Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Priminkit , kiek Maurui metų? Ar nebus vyriausias mūsų temoj?

Atsakyti

Maurui 12 kovą buvo. Hm nepamenu dabar tai iš karto kas dar galėtų būti vyresnis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 10 liepos 2018 - 21:29

Nubėgau į pirmą puslapį pažiūrėti, tai Tašė, Kolumbasir Mila bendraamžiai. Dar iš Diinkos kompanijos gal ir vyresnių yra  :)​ 

Atsakyti

Aha, Kolumbui  12 metų kovą  buvo, aš  pasirinkau  27dieną, o kurią  tiksliai  -tik dievulis  žino,bet kai  jį  teta rado   buvo  pusmetinukas, ne  didesnis , o  rado  liepos  gale  ar rugpjūty 

Man  dinkinės tinka   bet  kada, tik  geriau  sekmadienį.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kiek senjorų mūsų būryje :oh: Nors 12 metų katinui dar ne riba.Jei neužpuola kokios ligos tai dar 5 metai garantuoti

.Aist, tau atskiras  :4u: Labai sunku paleisti vaikus, bet reikia.Juk paukščiukai turi skristi.Šiandien savo mažąją mačiau prie upės blūdinėjant.Kai užblioviau -Zunda namo, tai kaip kūrė per pievą, pirmiau mūsų atsirado kieme.Ir tupi su tokia nekalta snukučio išraiška, atseit visą laiką kieme buvau, tau mam pasirodė. :lol: Netoli ta upė, nuo mūsų kiemo koks 100 metrų.Bet ko ten eiti, juk kiemas didžiausias, užsiėmimo pilna.

Man Diinkinės tinka bet kurį sekmadienį. :ax: 

Atsakyti

Laba,

Man dinkinės taip pat tinka praktiškai bet kurį savaitgalį....:)

Bambučiai 13 birželio 23 jis gimė seneliu, flegma viaą gyvenimą, bet sveikas, gal kiek dantis paveda, bet pavalo, pageriam stromogilio ir tiek

Fiffai 12 gegužės 18  o ta laksto kaip jauna kumelė, prasineša kaip vėjas :) tikiuosi dar ilgai nepaliks mūsų abu

Atsakyti
Sveikutės
Man Diinkinės 21-22 d tinka ir labai norėčiau smile.gif

Mauro kokia faina nuotrauka wub.gif
O Grikelis pasirodo vienmetis su Mėtule mirksiukas.gif

Vilkros Riukė tikrai sumažėjusi bigsmile.gif Abi kaip spalviškai susiderinusios biggrin.gif

O Zunda pasirodo, mamos kaip klauso bigsmile.gif Pasisekė jums abiems vienai su kita.

Aist, sunkus tas paleidimo laikotarpis 4u.gif O kaip mažėlis, ar liūdi, kad brolis išvyksta?
Atsakyti

Tai mergikės, tuomet varom į Dinkines 22d? Kaip supratau sekmadienis kai kurioms tinkamesnė diena  :4u:​ 

Atsakyti

Varom :super:

Ir  autobusas, mačiau, stovi  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 liepos 2018 - 13:45
Tai vadinasi diinkinės liepos 22d?
Atsakyti

Erendira - Dinkinių autobusas būtu tobula - lėktume su dainom  :Dkas dar jungsis?

Atsakyti

Paklausiu Lapynos dar

Atsakyti