Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas dienas, 

visai tos driežų vasaros nepasiilgau. :rolleyes:  Man ir baltųjų meškų vasara gerai. :P

O štai Mika kitos nuomonės.

- Miaaau, įleiskit katytę greičiau, negi nematote, kad vėjas pučia!

Priedas  IMG_4331s.jpg   396,12KB   0 Parsiųsta kartų

Gavau vokiečių 10 proc. nuolaidos kuponą, kuris galioja iki antradienio. Bus norinčių prisijungt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 birželio 2018 - 14:13

noriu, noriu, man kaip visada + pakis plunksnų :D

Atsakyti

Lapyn, noriu, vaiku darzeliui sausiako reikia

Atsakyti

Sveikos, skaitau, o parašyti ką nėr sveikatos.Tokia sloga pas mane apsigyveno, kad :oh:Sarmata kam ir pasakyti, viduryje vasaros su liūliu iki kelių, gerklės skausmu ir temperatūra.Taip,kad reikia jungti į driežų rėžimą.

Mikutės

nabagutės namo neleidžia :lol:

Runciukas pavyzdingas tėtukas :wub:

Šponkiuko vaikų darželis labai labai :wub: 

Atsakyti

Lapyna iš vokiečių noriu, maistas baigiasi. :D

Ir įleiskit nabagėlę Miką namo :D

Atsakyti

Sveikos. 

Runcelis kaip kruopščiai miniPedriuką prausia.  :wub: pas tą baltai rudą ruoninį katiną širdis didelė kaip vandenynas - visiems meilės užtenka.  :D 

Mika apšalusi, kad tokia trumpa vasara buvo ir štai vėl ruduo į uodegą beldžiasi.  :D 

Nuvežiau Čiją šiandien po savo darbo į Jakovą. Tyrimas praėjo lyg ir sklandžiai. Endoskopuotojas Edmundas nieko specifiškai labai pikto nerado, matėsi šlapimo pūslės gleivinėje erozijos, smėlis. Išvada - lėtinis erozinis cystitas. Gleivinės gabaliuką dėl viso pikto siunčia į Vokietiją ištirti - atsakymas po savaitės. Pranešiau namo "pagiringą" nuleipusią šunę, padėjau ant jos viskoelastinio žemo guolio:

74_FE99_A5-_E4_E5-470_D-_A38_A-3717_A25_

Nuėjau į virtuvę, girdžiu, kažkas vyksta - šuo, griuvinėdama, drebančiomis kojomis iriasi pas mane. Atšlitiniavusi virtuvėje man prie kojų :

4011_DC90-7382-4_A68-_A71_D-9532_EDAB35_

Ką gi, pasiėmiau Čiją ant kelių, sėdim dabar abi kartu. 

Atsakyti

Lisitėja, sveik!

Ainu tegu greičiau atsigauna, tikiuosi rezultatai iš vokiečių blogų žinių neatneš.

O čia iš kairės: Pepė, Lapė, A-murr-as (Amuras)

20180607_162309.jpg

Atsakyti

Begalvis Šponkiukas su uodegų puokšte glėbyje.  :wub: 

Ainu apeina Čiją per atstumą - ko gero užuodžia procedūrų kvapą. 

E91_F2149-6828-4_FBA-_BA97-804880_DCD2_F

Atsakyti

Labas  rytas :4u: Per radiją girdėjau,kad pareina driežiukų vasara. :yahoo:Jau dabar i pat ryto saulė žeme ritinėjasi.

Čijai sveikatytės, tikriausia jau praėjo narkozės poveikis?

Kokia daili kačiukų puokštė :wub: Amūras vardas labai gražus :wub: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nuostabūs mažyliai " Tornade" ir "puokštėje" wub.gif

Čijai sveikatėlės 4u.gif Ar ilgai dar vakar teko pragulėti drauge? :-)

P.S tikriausiai šį sezona Silva vardas populiarus biggrin.gif ,vakar pažįstama naujokę šunytę tokiu vardu pristatė visuomenei . 4u.gif

Galų gale artėja dičkio mokslo metų pabaiga,man tos dvi pridėtos vasaros savaitės eilinis pinigų švaistymas,gegužės pabaigoje išvykų,ekskursijų kalnas,jau ir į tas pačias vietas vykstama,o dabar birželį atsiskaitomieji visų dalykų sukrauti į vieną savaitę. doh.gif

Lisitėja kaip tavo sveikata?Ko gero per karščius kondicionieriai pasidarbavo? Sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 08 birželio 2018 - 07:03

Sveikos

Čijai sveikatos glėbys.

Pedriukas ir Runciukas geruliai :D superauklių tandemas. Kiek suprantu damos visiškai nerodo jokio entuziazmo dėl jaunimėlio atsiradimo?

Lisitėja, varyk tu tą bjaurią bobą slogą kuo toliau. Ana ir prie manęs kabinėjos, kažkaip pavyko atsimušti :)

Mikutė, vargšiukė, jau toks graudus snukelis :) 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gielux, oi, nea, mano dvi tetos tik tą ir moka, kad urgzti ant mažiukų  :blink:  :D  Jokių snarglių, žinote, joms nereikia :irnesakyk:

Aist, kaip šiandien Čija laikosi?

aš kaip tik laukiu kol paskambins iš klinikos dėl Pedro šlapimo tyrimo - pagaliau pavyko išgaudyti  :rolleyes:  

Lisitėja, sveik  :4u: 

Na, ropščiuosi trrrraktoriunnn  :gun_smilie:​ 

Atsakyti