Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jūs eikit, eikit, aš čia pasėdėsiu dar biški

20180616_082245.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oi koks tingiadienis -sekmadienis pas Magnuma. wub.gif
Vis neatsistebiu katės ir gėlės šalia bigsmile.gif (pas mane gėlės suneštos į vieną kambarį,nors akimirkai palikai plyšęlį,nesužiūrėjai rasi nukandžiotus žiedelius apkandžiotus lapus,arba išraustas žemes,va tada tai būnu pikta :-( )

Jau kitą savaitę pasipildys mūsų šeima lojančiu keturkoju ,šiek tiek neramu,nes visada katės supo mus,o čia bus iššūkis mums ax.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Grikio ir Kruopytės savaitgalis :P

Kaip gerai,kad šiandien laisvadienis,pailsėsiu, jaučiuosi pavargusi po savaitgalio :hmm:

Mano pūkiai  visiškai sulaukėjo, apėjau visą kiemą, nėra,sakytum išgaravo.Matyt paupiais blūdinėja.Tik gerai,kad pareigingai pareina guliašiuko pakaulyti :ax:

Gero visiems pirmadienio. :4u:

Atsakyti

Labukas,

mano savaitgalis futbolistinis buvo  :D  tai Nikai laimės, vis ant kelių sėdėjo.... 

Atsakyti

Bugi prižiūrėtoja :D

O Magnunos Grikis su Kruopa visiškai atsipūtę, ech net pavydu į juos žiūrėti. :wub:

Man liepė pozuoti. Ar taip gerai? :D

Pridėta:

Atsakyti

Nuo to oranžinio didžiaausio tai nugriūti galima  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labai gražiai pozuoja.

Mmm. Apelsinas.

Mauris vėl maižo man ant batų... Kažkaip šįkart sėkmingai, viršuj nekliuvo.

Grikio ir Kruopos pirmadienis... Dievuliau, kad man tokį...

Atsakyti

Ryyyžikas nugriuviminis :D :D

Bugi lapces po savim paskiša kaip ir Spurga, o va Belos taip niekad nemačiau 

Megstamiausia vieta ir poza carevnos :)

[URL=http://www.part.lt/perziura/79f513ea901513d9cc81e1382ce80344746.jpg]79f513ea901513d9cc81e1382ce80344746.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Vakar į svečius buvo užsukęs lietaus debesiukas, nuplovė dulkes, atgaivino gėlynus ir mane išvadavo nuo laistymo.

Gražuolis Apelsinas :wub:

Belutė kaip balerina kojukes išdeliojus.Firminė Zundos snukelio išraiška po pusryčių.

Maaam, o guliašo daugiau nebus??? f5df048ab59e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 birželio 2018 - 06:19

Labas rytas  :4u: 

20180619_060922.jpg

Atsakyti

Čia ne aš pagslvę ant Grikio uždėjau, čia jis pats užsidėjo  :)  žaidimai tokie kas rytą vyksta  :) 

20180619_060937.jpg

Atsakyti

Kai skubi ryte susiruošti į darbą ir randi šitaip 

20180619_061955.jpg

Atsakyti