Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Net šilta ant dūšios pasidarė,kai sužinojau,kad pasiilgot mano rytinių plepalų apie nieką.Tikrai esu sujaudinta.Grįžau, ir imuosi žadintuvo vaidmens :lol:

Aist, tu drąsuolė, kad nepabūgai tokios šaltos jūros.Man nepavyko pasinerti.Tik pabraidžiau.Užtai pagulėjau iki soties.O kaip ten Čija prie jūros pateko.Ar galima šunis prie jūros vestis.Nes man teko matyti daug ženklų draudžiančių tai daryti.Net keista, džipus galima varyti į jūra( kai valtis leidžia  į jūrą), o va šuns vestis negalima. :ax:

Maksimas medalininkas :victory2:

Coolomba, čia abu tavo globotiniai ?

Šponkiuk, ar nežinojai,kad moteris su šlifavimo aparatu yra kiekvieno vyro svajonė? :lol:

Lekiu į darbą.Gero sėkmingo pirmadienio :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Čija prie jūros - labai atostogiškai nuteikia  :rolleyes: 

Maksimas - pelnytai nusavino medalį  :D​ 

Atsakyti

Kai tokia temperatūra, aš suprantu, kodėl Čija nusprendė likti ant kranto. :D

Grikio sekmadienė poza :D

Labas rytas :4u: Net šilta ant dūšios pasidarė,kai sužinojau,kad pasiilgot mano rytinių plepalų apie nieką.Tikrai esu sujaudinta.Grįžau, ir imuosi žadintuvo vaidmens :lol:

Aist, tu drąsuolė, kad nepabūgai tokios šaltos jūros.Man nepavyko pasinerti.Tik pabraidžiau.Užtai pagulėjau iki soties.O kaip ten Čija prie jūros pateko.Ar galima šunis prie jūros vestis.Nes man teko matyti daug ženklų draudžiančių tai daryti.Net keista, džipus galima varyti į jūra( kai valtis leidžia  į jūrą), o va šuns vestis negalima. :ax:

Maksimas medalininkas :victory2:

Coolomba, čia abu tavo globotiniai ?

Šponkiuk, ar nežinojai,kad moteris su šlifavimo aparatu yra kiekvieno vyro svajonė? :lol:

Lekiu į darbą.Gero sėkmingo pirmadienio :4u:

Rainas mano nuosavas, ryžiukas iš Dinkos gautas. Labai fainas kleckas :wub:

Zuikis jaučiasi Apelsino mama :D

Pridėta:

• Priedas  meile2.jpg   139,15KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

.O kaip ten Čija prie jūros pateko.Ar galima šunis prie jūros vestis.Nes man teko matyti daug ženklų draudžiančių tai daryti.Net keista, džipus galima varyti į jūra( kai valtis leidžia  į jūrą), o va šuns vestis negalima. :ax:

Mes dėl Čijos iki Karklės pavažiavome. Ten daug šunininkų. Tik krantas akmenuotesnis. 

O šiaip seniau dėl šuns vaziuodavom į vienkiemį Latvijos pajūryje Jūrkalnėje. 

Apelsinukas su Zuikiu labai jaukiai įsitaisę.  :wub: 

Šiandien nuo ankstyvo ryto špokų būrys terasoje kaunasi. Ko ten anie nepasidalina, nežinau. Ainu nuo lango neatlipo - žiūrėjo gamtos TV neatsiplėšdama. Bet dabar atėjusi į terasą kai pamačiau kiek tie sparnuoti šūdžiai visur prividuriavo, pasigailėjau, kad katės laukan nepaleidau anksčiau.  :blink: 

Atsakyti

Zuikis su Apelsinu  :wub:  panašu, kad turim temoje dar vieną metų tėtį  :D​ 

Atsakyti
Sveikutės

Erendira[COLOR=red], nors ir paveluotai, dideliausi, dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Norėjau nuotraukų įdėti, bet į part.lt, bet šiandien negaliu ten įeiti. Nesuprantu kodėl.

Šponkiaus svečias koks juokingas su dėmėtu liežuviu bigsmile.gif

Čija teisi, tik išprotėję dvikojai gali lįsti į 9 laipsnių vandenį blink.gif O šiaip tai, drąsuolė Aist mirksiukas.gif

Dėl Grikio reikėtų aukštesniu staliuku pasirūpinti. Grikelis nei pasiversti, nei pasiridenti kaip "žmogus" negali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 28 gegužės 2018 - 12:41

Labos, mielosios  :4u: 

Ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus  :4u:  Labai gera turėt tiek bendraminčių :super:

Na, ir, išsiropštusi iš traktoriaus, traukiu vaišes  :D 

Aha, ir neveikia part.lt  :unsure:​  Kai rasiu per kur kitus, atitįsiu torčiuką

Atsakyti
Sveikos,
Aist keista matyti tave taip apsirengusią šį savaitgalį... unsure.gif unsure.gif O normaliai nusirengti nebuvo tinkamo oro ??? unsure.gif nežinau kaip kitur, bet mes kepėm be pliažo ir keptuvės.... toks karštis ne man, nemėgstu iki negaliu...man +20-22 pats tas....bet ne + 30 gegužę....
mes svaitgalį "sutvarkėm" mažąjį, t.y. komunijos prileidom. Atvargom metus (na žinokit jau tiesiogine prasme...), tai dabar ramu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 gegužės 2018 - 13:25

Sveikos

Smagu, Lisitėja, kad grįžai.

Zuikis- nuostabi mama :D

Ainu, protinga katytė.

Maksimas-medalininkas :D

Grikutis, katinytis, kurį visada smagu pamatyt :wub:

Atsakyti
Gielux galima Jūsų paklausti? smile.gif
Atsakyti

Gielux galima Jūsų paklausti? smile.gif

Tfu tfu tfu per karį petį, bet aš vientiniam asmeny, ne daugybiniam, t.y. ne jūs, o tu :D

Atsakyti

Mamka mano šezlongą užėmė

20180528_175950.jpg

Bet aš geras

20180528_175811.jpg

kantriai laukiau kol atlaisvins

20180528_175901.jpg

Na o paskui suradau kitą išeitį

20180528_181959.jpg

Kartu sėdėti šezlonge irgi smagu

20180528_182106.jpg

Atsakyti