Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, mielosios  :4u: 

Magnun, ačiū už nuotraukas :super: Gera atostoga gavosi  :rolleyes: 

Zundyt, mezgam uodegas, viskas bus ok su TA  :4u: 

Sveikatos Vėjui, šūds tos alergijos...ypač kai jau ne jaunuolis gyvuliukas....

Atsakyti

Sveikos,

Vėjukui sveikatytės,

pas mus nelijo nė lašo...jau labaiiiiiiiiiii seniai, viskas džiūva, medžiai vaisius meta:( braškės iš kart džiovintos auga... laistymo vandens duoda 2 kart sav. po 2 val, prūdas baigia nusekti...visai neliksma, žolės ruda, ai

pasigrožėjau jūsų nuotraukomis, užpavydėjau tokio ramaus, neskubaus (taip pasirodė iš foto :) )sekmadienio

Nors savaitgalį ir aš gerai galvą pravedynau, buvo grupės susitikimas...ant ežero kranto,  maudžiausi maudžiausi ir dar kelis kart maudžiausi, turėjau gerą laiką, prisiminimai, juokeliai, pamiršau visus katinus :)

Beje vakar (vieną dieną pamėlavus) išsikėliau jau dinkinių vėliavą, taigi dinkinių sezonas atidarytas :)

Atsakyti

Magnun, ar matei? Vokiečiai šią savaitę duoda 10 proc. RC produkcijai. Kodas RCBDAY-18. Nebent kokį naudingesnį kodą turi. :)

Atsakyti

Merginos ,ačiū  už  gerą uodegų sumezgimą!  Praeiti nepraėjau ,bet nieko labai baisaus nerado -tik išmetamųjų dujų sudėtis prastenė ,sako ,kad gali būti duslintuvas kiauras,tai iš karto nuvažiavau ten , kur juos taiso ,berniukas pasižiūrėjo  ir surado kiaurą kažkokį šarnyrą, kuris duoda tokia savotišką vibraciją,dabar kai pagalvoju ,tikrai anksčiau to nebuvo,ketvirtadienį pakeis ir tada vėl važiuosiu į TA, turėtų jau būt gerai..Šiaip labai daug jaunų berniukų  dabar  ten,anksčiau vieni pensininkai surūgę būdavo,tai kažkaip be nuotykių šiandien ,matyt, uodegos sumegztos padėjo..Ačiukas visoms uodegoms !

Atsakyti

Zundyte, o tu bijojai, sėkmės tau  :4u:

Pas mus vakar lijo net kelis kartus.Visą gėlyno tvarkymą sugadino :unsure:

O kada mes visos susibėgsime pas Diinką? Jei jau vėliava iškelta, tai jau reikia sukrusti.

Visiems gero savaitės vidurio :victory2:

Mano bomžiukas :oro_buckis: d59accd74e52.jpg

Atsakyti

Labas rytas,  aš irgi dėl Dinkinnių? Aš negaliu  joninių savaitgalį, nes 06,19 išvažiuoju į sanatoriją iki 26 dienos, o paskui tai prisitaikyčiau.Jei Liepos 1 d ,tai dar ir sesė sudalyvautų, po sanatorijos dar į Pasvalį važiuosim buto kraustyt,nes dar nebaigėm ,bet čia viduryje savaitės ,tai dinkinėms nepatogu...

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Man Diinkinėms kaip ir visi savaitgaliai tinka, bent šiuo metu  :)  tai prisitaikysiu 

Lapyn - ačiū už kodą nuolaidos  :4u: 

Zundyte - džiugu kad TA nebuvo sunki  :4u: 

Geros dienelės visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

dėl Dinkinių, man tiktų  šį mėn. tik 17, 24,

30 sesės 50-metis sodyboj....tai tą sav. tikrai niekaip

liepą 07-08, 14-15, toliau dar nežinau, nes nuo 23 einu atostogų, bet dar nieko nepriplanavom....

Atsakyti
Labukas 4u.gif

Zundyte patys pačiausi, šilčiausi pavėluoti sveikinimai nuio mūsų šeimynos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bežiūrėdama merginų gastrolių foto pagalvojau lygiai tą patį,ką Lisitėja biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 11, 20:30)
<p>Žiūriu į jūsų foto panas ir galvoju - nu mokinukės, pacankės tikros. Ex, net užpavydėjau. nail.gif

diinka pas tave nei lašo?Pas mus vis pakrapnoja ,bet taip,kad net nesimato,mano didžiulis buksmedžio krūmas burbulas išdžiuvo :-(,mažieji dar laikosi...šalavijai dekoratyviniai pernai tokie dideli buvo,šiemet "sutraukos" ne kitaip ...

Mūsų katinai tik drybso ,be energijos,tik atsiradus norui ėst ar gert tada jau ir balsus rodo ir nagai įdarbą eina,Meškis dar pasiglostymams ateina,bet kamuoliukas ,popieriukas jau nebe žaidimų draugas :-) Žodžiu vasariškai tinginiauja.
Atsakyti

Merginos, kad turite ryšių su medicina - kas tikslai yra "kraujo grupės/Rh nustatymas plokšteliniu būdu?

Ar tai reiškia, kad naudojami ant plokštelės esantys reagentai, ar čia koks specifinis metodas? (principo nereikia, tik žinoti vienas, ar kutas). Krizius kažkoks, nes į tokius vertimus įsivėliau  :blink:  :D​ 

Atsakyti
Sveikos

Zundyte, su visai gera TA 4u.gif Ši procedūra ir man ne prie širdies, bet labiau dėl to, kad praktiškai visada reikia plačiai atverti piniginę biggrin.gif

Rytinė apžvalga biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Mielai prisijungčiau į Diinkines. Kada nuspręsit tada, prisiderinčiau.
Atsakyti

Man Diinkinėms tinka 17 diena.

Daredi rytinė apžvalga privertė pamankštinti kaklą. :D 

Atsakyti