

Na jei visiškas juodukas nėr visai blogai, tiesa Šiauliai ne Vilnius. Dar bandyčiau FB per grupes kokia šiauliečių paplatint skelbimus, gal tikrieji šeimininkai ieško, na čia mažulytis šansiukas. Vėl gi, įdomu katulio amžius, kuo jaunesnis, tuo daugiau šansų. Įdomi fotosesija, laabai didelis privalumas.

Atsakyti

Mergytės, atleiskit  už  sumaišytus  sveikinimus, bet  aš  amžinai  maišau  tikruosius  vardus, o  šiandien  ryte  nedamiegojusi  po  eurovizijos  matyt...O tulpės  iš  botanikos  sodo, mano  foto :-)

Atsakyti

Labas rytas,

Ateinu ir ką - nėra rytinio Lisitėjos posto.

Aūu. Lisitėja, Viskas gerai?

Atsakyti

Sveikos

Aga, Lisiteja, tu kuuur?

Belos akis jau atsimerkė visiškai, tik truputį traiškanoja. Ta proga naktį buvo surengtos grand muštynės. Bet tai kai protelis katės, kol skaudėjo -nelindo, kai tik nebeskauda - rankoves pasiraitojo ir muštis..

Atsakyti

Laba ryta, aš trumpam šįryt pakėlė nuotaiką...spėkit kas? )

b2696ead195d87ed9953d36ef95a3a49954.JPG

ba7e5e533f2f7e6374afecc71b382125345.JPG

Atsakyti

Labukas,

Diinka, nepyk, neskiriu tavo katinų.... bet gal čia "pradingėlė"...  :hmm: 

Atsakyti

Diinka, aaaaaa,  :yahoo:  Čiučiundra  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Vis dar pasipūtusi?  :D​ 

Atsakyti