Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Uf pagaliau namuose. Šiandien nuo 12h švenčiam įmonės gintadienį už Trakų. Tai prisisportavom ir prisišokom. Nors buvau nurodžius, kad liekam nakvoti, bet nusprendžiau, kad labiau noriu savoj lovoj. Nors buvau išgėrus vaistų, pulsą subebėjau iki 176 šokant užkelti  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Su jūsų linkėjimais pagaliau išbrukau slogą iš namų.Dar vis bando pareiti, bet jau durų neatidarau, :P Špponkiuk, šaunu,kad pasilinksminai,juk reikia ir pramogų.

Čijai sveikatos,kad nebereikėtų po klinikas vaikščioti. :4u:Šaunuolė Aist,kad katytę nuvarei nuo kelio.Mūsų kaimynų katinas toks, važioji ant kalno, tai guli ir nesitraukia, mol jei tau reikia tai apvažiuok.

Šiandien netoli savo namų mačiau du dyyyydelius kiškius.Ir tokie nebailūs,pritūpė žolėje, ausis susilankstė žiūri į musų pusę ir niekur nebėga,O juk gyvenu  miesto centre :blink:Gaila,kad neturėjau nieko fotografuojančio, o gal būtų pavykus foto?

Lekiu į darbą, geros  visiems dienos, nesukaiskit, nesusirkit. :4u:

Atsakyti

Vilbietes merginos, gal kuri naudojat tokį kraiką? Norėjau pakeisti vietoj betonitinio, bet Hipė protestuoja ir vis prikakoja ant žemės. Kad jau nepavyko sutaupyti, tai gal kuriai reikia?

20180609_090203.jpg

Atsakyti

Sveikos

Čijai sveikatos daug daug.

Ryžiukai fantastiški.

Šponkiau mano Riešutas naudoja :), bet gal kam labiau reikia.

Atsakyti

Aš irgi su maistuku prisidėčiau, jei užsakinėsit, Magnun.

Atsakyti

Erode - įmesk temoje nuorodą kokio maistelio norėsi. Vskare gal užsakinėsiu

Atsakyti

Šiandien po vieną išsinešiau laukan. Taigi prisistatom plačiau.

Pepė:

DSC_0836.jpg

DSC_0863.jpg

DSC_0855.jpg

DSC_0834.jpg

DSC_0844.jpg

Atsakyti

Lapė:

DSC_0680.jpg

DSC_0694.jpg

DSC_0706.jpg

DSC_0733.jpg

DSC_0727.jpg

Atsakyti

Na ir Amūras:

DSC_0756.jpg

DSC_0763.jpg

DSC_0810.jpg

DSC_0800.jpg

DSC_0780.jpg

Atsakyti

Šponkiau, jau paslutinė foto  :wub:​ 

Atsakyti

Šponkiau, tau labai gerai gaunasi mailiaus foto :D

Atsakyti

Pritariu Erendirai  :4u:  jau paskutinė foto neatremiama  :wub:  :wub:  :wub:  po teisybei visos nuotraukos labai žavios, Šponkiau, tavo kaip visada nuotraukos su cinkeliu  :4u:  :4u: 

Beje rytoj mes su Erendira ir Gielux planuojsm socialinį pasivaikščiojimą Markučiuose, gal bus dar norinčių?

Atsakyti