Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas vidurys savaitės, pareinu ir pas jus truputį.

Erendirai pavėluoti, bet labai sveikinimai. :4u:

Grikio išklotinių kaskart kikenu. :)

Belučia kokia griežta ponička. :nail:

Zuikis rūpestėlis. :wub:  Nu neraliai gerai jie kartu atrodo.

Colomba, vokiečių taip ir neužsakiau, po to, kai pavėlavau nuolaidos kodą panaudot. Užsakyti reikės vis tiek, bet man kol kas nedega, laukiu, gal ką nors gero vėl pasiūlys. :)

O mano išdegusiame kieme tokios naujienos, kad Mika šiandien mane su maže buvo užrakinusi lauke. :unsure:  Mūsų terasos durys turi atidarančią rankeną iš vidaus, o iš lauko tik rankenėlę. Išėjau į kiemą ir duris užstūmiau, kad karštis į vidų neitų. Grįžtu - vidaus rankena įstriža, durys nebeatsidaro... :huh2:  Matyt, katukas manęs labai pasiilgo ir nusprendė duris į lauką atsidaryti savo būdu... Gerai, kad kažkoks šeštas jausmas man buvo liepęs atsargines duris į kiemą atsirakint (paprastai to nedarau).

Beje, vieną vakarą MB vėlai laistė daržą ir jam pareinant Mika išsprūdo į kiemą. MB pašaukė, palaukė, vėl palaukė ir pašaukė, o tad supykęs nuėjo miegoti. Aš jau miegojau, nežinojau. O ryte niekas neatėjo pusryčių reikalaut... :unsure: 
Buvau bepuolanti liūdėti sulaukėjusios katės, bet tik atidarius kiemo duris, pamačiau Miką, išsirangančią iš plyšelio malkinėj: "Tai kur tie mano pusryčiai???" :D

Aš gavau laišką iš Zooplus,kad dabar minimali suma į LT yra 200 eurų. :huh2:

Mika be nuotykių negali :D :D :D

V-Rine, maniškiai irgi iškeipę nuo karščio. Išskyrus Apelsiną. :D

Atsakyti

O vat Spurgai nekaršta...visiškai nekaršta :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/85eee0a213b28463d13dc6f9d638b573412.jpg]85eee0a213b28463d13dc6f9d638b573412.jpg[/URL]

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lapyn, na ir nuotykiai pas tave, tik gerai,kad gerai pasibaigė.

Spurgytė saulės vonias priminėja :lol:

Mano rainieji dienas leidžia lauke,po krūmais ir gėlėmis gulinėja.Visas gėlynas išvoliotas :oh:

Molis susigalvojęs atrakcijas.Pro duris ateina, per langą išeina, negana to dar ir Zunda iš jo mokosi.

Vakar nesitvėriau juokais.Grįžau po darbo namo,žiūriu Zunda atkuria, tik atdariau duris, ji kūliais į savo wc dėžę nulėkė. :oh: Miesto panelė, mat, negali lauko sąlygomis k---ti. :lol: 317f549e88a2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gegužės 2018 - 06:34

Labas rytas  :4u: 

Ach  :) 

20180531_061239.jpg

Och  :) 

20180529_231021.jpg

Atsakyti

Lisitėja, Zundytė išauklėta dama, po krūmu juk nedarys :D

Grikis ir jo apsiaustas :wub:

Gielux atrodo yra proga tave sveikinti. Su gimimo diena :4u:

Ir truputis Apelsinos.

"Aš buvau geras, ramiai gulėjau, miegojau, tikrai neišdykavau ir daiktų nemėčiau į vandens indus."

Pridėta:

• Priedas  orange.jpg   145,34KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Ale kiek pas mus gegužiukų užderėjo. :lol:

Gielux, su gimtįadiena.Būk tokia linksma, svarbiausia būk sveika. :4u:

Apelsinas koks patiešnas  :oro_buckis: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kažkodėl niekad nematau Apelsino foto, nerodo man unsure.gif

O Grikis kad patenkintas po kailiniu paltuku biggrin.gif Griki, mesk kailinius, karšta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 31 gegužės 2018 - 11:20
rytem, eik į naują mamų versiją ir pamatysi - paskui vėl į seną persijungsi. ;)
Atsakyti

Ačiū labai!!!!!

Atsakyti
Ale, tikrai, kiek gegužinukų pas mus yra biggrin.gif Gielux, su gimtadieniu!!!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gieliux, nuoširdžiausi sveikinimai, tiesiog būk laiminga.

Nu Grikis toks charizmatiškas katas :wub:  

O Spurga tokia minkštutė...

Inteligentė Zunda :)

Panos turiu prašymą, įtaisiau Šponkučiui šeimyną, gal galėtumėt truputėli paremti benamiukus :4u: Ačiū

Atsakyti

Gieliux,

Gražios Tau gimtadienio dienos (kaip ir visų kitų dienų!), optimizmo (turi, bet atsargos nepakenks), svajonių, išminties, na, ir jau galim po truputuką linkėtis sveikatos :D

Diinka, tiesiai Šponkiukui?

Atsakyti