Diinka ,ne taip supratai,šuniukas švarutis,baltutis jokių problemų, čia mano nuosavas ilgaplaukis Meškis namie sėdėdamas,net nosies laukan nekišdamas
Erendira duok Diinkai ,jai bent lašiukas į tą kibirą ,kurio reik
Šponkuti, o ji jauki? jet taip, taikiek galėsi palaikyk, reik dėti skelbimus dovanoimui, o aš tada prašaus į KS kad paimtų. Ačiū tau
taip ji jauki, meili katė, kaskart murkia kai ateinu, glaustosi, mielai priima paglostukus ir pakasiukus. visiskai jauki kate. jei as jai be problemu tablete nuo kirminu igrudau gerklen ir visiskai nieko nepasake ![]()
Sveikos, merginos. Vienos atostogos baigėsi, rugpjūtį dar turėsime antras atostogas. Nors ten numatytas dviejų savaičių žygis su palapinėmis, kuprinėmis, maisto gamyba lauko sąlygomis po Islandiją. Tai dabar nuogastauju, kad bus ne atostogos, o juodai juodas darbas toje Islandijoje. Na, bet labiau dabar širdį graužia nerimas, kad vyresnėlis po mėnesio paliks namus. Net nesitikėjau, kad tokių jausmų mišinį atneš man tas vieno vaiko paleidimas užsienin. Šį savaitgalį diplomų įteikimas ir mokyklinės išleistuvės.
Mudu baltasis pūkuotasis Paris - tiesiog nuostabus. Sponkiuko saulėgrąža labai labai estetiška. Zundytės metų pokyčiai puikūs, pasisekė katei su šeimininke ir namais. Erendiros mažiukė kokio mielumo, super "skani". O kaip jūs tas ausų erkes pastebėjote? Erendira, o tu šniūrkius jau grąžinai, ar jie vis dar pas tave?
Nusiploviau šiandien mašiną, tai ko gero tas lietus nebus trumpas.
Diinkinės man tiktų nebent liepos 21- 22d.
Aist, pridaviau jau Šniūrkius. O pamačiau, nes Pedras vieną ausikę pakreipęs ėmė nešiotis. Na, atlikau ausyse kasinėjimus...
Mažiukę parodžiau klinikoje, pratęsė antibiotikus, sakė ausis puikiai gyja (ta vidinė). Važiuosim po savaitės. Gaila man, kad ji rūsy viena turi būti, na bet kad visi dabar abipusiai zarazni - kas kalici turi (beveik nebe), kas erkiuliai....
Jau noriu atostogų ir aš
Žiūriu į kompiuterio ekraną ir ta prancūzų man kaip kiniečių, o lietuvių - kaip prancūzų... Važiuojam pas Diinką, a? man 21-22 tinka. Ir kitos dienos.
Dar sutarėm, kad rugpjūtį atvažiuos Rut
Oi, Erendira, kaip jums bus gera su dukra kartu.
Sveikatos linkėjimai ir suaugėliams katinams, ir mažylei. Taip jau su tomis ligomis ( ir vaikų, ir gyvūnų) yra, kad anos labai nervus gadina. Aš visad sakau, kad jei mano vaikai būtų nesirgę tiek, būčiau tikrai daugiavaikė buvus. ![]()