Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.  

Šponkiuk, kooookios puikios foto.  :super: Amūro gerbėjai stos į eilę, teks norinčių atranką daryt - toks ryškus, ilgaplaukis. :wub:  Ir ta foto, kur uodega ir galva į vieną pusę žiūri.  :bigsmile: Lapė tokių šiltų atspalvių ir dailaus rasto, man labai graži.  :wub: Murzianosė baltaletenė Pepė atrodo droviausia.  :wub:

Merginos, aš labai norėčiau prisijungti prie jūsų pasivaikščiojimo. Rytoj ryte vyras į Neapolį išskrenda į konferenciją, kaip tik mąsčiau, kad norėčiau su jumis susibėgt.  :4u: Kada ir kur tiksliai renkamės? 

Atsakyti

Gal 12 val? Aist,  Aš Gielux paimsiu ir pro tave galėsiu prašokti. O kokioj vietoj susitinkam gal Erendira pasufleruos, aš nelabai Markučiuose gaudausi

Atsakyti

Ten prie Markučių parko yra aikštutė, ten ir renkamės  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dėkui, Magnuna, tuomet lauksiu jūsų su Gielux atvykstant. O tai gal tuomet atsidėkodama už transportavimo paslaugas galiu jums pusryčiams kokių laisvėje bėgiojančių vištukių kiaušinių arba blynų su cukinija ir kavos pasiūlyt. Jei valandžiuke anksčiau užsuktumėte, pvz.11 val., galėtume kartu terasoje papusryčiauti. Na, žinoma, ir kitos žygyje dalyvausiančios pro mano namus važiuosiančios merginos gali pas mane užsukt, jei tik nori. Tik pasisakykite.   :4u: 

Atsakyti

O galima konkrečiau kur ten tas parkas? Aš net nežinau kur Markučiai  :unsure:​  Gal kas koordinates numestų? :)

Atsakyti

Šponkiuk, tau vis tiek pro mane pakeliui važiuoti, taip? Atvažiuok  10.40, papusryciausime kartu su Magnuna ir Gielux. Po to kartu nuvažiuosime į Markučius, kur jie bebūtų.  :D  Erendira, o tau gal kartais irgi aš kaip nors pakeliui, a?  :D Kiaušinių lyg ir visoms turėčiau, kavos irgi, pieno - ledų - braškių kokteilį suplaksiu. Jums tuo metu reikės tik Ainu paganyti, kad iš teritorijos nepabėgtų.  :) 

Atsakyti

Šponkiuk - čia mieste kažkur už Užupio man taip atrodo. Vakare eisiu googlėj ieškoti ksi ten nuvažiuoti  :) 

Aist - sekmadienio pusryčiai terasoje - tiesiog tobula  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Na kur tas parkas rodo, bet kad ten būtų kokia aikštelė tai palydovo vaizdą, tai nematau. Nu važiuosiu paskui raudoną uogą tuomet :D

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Permečiau Šponkiuko vaikų foto.Pasaka, ir nieko nepridursi.Ir vardeliai puikiai parinkti. :wub:Sėkmingo visoms pasivaikščiojimo, neperkaiskit saulytėje.

Atsakyti

Pasigirsiu.Zunda sėkmingai įsisavino pamoką- ateik per duris, išeik per langą.

Čia rudžio mokslai

.Sakai nešok?Kojukes užsigausiu? Šokinėsiu kiek norėsiu, aš kačiukas, moku šokinėti.0c6fb1a63f88.jpg

Atsakyti

Oi kokia Zunda "šikarna " dama patapo...

Atsakyti

Aist, dėkui už skanius pusryčius :)

Ir visoms dėkui už puiku pusdienį, per kurį ne tik skaniai pavalgėm, bet ir nutrepsėjom 8km. 

20180610_114915.jpg

20180610_133359.jpg

20180610_143210.jpg

20180610_153726.jpg

Atsakyti