Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos 

Būna ant grindų patiestas lokio ar šerno kailis, o būna eko/draugiška aplinkai/pacifistinė pasitiesusi Grikio išklotinė.  :wub:  :bigsmile: 

Erendira, iš kur pas tave ši ketveriukė? Trys normalūs, vienas - juoda varna.  :wub: 

Bela tvirtai laiko šeimą savo letenoj.  :D bet tai turi kažkas ten jus - dvikojus - prižiūrėti, negi Spurgai valdžią atiduosi. 

Ainu atšilus orams į lauką su griežta priežiūra dažnai išleidžiama. Bet kadangi yra stebima lyg sustiprinto režimo kolonijos kalinė idant nepabėgtų, tai ir laukas nebe toks įdomus. Šiandien Ignas sakė, kad kvietė katę lauko duris pradaręs, o ta net nėjo. Tęko ant rankų išnešti princesę. O nešama dar minkšta letena nešėjui po nosimi pamojavo.   :) 

9797_F3_EF-_F06_D-4_B31-85_EB-_F59_A5_F8

Skalbinių džiovinimas :

DD1092_B5-_F91_C-46_D4-87_BF-65_A350361_

Atsakyti

Aist, vaikai iš Grindos. Faini naminukai. Kaip ten Kernagis dainavo  apie brolius? Du buvo protingi o trečias - poetas  :D Na, tai pas mane trys ir poetas  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip pasisekė mažiems, kad tu juos priglaudei. 👍

Atsakyti

Erendiros 3+poetas  :4u: tikrai pasisekė mažiams  :4u: 

Ainu paklotinė puiki  :wub: ir skalbinių džiovinimo metodas labai geras  :)​ 

Atsakyti

Pagalvinis

20180529_220918.jpg

Atsakyti

Ainu ir Grikutis, gražuoliai :)

Kiek kartų sakiau, sofa M-A-N-O

[url=https://ibb.co/bNEj7d]IMG_20180525_221701.jpg[/url]

Atsakyti

Kiek naujienų, eina sau.

Gerai leidžiat laiką.

Grikis, Zuikis ir Apelsinukas - laaabai  :wub:  :wub:  :wub: .

Erendiros gimtadienio sveikinimus surijau - suskaičiau. Sveikinu ir aš - sparnų tavo svajonėms.  :angel2: 

Bela ir Spurga - fainuolės.

Erendiros 3+poetas -  :4u:  :angel_not:  :D 

Mes gyvenam smagiai. Tašė vaikosi Mauricijų - prižiūri, kad katinukas nestorėtų, nes jau pralenkė, jaučiu, Grikutį.

Kingas sukūdo.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Vėl graži karšta diena.Žinau,daug kam negera toks oras, bet gi būkite geros , leiskite driežams pasidžiaugti gyvenimu. :lol:

Kiekvieną rytą pasitinkantis vaizdas,suskambo žadintuvas,Zunda jau sėdi ant stalo.Kad,gink dieve, mamka nepamirštų įdėti guliašiuko. f13132514733.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ir nutik tu man taip - Griksius su Belučia to paties kolorito, bet viiisiškai skirtingos kompleksijos  :D 

Mano 3 broliai + poetas bendrai paėmus yra tornadas  :D  nepamenu ar turėjau tokių pasiutusių "vaikų"  :D  Lekia, lipa, kasa, tempia, traukia, griūna, griauna, kanda, vejasi  :unsure:  :D 

Sekmadienį planuoju baigti karantiną, nes kol kas pagal visu parametrus sveiki ir puikūs. :super:

Atsakyti

Sveikos. 

Anksti, žiūriu, Zundai reikia tą šeimininkę žadinti.  :D 

Tornadas skamba smagiai  :D svarbiausia, kad sveiki būtų.  :4u: 

Kai ant gulto jau darosi per karšta :

E9_C705_AF-_D9_BF-455_C-9_C55-46_F6089_A

Atsakyti
Sveikos gyvos.
Ant tokių karčių nepykti neįmanoma... nepykit driežiukai 4u.gif biggrin.gif

beje mano p.Gilė karščio neparneša...net įlauką nenori, arba jei iešinam ieško pavėsio arba aplamai apsisukus neria atgal į laiptinę .... Jau buvo kad su šlapia ranka nuprausiu namuose su šaltu vandeniu, nors man čia kažkas pamokslavo iš pažįstamų kad negalima ...bet atrodo na taip jai sunku, taip sunku, nors namuose pas mus nėra labai karšta šiaip...
o šiaip vakarais važiuojam mudvi į sodą. Ana tokio gerumo, kad aš ir pasilaistau ir pasiraviu jei yra noro. Nueina į savo kampelį po pušimi, gulinėja, uodus gaudo, jokių kaprizų.... net virvės perkelti kitur nereikia (mes kaip karvę ją ant kuolo pabedamį žemę.......)...

Gielux nepyk, šiaip pakalbinau. Nes maniau kad esi man įjungus mygtuką "ignoruoti"-na tą kur galima čia SM tokia paslauga , bet supratau kad tik šiaip ignoruoji smile.gif :)bet tai ensvarbu smile.gif
Atsakyti

Labas vidurys savaitės, pareinu ir pas jus truputį.

Erendirai pavėluoti, bet labai sveikinimai. :4u:

Grikio išklotinių kaskart kikenu. :)

Belučia kokia griežta ponička. :nail:

Zuikis rūpestėlis. :wub:  Nu neraliai gerai jie kartu atrodo.

Colomba, vokiečių taip ir neužsakiau, po to, kai pavėlavau nuolaidos kodą panaudot. Užsakyti reikės vis tiek, bet man kol kas nedega, laukiu, gal ką nors gero vėl pasiūlys. :)

O mano išdegusiame kieme tokios naujienos, kad Mika šiandien mane su maže buvo užrakinusi lauke. :unsure:  Mūsų terasos durys turi atidarančią rankeną iš vidaus, o iš lauko tik rankenėlę. Išėjau į kiemą ir duris užstūmiau, kad karštis į vidų neitų. Grįžtu - vidaus rankena įstriža, durys nebeatsidaro... :huh2:  Matyt, katukas manęs labai pasiilgo ir nusprendė duris į lauką atsidaryti savo būdu... Gerai, kad kažkoks šeštas jausmas man buvo liepęs atsargines duris į kiemą atsirakint (paprastai to nedarau).

Beje, vieną vakarą MB vėlai laistė daržą ir jam pareinant Mika išsprūdo į kiemą. MB pašaukė, palaukė, vėl palaukė ir pašaukė, o tad supykęs nuėjo miegoti. Aš jau miegojau, nežinojau. O ryte niekas neatėjo pusryčių reikalaut... :unsure: 
Buvau bepuolanti liūdėti sulaukėjusios katės, bet tik atidarius kiemo duris, pamačiau Miką, išsirangančią iš plyšelio malkinėj: "Tai kur tie mano pusryčiai???" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 30 gegužės 2018 - 16:22