Uff, gerai, kad Kruopa nereikalauja, jog aš su ja jos "triūboj" lindėčiau

Sveikos, merginos..
kiek išsiaiškinau teturiu vieną katę- Trišę- ji vis taikosi man ant pilvo užšokti, ir vakare lovoje apkamšyti pilvą.. Lapė šiuo požiūriu netinkama- ji Laputaitės Nr1 pagalvė, arba tiksliau atvirkščiai- ji guli ant dukros galvos.. laputaitei Nr 2 lieka tik trupiniai kačių meilės- Trišė pašildo jai lovą, kol pareinu lovon aš, o Lapė ( katė) pabūna žaisliuku, kai yra pagaunama.
tai va dar vienas pastebėjimas. Vienžo, reikia vienai vištai ( naminis paukštis d - tiesiogine prasme) skubiai iki kito savaitgalio surasti namus. paskelbiau FB keliose su kaimu susijusiose grupėse.. dabar jau reikia daryti potencialių šeimininkų atranką. O maniau, kad jau ir pas mus SM temoje reiks prašyti pagalbos.. O vat pasirodo- nebereikia- kažkaip pasirodo, populiarus paukštis ta višta.. Kiba kambarine ją reik padaryti ...![]()
Labas,saulėtas antradienio rytas
Maniškiai tupi lauke, niekaip nesugaunu nufotografuoti.Molis iš viso sulaukėjo, jei sugebėtų prasimaitinta, namo nė nepareitų.Zunda pavyzdingai vakare pareina namo, susivynioja į savo guoliuką, ir parpia iki ryto.Rytą abu katai pusryčiauja ir vėl į kiemą.Ir visą dieną bėgte.Net sukūdo mano mergytė. ![]()
Kruopytė ir Grikutis vasaroja
Gielux, tu negalvoji,kad ir namus katytės užėmei?