Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dabar vis sukasi galvoj, kad ar nebūsiu padarius meškos paslaugos su tuo fotografavimu lauke..

Atsakyti
SVeikutės

Kokia skaudi naujiena iš pačio ryto blink.gif Jetus kaip gaila......Šponkiuk console.gif

Šį sekmadienį tikriausia aš negalėsiu važiuoti, vakare patikslinsiu sad.gif
Atsakyti

Šponkuti - žinau, kad sukasi visokios mintys, visada jaučiamės kalti kai tenka išlydėti, tačiau mes ne visagaliai. Nekaltink savęs  :4u:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, daug apkabinimų. Ir tikrai negalvok, kas būtų, jei būtų. Gamta yra gamta, kartais viskas vyksta be aiškios priežasties.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 birželio 2018 - 09:28

Na, nežinau, ką ir besakyti- mano Laputaitės abi apsirgo. Viena karščiuoja, kita išberta.. Vizitas  pas Dianą mūsų trijulei šį savaitgalį nepavyks. PYYYPT.

Atsakyti

Jergutėliau, kas čia vyksta, kokios liūdnos žinios... :huh2: 

Šponkiuk, apkabinu. Šiltos, švelnios vaivorykštės Lapei.

Kitoms dviems laputaitėms greičiau sveikti. :4u: 

Vokiečių siuntinys atkeliavo, pažeista pakuotė. Apsižiūrėjau - iš 9 plunksnelių vienos trūksta. Daugiau lyg viskas yra. Pedro maistelis lipnia juosta užklijuotas, bet pagal svorį viskas ok. Kažin, ar belstis ten pas DPD dėl to 1,33 pinigo? :hmm:

Atsakyti

Lapyn, iš esmės, neverta, bet šiaip tai kakos jie, visi siuntiniai būna praskrosti...

Atsakyti

Šponkiuk, tik jau nekaltink savęs. Labai abejoju, kad laukas būtų pakenkęs. Tavo kieme jie nekontaktavo su sergančiais gyvūnais. Greičiausiai, kad Lapės viduje tūnojo virusas ir išlindo. Jis būtų išlindęs, net jeigu ir nebūtum išnešusi į lauką. Tu tikrai padarei viską kas tik įmanoma, kad išgelbėtum ją :4u:

Aš turbūt 17 dieną nelabai galėsiu, po ligoninės dar truputį pervargusi esu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 15 birželio 2018 - 13:06

Ar mes tikrai važiuojam šį sekmadienį ar nukeliam vėlesniam laikui? Kaip ir galutinai nesusitarėm juk ar aš ką praleidau?

Atsakyti

Sveikos. 

Šponkiuk, labai užjaučiu. Bet tikrai savęs nekaltink. Ko gero, taip buvo lemta ir tiek. Belieka išliūdėti ir  susitaikyti su netektim. 

Lapyna, tiek to, nesimuškim dėl tos vienos plunksnos. Gali man viena mažiau paskirt, nenubiednėsiu. Man gal kitą  savaitę  būtų patogiau kažkaip pasiimt. 

Šį savaitgalį turėsiu svečių, niekaip Diinkinėse sudalyvauti nepavyktų. Nuo joninių ( birželio 24) iki mindauginių ( liepos 7) atostogausime, būsime išskridę. Tad man pas Dianą nebent liepos antras, trečias ir ketvirtas savaitgaliai tiktų. 

Atsakyti

Penktadienio vakaras kai kam neblogas

[URL=http://www.part.lt/perziura/7bfb79a780d58455cc4242d84d33d856147.jpg]7bfb79a780d58455cc4242d84d33d856147.jpg[/URL]

Atsakyti

Kokia neryški foto gavosi, manau pamatysite mano carienę ir naują jos dubenėlį.685639dae80e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 birželio 2018 - 20:45