Uf pagaliau namuose. Šiandien nuo 12h švenčiam įmonės gintadienį už Trakų. Tai prisisportavom ir prisišokom. Nors buvau nurodžius, kad liekam nakvoti, bet nusprendžiau, kad labiau noriu savoj lovoj. Nors buvau išgėrus vaistų, pulsą subebėjau iki 176 šokant užkelti
Labas rytas
Su jūsų linkėjimais pagaliau išbrukau slogą iš namų.Dar vis bando pareiti, bet jau durų neatidarau,
Špponkiuk, šaunu,kad pasilinksminai,juk reikia ir pramogų.
Čijai sveikatos,kad nebereikėtų po klinikas vaikščioti.
Šaunuolė Aist,kad katytę nuvarei nuo kelio.Mūsų kaimynų katinas toks, važioji ant kalno, tai guli ir nesitraukia, mol jei tau reikia tai apvažiuok.
Šiandien netoli savo namų mačiau du dyyyydelius kiškius.Ir tokie nebailūs,pritūpė žolėje, ausis susilankstė žiūri į musų pusę ir niekur nebėga,O juk gyvenu miesto centre :blink:Gaila,kad neturėjau nieko fotografuojančio, o gal būtų pavykus foto?
Lekiu į darbą, geros visiems dienos, nesukaiskit, nesusirkit.
Vilbietes merginos, gal kuri naudojat tokį kraiką? Norėjau pakeisti vietoj betonitinio, bet Hipė protestuoja ir vis prikakoja ant žemės. Kad jau nepavyko sutaupyti, tai gal kuriai reikia?

Sveikos
Čijai sveikatos daug daug.
Ryžiukai fantastiški.
Šponkiau mano Riešutas naudoja
, bet gal kam labiau reikia.
Aš irgi su maistuku prisidėčiau, jei užsakinėsit, Magnun.
Erode - įmesk temoje nuorodą kokio maistelio norėsi. Vskare gal užsakinėsiu
Šiandien po vieną išsinešiau laukan. Taigi prisistatom plačiau.
Pepė:

Lapė:

Na ir Amūras:

Šponkiau, jau paslutinė foto
Šponkiau, tau labai gerai gaunasi mailiaus foto ![]()
Pritariu Erendirai
jau paskutinė foto neatremiama
po teisybei visos nuotraukos labai žavios, Šponkiau, tavo kaip visada nuotraukos su cinkeliu
Beje rytoj mes su Erendira ir Gielux planuojsm socialinį pasivaikščiojimą Markučiuose, gal bus dar norinčių?