Sveikos, mielosios
Magnun, ačiū už nuotraukas
Gera atostoga gavosi
Zundyt, mezgam uodegas, viskas bus ok su TA
Sveikatos Vėjui, šūds tos alergijos...ypač kai jau ne jaunuolis gyvuliukas....
Sveikos,
Vėjukui sveikatytės,
pas mus nelijo nė lašo...jau labaiiiiiiiiiii seniai, viskas džiūva, medžiai vaisius meta:( braškės iš kart džiovintos auga... laistymo vandens duoda 2 kart sav. po 2 val, prūdas baigia nusekti...visai neliksma, žolės ruda, ai
pasigrožėjau jūsų nuotraukomis, užpavydėjau tokio ramaus, neskubaus (taip pasirodė iš foto
)sekmadienio
Nors savaitgalį ir aš gerai galvą pravedynau, buvo grupės susitikimas...ant ežero kranto, maudžiausi maudžiausi ir dar kelis kart maudžiausi, turėjau gerą laiką, prisiminimai, juokeliai, pamiršau visus katinus ![]()
Beje vakar (vieną dieną pamėlavus) išsikėliau jau dinkinių vėliavą, taigi dinkinių sezonas atidarytas ![]()
Merginos ,ačiū už gerą uodegų sumezgimą! Praeiti nepraėjau ,bet nieko labai baisaus nerado -tik išmetamųjų dujų sudėtis prastenė ,sako ,kad gali būti duslintuvas kiauras,tai iš karto nuvažiavau ten , kur juos taiso ,berniukas pasižiūrėjo ir surado kiaurą kažkokį šarnyrą, kuris duoda tokia savotišką vibraciją,dabar kai pagalvoju ,tikrai anksčiau to nebuvo,ketvirtadienį pakeis ir tada vėl važiuosiu į TA, turėtų jau būt gerai..Šiaip labai daug jaunų berniukų dabar ten,anksčiau vieni pensininkai surūgę būdavo,tai kažkaip be nuotykių šiandien ,matyt, uodegos sumegztos padėjo..Ačiukas visoms uodegoms !
Labas rytas, aš irgi dėl Dinkinnių? Aš negaliu joninių savaitgalį, nes 06,19 išvažiuoju į sanatoriją iki 26 dienos, o paskui tai prisitaikyčiau.Jei Liepos 1 d ,tai dar ir sesė sudalyvautų, po sanatorijos dar į Pasvalį važiuosim buto kraustyt,nes dar nebaigėm ,bet čia viduryje savaitės ,tai dinkinėms nepatogu...
Merginos, kad turite ryšių su medicina - kas tikslai yra "kraujo grupės/Rh nustatymas plokšteliniu būdu?
Ar tai reiškia, kad naudojami ant plokštelės esantys reagentai, ar čia koks specifinis metodas? (principo nereikia, tik žinoti vienas, ar kutas). Krizius kažkoks, nes į tokius vertimus įsivėliau