Apus, į Massimo Dutti dar užsuk, maža ką. O šiaures miestelio Outlete buvai? Nors ten labai laimės dalykas.</p></div></blockquote><p>Massimo Duti tik Akre yra?
</p>
Panoramoj dar man rodos

Tikiuosi Vilkra tavo patirtis geresnė bus nei mano vienoj vietoj 3 kartus ėjau, pora valandų padirbau, buhalterei tiko patiko mano darbas bet pasakė, kad direktorius nori kažkokią pažįstamą įdarbinti. Ir įdarbino.
O kitoj vietoj irgi tris kartus ėjau. Pasakė praneš atsakymą pirmadienį. Paskambino antradienį, kad ima į darbą. Aš tada atsisakiau. ir kaip matau viskas kol kas išėjo į gerą. Būtų paskambinę, kaip sakė pirmadienį, būčiau sutikusi
Tikiuosi Vilkra tavo patirtis geresnė bus nei mano
vienoj vietoj 3 kartus ėjau, pora valandų padirbau, buhalterei tiko patiko mano darbas bet pasakė, kad direktorius nori kažkokią pažįstamą įdarbinti. Ir įdarbino.
O kitoj vietoj irgi tris kartus ėjau. Pasakė praneš atsakymą pirmadienį. Paskambino antradienį, kad ima į darbą. Aš tada atsisakiau. ir kaip matau viskas kol kas išėjo į gerą. Būtų paskambinę, kaip sakė pirmadienį, būčiau sutikusi
tai vat ,žinok, panašiai ir jaučiuosi- visai norėčiau, kad ryt ryte paskambintų ir pasakytų- kad pasirinko kitą. Rimtai. Kažkaip pavargau nuo tų "vizitų". MB sako- eik- ką gi prarasi. Na nesiseks- nepaveši- čiau braškės ir tiek. Ir jis teisus. Sritis man nepažįstama- apskaita bet kitokia- buhalterės gal supras- pakuočių, atliekų ir cheminių medžiagų apskaita.
Sveikos
Vilkra, būk rami, kaip lemta, taip ir bus. Pati sakai, nėra ką prarasti.
Grikis nagi gražuolis- fainuolis- mano numylėtinis o nereik gražuoliui kavalieriui nagų jau kirpt, a?
Lapynos paukščiai kaip iš Hitčkoko siaubo filmo
Apus, mieloji, stiprybės gydant Gufiuko akis labai nemalonu, kad atsinaujino.
Gal vis tik operacija išspręstų bėdą radikaliai? Ar ir tai ne garantija, jog neatsiras drumzlės kitoje ragenos vietoje?
Dėl kostiumėlių nieko nesuprantu, žinau tik, kur medicininius kostiumus gerus pirkt.
Giliuko darbai darbeliai
Diinka, kaip tavo maźiukas po nukirminimo jaučiasi? Valgo?
Ahabi, Makas su Raste tokie skirtingi ir taip papildo vienas kitą. Tiesiog pusiausvyra.
O, vandens gerti man įpylei
Kaip tai čia ne man???
O čia aš iš fb berods Lapynos nuotraukos "nusirašiau" ( labai šiandien gerai sniegas lipo, nuodėmė būtų ko nors nenulupdyti):
O čia specialiai Sagytei radau. Knyga, kaip susikalbėti su Mumiu.