Priminkit , kiek Maurui metų? Ar nebus vyriausias mūsų temoj?
Maurui 12 kovą buvo. Hm nepamenu dabar tai iš karto kas dar galėtų būti vyresnis
Nubėgau į pirmą puslapį pažiūrėti, tai Tašė, Kolumbasir Mila bendraamžiai. Dar iš Diinkos kompanijos gal ir vyresnių yra
Aha, Kolumbui 12 metų kovą buvo, aš pasirinkau 27dieną, o kurią tiksliai -tik dievulis žino,bet kai jį teta rado buvo pusmetinukas, ne didesnis , o rado liepos gale ar rugpjūty
Man dinkinės tinka bet kada, tik geriau sekmadienį.
Labas rytas
Kiek senjorų mūsų būryje
Nors 12 metų katinui dar ne riba.Jei neužpuola kokios ligos tai dar 5 metai garantuoti
.Aist, tau atskiras
Labai sunku paleisti vaikus, bet reikia.Juk paukščiukai turi skristi.Šiandien savo mažąją mačiau prie upės blūdinėjant.Kai užblioviau -Zunda namo, tai kaip kūrė per pievą, pirmiau mūsų atsirado kieme.Ir tupi su tokia nekalta snukučio išraiška, atseit visą laiką kieme buvau, tau mam pasirodė.
Netoli ta upė, nuo mūsų kiemo koks 100 metrų.Bet ko ten eiti, juk kiemas didžiausias, užsiėmimo pilna.
Man Diinkinės tinka bet kurį sekmadienį.
Laba,
Man dinkinės taip pat tinka praktiškai bet kurį savaitgalį....![]()
Bambučiai 13 birželio 23 jis gimė seneliu, flegma viaą gyvenimą, bet sveikas, gal kiek dantis paveda, bet pavalo, pageriam stromogilio ir tiek
Fiffai 12 gegužės 18 o ta laksto kaip jauna kumelė, prasineša kaip vėjas
tikiuosi dar ilgai nepaliks mūsų abu
Man Diinkinės 21-22 d tinka ir labai norėčiau
Mauro kokia faina nuotrauka
O Grikelis pasirodo vienmetis su Mėtule
Vilkros Riukė tikrai sumažėjusi
O Zunda pasirodo, mamos kaip klauso
Aist, sunkus tas paleidimo laikotarpis
Tai mergikės, tuomet varom į Dinkines 22d? Kaip supratau sekmadienis kai kurioms tinkamesnė diena
Varom ![]()
Ir autobusas, mačiau, stovi ![]()
Erendira - Dinkinių autobusas būtu tobula - lėktume su dainom :Dkas dar jungsis?
Paklausiu Lapynos dar