Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Baltas Daiktas :)

https://youtu.be/xejaQsBAFUg

Atsakyti

OI, Diinka, net per širdį nuėjo  :rolleyes:  Vasilisa kokia  :wub:​ 

Atsakyti

Gražuoliai mažiukai :wub:

Šiandien tarptautinė spurgų diena :D reiks kažkaip parėjus namo Spurgą sveikint :D

Atsakyti

Mieli mažiukai, lauksim daugiau foto iš vaikų darželių pas Šponkių ir Erendirą. 

Gražaus savaitgalio visoms. 

F611_C31_F-_DADB-4528-90_B4-_D1_D3_F5_D4

B3_ECEC38-6_A90-4_C53-9296-8_CF10_C0_EE0

257_CC66_E-_EDC2-4294-8904-29_ADB308_B23

Atsakyti

Labas iš pat ryto.

Kokių grožybių pridėjote.Baltas daiktas labai labai :wub:

.Dėkui už katukų foto.Bet vienos smulkmenos nesulaukiau,sąskaitos nr. :hmm:Aist, kas ten per sumuštinis?Gražumas nenusakomas.Kaip tu tokius padarai, tiksliau sakant sugalvoji?

Atsakyti

Labas rytas. 

Vilkra, sėkmės mūsų didčkiams ir kitiems abiturientams, šįryt laikantiems mažiausiai nuspėjamą lietuvių kalbos rašinio valstybinį egzaminą.  :4u: 

Lisitėja, mes vakar buvome pakviesti būti dukterėčios krikšto tėvais ir dovanų gavome štai tokią meduoliukų dėželę:

A2_E14_D94-9_A35-4_CAA-_A87_C-0_B7_FAEF3

Na, Erendira, šiandien jau baigtas karantinas? Laisvėje tornadas? 

Atsakyti

Tikrai, taigi šiandien egzaminas :oh:Linkiu visiems abiturientams dideliausios sėkmės,kad mintys lietųsi sklandžiai,kad  širdys nedrebėtų

.Meduoliukai klasiški, o aš tamsuolė galvojau,kad čia sumuštinis. :oh:

Atsakyti

Nuvežė vyras Igną į egzaminą, grįžo su pusryčiais man į lovą. Žinoma, asmeninė kontrolierė patikrino, ar tiekiamas maistas šeimininkei išties kokybiškas.  :D 

F600869_D-1_B8_D-421_B-888_F-_CE093_EFDB

Atsakyti

Labas rytas. 

Vilkra, sėkmės mūsų didčkiams ir kitiems abiturientams, šįryt laikantiems mažiausiai nuspėjamą lietuvių kalbos rašinio valstybinį egzaminą.  :4u:

Lisitėja, mes vakar buvome pakviesti būti dukterėčios krikšto tėvais ir dovanų gavome štai tokią meduoliukų dėželę:

Na, Erendira, šiandien jau baigtas karantinas? Laisvėje tornadas? 

Aciu, Tik mano ne abitueiente.. Tik 9-oke. Rustes vyrukai- abiturientai. ;)

Atsakyti

O jergutėliau, kaip čia aš taip buvau įsitikinusi, kad tavo didžioji Lapė - būsima karo medikė- abiturientė.  :blink:   :rolleyes: 

Atsakyti

Aš gavau laišką iš Zooplus,kad dabar minimali suma į LT yra 200 eurų. :huh2:

Aš supratau atvirkščiai: MAKSIMALI siuntinio suma negali viršyti 200 eurų. Bet mano vokiečių žinios ribotos...

Grįžau po darbo namo,žiūriu Zunda atkuria, tik atdariau duris, ji kūliais į savo wc dėžę nulėkė. :oh: Miesto panelė, mat, negali lauko sąlygomis k---ti. :lol:

Žinok, tos miesto panelės pagenda... Ypač, kai turi blogą pavyzdį. Jeigu jau Mika - MIKA!!! Pedantiškoji konservatyvioji Mika, kuri visuomet daro tos pačios dėžutės toj pačioj vietoj! - pradėjo formintis lauke, tai Zunda tikrai išmoks. :)

Mano katės mokosi viena iš kitos dideliais tempais. Zaiza iš Mikos išmoko murkti ir gerintis ir netgi (!) kartą pasakė tylutėlį "miau" prie uždarytų kambario durų (paprastai tiesiog drožia duris su letena), o Mika pasidarė itin akivaizdi, drebiasi pagulėti visokiose netikėtose vietose tiesiai po kojom, sekioja iš paskos kieme ir (šito galėjo ir nesimokyti) atrado beribį wc lauke...

Trikampis
Priedas  IMG_3392cs.jpg   847,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 02 birželio 2018 - 11:47

Aš supratau atvirkščiai: MAKSIMALI siuntinio suma negali viršyti 200 eurų. Bet mano vokiečių žinios ribotos...

Žinok, tos miesto panelės pagenda... Ypač, kai turi blogą pavyzdį. Jeigu jau Mika - MIKA!!! Pedantiškoji konservatyvioji Mika, kuri visuomet daro tos pačios dėžutės toj pačioj vietoj! - pradėjo formintis lauke, tai Zunda tikrai išmoks. :)

Mano katės mokosi viena iš kitos dideliais tempais. Zaiza iš Mikos išmoko murkti ir gerintis ir netgi (!) kartą pasakė tylutėlį "miau" prie uždarytų kambario durų (paprastai tiesiog drožia duris su letena), o Mika pasidarė itin akivaizdi, drebiasi pagulėti visokiose netikėtose vietose tiesiai po kojom, sekioja iš paskos kieme ir (šito galėjo ir nesimokyti) atrado beribį wc lauke...

Trikampis

Vadinasi ne taip per google translate supratau. :D

O Mika dažnai murkia ir gerinasi?

Atsakyti