Taip Šponkiukui , ačiū
Visų pirma reikia pamatyti remiamuosius, ir turėti Šponkiuko sąskaitą.Dėl pirmo punkto juokauju, gal supratote.O kur pervesti pinigus įmeskit man į až.
Sveikos.
Gielux, sveikinu su gimtadieniu! Santarvės namuose, meilės širdyje, produktyvumo darbuose, smagių pramogų laisvalaikyje.
Šponkiukas tyli jau kurį laiką. Ku - kū! ir pritariu Lisitėjos nuomonei - norint paremti, reik pamatyt nuotraukas.
Dar kartą ačiū labai visom!!!!!
Gielux,
Saulėtų dienų, giedrios šypsenos, artimųjų dėmesio ir laiko sau su gimimo diena, mieloji
Labas rytas Su pirmąja vasaros diena.
Lekiu į darbelį, geros visiems darbo dienos, kad penktadienis neprailgtų.
Labarytą
Su Vasara visas ir su Penktadieniu
Geros dienelės
Labas rytas iš terasos (paėmiau laisvadienį). Šiandien apie 13h perimu šeimyną ir Colombos Mandariną. Tad foto truputuką vėliau. Šiaip truputuką užsiknisusi ir tyliu. Tvoros statymas įstrigęs, darom automobilių rokiruotę (tam ,kad atiduoti pasiskolintą didelę sumą už tvorą parduosim mano fiestikę ir imam kitą auto lizingu), tvarkomės namo 100proc baigtumą, todėl pora mėn finansiškai esam geram minuse, viskas finansiškai sukirto vienu metu ir todėl negaliu pasiūlyti kačiukams globos su pilnu aprūpinimu.
Laba ryta,
koks puodas Šponkučio fainas...
Šeima prieš 2 sav. ji ne pas mane buvo kitur, bet išskrenda atostogu moteris. Ačiū Šponkučiui ir visom labaiiiiiiiiiii,
Aš ir labaiii lauksiu Šponkučio foto, jau laikas visuomenei pasirodyti
Gražūs kokie kleckiukai
Pati laukiu nesulaukiu kol iškarantininiu rūsio gyventojus - žada būti linksma Jie ne tik labai judrūs, bet ir bendraujantys ir meliūnai
Pas Šponkutį
Gražutukai