Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Visų pirma, milžiniški gerumo pasveikinimai Zundytei su gimtadieniu! Tegu svajonės pildosi sklandžiai, kaip skleidžiasi šie bijūnų žiedai. Ir visada tegu būna bent vienas noras, kuris dar tik ruošiasi skleistis.  :4u: 

51_AB47_A7-2983-49_A6-9_B7_D-_C01_C580_D

O ši diena buvo išties puiki ( čia toks užkalninis pasigyrimas pavidoliams  :bigsmile:). Labai džiaugiuosi, kad visoms pasivaikščiojimo dalyvėms Ainu namai buvo pakeliui.  :victory2: Ramiai pasisėdėjome ir paplepėjome terasoje. O po to nulėkėme į Markučius. Aplankėme Puškino muziejų, kur daug veidrodžių mus nukėlė į slavišką 19 amžiaus pradžios Puškino dukters Varvaros gyvenimo būtį. Tuomet pasivaikščiojome palei žalius tvenkinius su pūkuotais naglais ančiukais. Tiesa, dar bent jau man labai įspūdingi ąžuolai ten stūksojo ( žiūr. Šponkiuko foto). Tuomet per egzotiškus Markučius, kur tarp ruberoidinių "bakūžių" įsiterpia vienas kitas naujos statybos namas, patraukėme link Užupio. Užsukome į senąsias Bernardinų kapinaitės, kiemelyje kompaktiškai įsikomponavusią šv. Baltramiejaus katalikų bažnyčią, stabtelėjome  Thierry kepyklėlėje pasipildyti energijos, pasigrožėjome  įvairiomis panoramomis. Grįžtant link paliktų Markučiuose automobilių, jau antrą kartą sulaukėme dėmesio iš vietinės vyriškos jaunos lyties faunos ( turime pripažinti, kad kai kurioms iš mūsų draugijos šūkčiojantys subjektai buvo tinkami į sūnus, tad kreipinys "mergaitės!" vis dėlto skambėjo geriau, negu "tetos!").   :lol: Dėkui, merginos, už smagią kompaniją, naujus potyrius, Šponkiuk, labai ačiū už pavėžinimą. 

761_BC483-443_A-4992-_BCAC-4_D817_BB0_D0

Atsakyti

Zundyte, patys didžiausi sveikinimai!!! 

Ačiū už NUOSTABŲ pasivaikščiojimą! Magnunai už transportavimą. Aist už puikius pusryčius. Erendirai ir Šponkiui už tobulą kompaniją. Čijai už davimasi paniurkyt. Na o Ainu tiesiog už grožį :D 

Buvo smagu ėjom, lipom, sėdėjom ir vėl ėjom, lipom sėdėjom :D

Atsakyti

Gielux, tavo brown'is buvo tobulai skanus. Vaikai sudorojo pasičepsėdami visą likutį.  :) 

Atsakyti

Zundyt, su gimtadieniu  :4u: 

Linkiu, kad dienos tau būtų tokio gerumo, kokia esi pati  :wub: 

O šiandienos bendrakeleivėms ačiū už atostogą :super:  Puikūs pusryčiao terasoj geroje draugijoje, muziejaus lankymas, Užupio tyrinėjimas, nažnyčios pažiūrėjimas, kavos gėrimas, dykinėjimas su Vilnium po kojų,  na, tikras turizmas  :D  Aš, žinote, labai gerai praleidai dieną su jumis :4u: 

Atsakyti

Zundyte, su gimtadieniu! Kad viskas sektusi! 

Atsakyti

Ačiū ,Mergaitės , už sveikinimus ir linkėjimus, šiandien tiek jų gavau , kad jie tiesiog privalo išsipildyti !

Vaišinkitės!

[URL=http://www.part.lt/perziura/d028b11a276eb6fbf3a8bf5d6c39121d573.jpg]d028b11a276eb6fbf3a8bf5d6c39121d573.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/0e5c4cf2f647c8e66e3ec2b4c1649626131.jpg]0e5c4cf2f647c8e66e3ec2b4c1649626131.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/d10a204fe0a5bfa481c96d2ba04e49d3138.jpg]d10a204fe0a5bfa481c96d2ba04e49d3138.jpg[/URL]

Smagus pasivaikščiojimas buvo, Vilnietės !

Atsakyti

Sveikos,pirmadienio rytą :4u:Nuoširdžiausi sveikinimai ir patys geriausi linkėjmai Zundytei gimtadienio proga.Būk sveika, būk linksma,būk stipri.Ačiū už vaišes

.Džiaugiuosi kartu su jumis  vilnietės, ir net truputuką pavydžiu jums pasivaikščiojimų. Visos atrodote super :victory2:

Gero , neprailgstančio pirmadienio :4u:

Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Zundyte, sveikinu, sveikinu ir dar kartą sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Koks pasakiškas jūsų pasivaikščiojimas bigsmile.gif Et, pražiopsojau ax.gif Gera nuotrauka tose kėdese thumbup.gif

Mano savaitgalis tai vienas didelis tinginys buvo ax.gif Prisiilsėjau ir suskaičiau visą knygą "Druska jūrai".

Šponkiuko chebrytės nuotraukos kaip visada išraiškingos, žiūrėjau ir žavėjausi wub.gif Ties paskutine "ir papūskit jūs man į uodegą" išvis krizenau biggrin.gif
Atsakyti

Labos  :4u: 

mano savijauta šiandien :hihihi:

981f7ba08ce15db90ed3ef7fcc97b86e680.jpg

Atsakyti

Sveikos

Erendira, foto gerulė :D ir AČIŪ už knygas!!!

Atsakyti

Tikiuosi, patiks, Gielux. Visos labai skirtingos, bet man buvo įsimenančios  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Erendiros nuotrauka (kartu ir savijauta) vadinasi 'neišgėręs nesuprasi" hihihi.gif
Atsakyti