Labas vidurys savaitės, pareinu ir pas jus truputį.
Erendirai pavėluoti, bet labai sveikinimai.
Iš Grikio išklotinių kaskart kikenu.
Belučia kokia griežta ponička.
Zuikis rūpestėlis.
Nu neraliai gerai jie kartu atrodo.
Colomba, vokiečių taip ir neužsakiau, po to, kai pavėlavau nuolaidos kodą panaudot. Užsakyti reikės vis tiek, bet man kol kas nedega, laukiu, gal ką nors gero vėl pasiūlys.
O mano išdegusiame kieme tokios naujienos, kad Mika šiandien mane su maže buvo užrakinusi lauke.
Mūsų terasos durys turi atidarančią rankeną iš vidaus, o iš lauko tik rankenėlę. Išėjau į kiemą ir duris užstūmiau, kad karštis į vidų neitų. Grįžtu - vidaus rankena įstriža, durys nebeatsidaro...
Matyt, katukas manęs labai pasiilgo ir nusprendė duris į lauką atsidaryti savo būdu... Gerai, kad kažkoks šeštas jausmas man buvo liepęs atsargines duris į kiemą atsirakint (paprastai to nedarau).
Beje, vieną vakarą MB vėlai laistė daržą ir jam pareinant Mika išsprūdo į kiemą. MB pašaukė, palaukė, vėl palaukė ir pašaukė, o tad supykęs nuėjo miegoti. Aš jau miegojau, nežinojau. O ryte niekas neatėjo pusryčių reikalaut...
![]()
Buvau bepuolanti liūdėti sulaukėjusios katės, bet tik atidarius kiemo duris, pamačiau Miką, išsirangančią iš plyšelio malkinėj: "Tai kur tie mano pusryčiai???"
Aš gavau laišką iš Zooplus,kad dabar minimali suma į LT yra 200 eurų.
Mika be nuotykių negali
V-Rine, maniškiai irgi iškeipę nuo karščio. Išskyrus Apelsiną. ![]()