Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau ,žiūrėk , kad tavo sėmečkų derliaus žvirbliai nenulestų - kai tik nukris žiedlapiai apvyniok galvą su merle ar kita kokia orą praleidžiančia medžiagą ir surišk ties kotu, nu kad tvirtai būtų ,kitaip neliks ką nurinkti -paukščiai nules

Erendira ,vargšikė mažylė, parodyk kaip dabar ji laikosi ,gal mažiau širdį skaudės... Užjaučiu dėl ausų reikalų, žinau ,ką tai reiškia ,kai pasiėmiau Pupsę iš Pifo ,jai dar reikėjo ausis valyti, tai įsivaizduoju, kad nuo to laiko ,jos neįmanoma ant rankų išlaikyti, o iš vonis kambario lekia kaip įgelta, jei aš įeinu ,kai ji ten būna....o jau prabėgo 6 metai...

Atsakyti

Labas rytas :4u: Per tuos smulkius remontus visai laiką pamečiau.Net pamiršau vieną ypatingą dieną atžymėti. Liepos 8 dieną, dviejų asmenybių gyvenime įvyko svarbus pasikeitimas.Šis suvargęs, niekam nereikalingas pūkų kamuoliukas, oficialiais tapo MANO namų kate.Raskite  skirtumus.b325cdd493fb.jpgb1ebbcb7c5a7.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 liepos 2018 - 05:54

Labas rytas :4u: Per tuos smulkius remontus visai laiką pamečiau.Net pamiršau vieną ypatingą dieną atžymėti. Liepos 8 dieną, dviejų asmenybių gyvenime įvyko svarbus pasikeitimas.Šis suvargęs, niekam nereikalingas pūkų kamuoliukas, oficialiais tapo MANO namų kate.Raskite  skirtumus.

Skirtumų.. daug.. lyg kitas gyvūnas.. Greitai tas laikas eina.. Va rudenį bus du metai kaip Lapė pas mus "laikinai" gyvena.

Atsakyti

Lisitėja - išties skirtumai dideli  :D  

Mergytės - ką darom dėl Diinkinių? Man vis dar laisva visa liepa  :4u:​ 

Atsakyti

Pasiilgau jūsų visų.O ir siuntinuką  mažoji Zundytė suruošė, prisakė   perduoti :ax:

Darbai ir reikalai nesibaigs niekada , reikia viską mesti per tvorą ir susibėgti. :ax:

Atsakyti

Lisitėja, grožiuosi :super:

Va mano kvartirantė

93994bb2071af2abf7fec875514a7348451.jpg

labai laibai faina mažiukė  :wub:  Labai mėgsta šukuotis :)  Gavau iš klinikos riebaluotu susivėlusiu kailiuku, va dabar kokia :) Ir vaistus ramiai susileidžiam...

Važiuosim šiandien vakare pasirodyti į kliniką. Dar yra dvi dėmikės ant liežuvėlio, bet vakar jau sausą ėdė, manau, greit sugis.

Oi, Zundyt, visa laimė, kad manieji katinai ilgai nemena pikto :) Aišku, po ausų egzekucijos gauna šaukštuką konservų (tai - didelis dalykas, nes šiaip niekad negauna) ir vėl draugaujam ;) Nors, žinotumėt, kaip Bižū keikiasi  :blink:  Šiaip vakar net apsiašarojau kol visiems trims ausis išvaliau...

Atsakyti
Erendira kokia ilgaausė fainuolė wub.gif net nesitiki,kad tai ta pati katytė bigsmile.gif

Lisitėja akivazdžiausias skirtumas :AŠ namų karalienė 4u.gif wub.gif pirmoje foto Kas aš tokia,kur aš esu,oi kaip baisu..... ax.gif
Atsakyti

Laba,

tai ką daromsu dinkinėm ? :)

Ausų erkės....man labai skaudi....man dabar kibiro reik stronholdo ar advocate , nes iš laukinukų kažkas visus užkrėtė...maniškiai į kiemą vaikšto...draugauja, šunės ir glaustosi su katinais, tai nežinau, faktiškai, reik visiem vienu metu suilašinti (kai kam profilaktiškai)...o tai kažkur 15 štukelių...:(

Mudu, o jūs tą gražuolį  oūkuočių pirkot iš veislyno? tai pasukit veisėjai dėl erkių ausų...turėtų ji susimokėt už gydymą..... :4u: 

Zundytė gražuolė užaugo  :wub: 

Erendira fainuolė tavo globotinė, o tu jau su pasveikusią ausyte gavai? nes aš prie žaizdų tokių nepriprantu....

Atsakyti

Mudu, nepamačiau taviškio posto papildymo dėl strogholdo... reik sugalvot tik kaip perduot,

Maniškiams reiks lašint antrą kartą, bet jis tiek nestovi pradarytas, turiu kitą pipetę nusipirkusi.

Diinka, taip, ausikė jau sugijusi, tik šašiukas matosi, kur buvo perkąsta. Pas  mane ji atsirado, nes, panašu, klinikoje susigavo kalici, Danutė nusigando, kad tiek išgyvenus pupa ten dar ko nepasigautų. Tai pas mane terapinasi. O man  paranoja - pirštinės, dezinfekciniai geliai ir pan, kad nei maniškiams ko neužnešt, nei jai kokių erkių  :unsure:  :rolleyes:

Aš galiu net kada liepą važiuoti  :4u:

Ir noriu  :rolleyes:  :D

Runcius, panašu, normaliai vaistus pakėlė. Jau kaip vakar burnojo, kai ausis valiau. Ir į lauką paskui su manim kompensacijai ėjo. Aš avietes valgiau, jis žolę ėdė  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 liepos 2018 - 09:41

Diinkinėms liepą turbūt neprisijungsiu, nes 21d MB klases susitikimas, po to kitas savaitgalis suplanuotas. 

Na, o aš šeštadieniui užrašiau skiepyti ir čipuoti mazgius ir sterilizuosiu mamką. Suaukotų pinigelių beveik pakaks kaciukų reikalams, o mamką pafinansuosiu iš savęs, nes pllius minus susitvarkė finansiniai reikalai.

Diinka, o ką toliau su mamka po sterilizacijos? 

Atsakyti

Oj, pamiršau pagirti ir MUDU šuniuką, Lisitėjos ir Erendiros katyčių pokyčius :) 

Vakar MB paleido Rainį pievoje, tai kiek laimės katinui.. visas murksėjo, glaustėsi į kojas, trynėsi į žolę :)

20180709_221003.jpg

Atsakyti

Šponkuti, o ji jauki? jet taip, taikiek galėsi palaikyk,  reik dėti skelbimus dovanoimui, o aš tada prašaus į KS kad paimtų. Ačiū tau

Atsakyti