Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dėl Diinkinių man tinka visi laikai  :4u: 

Erendira - ale tikrai kad įsivėlei į tyrimus  :)  ir man bmnet įdomu pasidarė kokios ten plokštelės

Mėtukės apžvalga  :wub:​ 

Atsakyti

Magnun, jau beveik esu tikra, kad tai plokštelės su reagentais  :D  Bet vis tiek laukčiau patvirtinimo / komentaro  :rolleyes:  Šiaip, jei terminai labai į uodegą nekerpą, tai net visai smagu tokius "detektyvus" žaisti  :D 

Į Dinkines ir aš kol kad galiu bet kada  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira, aišku čia Erodes reikia, ji tiksliai pasakytų. Bet man rodos plius minus taip atrodo visas tas reikalas

https://youtu.be/98Tf4Gm6K38

Man eilinį kartą nustatinėjo tai tiesiog kraujo lašus užlašino į plastmasinius lovelius ir sulašino ant jų reagentus.

Atsakyti

dėl kraujo grupių,tai gali būti ,kad taip vadinasi, mes kasdienėj kalboje  mažiau keikiamės ,nei knygoje, bet taip nustatoma tik kraujo grupė, į reagentą lašinamas kraujas ir toje vietoje kur yra tikroji kraujo grupė susidaro krešuliukai,tarsi sutraukia kraują,, bet kad rezus faktorių Taip nustatytų ,tai aš tikrai nežinau ,RH faktoriui kraujas imamas iš venos, kraujo lašo nepakanka...

Atsakyti

Paskutini karta kai krauja daviau kraujo centro sistemoj nerode mano grupes, tai tiek grupe, tiek Rh iškart nustate iš piršto.

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Man Diinkinės 17 dieną yra idealu. :wub:Tik reikia suderinti kas ką atsiveža.

Seniai bematyta Mėta.

Atsakyti

Sveikos Zundyte, kaip Kolumbas laikosi? Lisiteja, kaip Vėjas?

Meta su geru vaizdu gyvena :D

O Bela nuo ankstyvo ryto sriūbauja prie durų: išleiskit katytę, katytė eis ir namus su skanesniu guliašu susiras :D

tuo metu Pončikas 

[URL=http://www.part.lt/perziura/45da4e26a09dd53274dfe7463f40b9a3688.jpg]45da4e26a09dd53274dfe7463f40b9a3688.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 14 birželio 2018 - 08:17

Ačiū, Gielux, dar kasinėjasi.Dar ne taip greitai vaistai suveiks.Kai nusiims alergija,darysim kraujo tyrimą.Žiūrės ar nėra diabeto, ar dar ko.Sunki ta senatvė.

Pončikas protinga katė, žino,kad už durų alkana ir nesaugu.

Oi ,Belute ateik pas mus, pas mus guliašiukai būna kelių rūšių, ir ne visi skanūs, bet tau gal patiks kuris nors. :ax:

Atsakyti

merginios- mūsų trio norėtų irgi jungtis.... Ir Vilnietės su Ruste sukontaktuokit- irgi norėtų.

Atsakyti
Sveikutės

Diinkinės 17d, tai čia birželio (tipo jau šį sekmadienį?) ar liepos?

Spurgytė šaunuolė atsipūtusi, dzin jai Belos vargai biggrin.gif
Atsakyti

Merginos jei 06.17  nuspręstumėt, norėčiau žinoti šiandien iki 17 val. :) Ryt dalyvauju egzamine (komisijos pirmininkė) tai iki 17 būsiu praktiškai be ryšio, o paskui tuntas išalkusių....o tada šeštadienis- sanitarinė diena :) vėl ne iki interneto, patikėkit yra ką kuopti.

Ir dar Colomba, Šponkiuk ačiū jum labai, tik prašymas, jei ko prireiks rašykit tiesiai šviesiai, nes užsikasiau katinais, globoj 4 šeimos (viena net  78 katinai) prisirinkau pavienių....ir dar 2 šeimom pasižadėjau...tiesiog niekur nebespėju...

Atsakyti

Ne, Šponkiuk ir Colomba, jei ko reikia Diinkos katinams, sakykit ne Diinkai, o mums  :rolleyes:  

(Drąsiai aš čia už visas, bet bent jau man tikrai galima sakyti  :mirksiukas: )

06 17 man tinka, jei bus daugiau norinčių. :4u:​ 

Atsakyti