Birželio 17 man tinka
Erendira - teisingai pasakiai, pritariu
Labai gerai. Techninis klausimas: jei važiuojam sekmadienį, ar bus koks gerasis autobusas, kuris mus nuvežtų? Ar kokia OGA. Į mano drandalietą nemažai žmogų telpa, bet jis karštą vasaros dieną (o tokį žada sekmadienį) tampa sauna ant ratų. Norėčiau važiuoti kame nors, kur vidaus temperatūra neviršija 30 laipsnių. ![]()
Žada vokiečių siuntinį šiandien-ryt. Užsuksit ryt vakarop atsidalinti, ar atsirokuosim pakeliui į Kauną?
Šiandien Zundai padariau kiaulystę, išsivežiau į sodybą.Labai jai nepatiko toks nuotykis.Tik neseniai susitaikėm po dviejų papildomų porcijų guliašiukų.Nieko nebus , negalėsiu jos vežiotis, ji labai stresuoja.Visą kelią baubė ir dar kaip šuniukas lekavo iškišus liežuviuką.Tik grįždama sugalvojo man ant kelių atsigulti, taip jai buvo ramiau.O sodyboje beveik visą laiką pratupėjo po lova. O aš galvojau,kad jai bus smagu, kita vieta,daug visokių vabalų, net driežų yra. Varles galima būtų pavaikyti.Ir dabar kažkokia susijaudinusi, įsitempusi.Na, neišsipildė mano svajonė, vežiotis kartu katiną. ![]()
Aš su liūdnom žiniom. Ši naktis bus kritinė Lapei. Arba išsikapstys, arba iškeliaus į vaivorykštės šalį. Tik ką iš klinikos, vilčių mažai. Pagal simptomus arba virusas atba apsinuodijimas, bet apsinuodyti nebuvo kuo.. augalų nėra tame kambaryje. Gavo vaistų, sulašinta skysčių. Laikykit kas ką galit.