Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Apus @ 2017 01 24, 13:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gielux" data-cid="71386319" data-time="1485255902"><div><p>Vilkra, sėkmės.
Apus, į Massimo Dutti dar užsuk, maža ką. O šiaures miestelio Outlete buvai? Nors ten labai laimės dalykas.</p></div></blockquote><p>Massimo Duti tik Akre yra?
</p>

Panoramoj dar man rodos ax.gif
Atsakyti

merginos- sprogsiu.. Ryt dar ketvirtas vizitas ton pačion vieton.. Aš jau be nervų.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2017 01 24, 16:40)
<p>merginos- sprogsiu.. Ryt dar ketvirtas vizitas ton pačion vieton.. Aš jau be nervų.
</p>

Nesnervuok 4u.gif Vadinasi esi labai reali kandidatė ir jie labai apie tave mąsto mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilkra, na bet kaip keistai blink.gif , tiesiog nervus tampo.O gal, kai kviečia ketvirtą kartą, tai šansai 100 procentiniai ?
Atsakyti

Vilkrut, atsisėdi, pamezgi, giliai pakvėpuoji ir rytoj džiugi nueini :) Taigi gerai, kad pakvietė vėl :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 sausio 2017 - 15:56

Vilkra, kad jau 4 kartą eini, tai turėtum jaustis , kad jau eini kaip į darbą :D Viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Tikiuosi Vilkra tavo patirtis geresnė bus nei mano :) vienoj vietoj 3 kartus ėjau, pora valandų padirbau, buhalterei tiko patiko mano darbas bet pasakė, kad direktorius nori kažkokią pažįstamą įdarbinti. Ir įdarbino.

O kitoj vietoj irgi tris kartus ėjau. Pasakė praneš atsakymą pirmadienį. Paskambino antradienį, kad ima į darbą. Aš tada atsisakiau. ir kaip matau viskas kol kas išėjo į gerą. Būtų paskambinę, kaip sakė pirmadienį, būčiau sutikusi   :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 sausio 2017 - 16:42

Tikiuosi Vilkra tavo patirtis geresnė bus nei mano :) vienoj vietoj 3 kartus ėjau, pora valandų padirbau, buhalterei tiko patiko mano darbas bet pasakė, kad direktorius nori kažkokią pažįstamą įdarbinti. Ir įdarbino.

O kitoj vietoj irgi tris kartus ėjau. Pasakė praneš atsakymą pirmadienį. Paskambino antradienį, kad ima į darbą. Aš tada atsisakiau. ir kaip matau viskas kol kas išėjo į gerą. Būtų paskambinę, kaip sakė pirmadienį, būčiau sutikusi   :)

tai vat ,žinok, panašiai ir jaučiuosi- visai norėčiau, kad ryt ryte paskambintų ir pasakytų- kad pasirinko kitą. Rimtai. Kažkaip pavargau nuo tų "vizitų". MB sako- eik- ką gi prarasi. Na nesiseks- nepaveši- čiau braškės ir tiek. Ir jis teisus. Sritis man nepažįstama- apskaita bet kitokia- buhalterės gal supras- pakuočių, atliekų ir cheminių medžiagų apskaita.

Atsakyti
Sveikos pleputes smile.gif
Nespeju su tempais.
Vilkra, labai linkiu, kad ryt vizitas butu paskutinis bet jau 100 užtikrintas.
Pas mus ramus vakaras. Sedim su MB žvakiu prisidege, katinais apsivije:) smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 24 sausio 2017 - 18:21

Sveikos  :4u: 

Vilkra, būk rami, kaip lemta, taip ir bus. Pati sakai, nėra ką prarasti.  :4u: 

Grikis  nagi gražuolis- fainuolis- mano numylėtinis  :wub: o nereik gražuoliui kavalieriui nagų jau kirpt, a?  :P 

Lapynos  paukščiai kaip iš Hitčkoko siaubo filmo  :unsure:  :) 

Apus, mieloji, stiprybės gydant Gufiuko akis  :4u:  labai nemalonu, kad atsinaujino. :cray:  Gal vis tik operacija išspręstų bėdą radikaliai? Ar ir tai ne garantija, jog neatsiras drumzlės kitoje ragenos vietoje?  :hmm: 

Dėl kostiumėlių nieko nesuprantu, žinau tik, kur medicininius kostiumus gerus pirkt.  :P  

Giliuko darbai darbeliai  :D 

Diinka, kaip tavo maźiukas po nukirminimo jaučiasi? Valgo? 

Ahabi, Makas su Raste tokie skirtingi ir taip papildo vienas kitą. Tiesiog pusiausvyra.  :) 

O, vandens gerti man įpylei   :essen: 

IMG_5880.jpg

Kaip tai čia ne man???  :blink: 

IMG_5882.jpg

O čia aš iš fb berods Lapynos nuotraukos "nusirašiau" ( labai šiandien gerai sniegas lipo, nuodėmė būtų ko nors nenulupdyti): 

IMG_5878.jpg

O čia specialiai Sagytei radau. Knyga, kaip susikalbėti su Mumiu.  :D 

IMG_5877.jpg

Atsakyti
Makas wub.gif o Rastukė kur? ax.gif Beje kaip jiedu sutaria?
Ainu akutės-guzikiukai wub.gif kažkokių neaiškių stagarų mažutei į vandenį prikišo..seubas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 24 sausio 2017 - 18:31

Aš: " Ignai, tu jau padarei namų darbus?"

Ignas:" Ne! Aš užsiėmęs!"

IMG_5870.jpg

Atsakyti