Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 25, 20:45)
<p>Nesproginėkit biggrin.gif Teoriškai ryt ryte turėtų būti aišku. Ir du dalykai biggrin.gif Dabar spėju dar įdomiau biggrin.gif</p><p></p>

Vilkra, sveikinu smile.gif

Sponkiuk ;) laukiam ryto..
Atsakyti

Vilkra, sveikinu, tikrai gera naujiena :4u: O kodėl gali persigalvoti? Ar kažkas nelimpa? :hmm:

Šponkiuk, imk mūsų palaikymą,Kad tau viskas sėkmingai susiklostytų, kad džiaugtųsi širdutė, kad ramu būtų sieloje. Einu sumaizgysiu visų keturkojų vuodegas, ūsus, gal ir kojas :lol: O pati laikysiu kumščius. Sėkmės tau. :mirksiukas:

O Bela tai tikra bandytka, demonas pūkuotame kailyje :oh:

Ahabi, tai tu dar ir dainuoti sugebi, na tikras talentas :ploja2:

Atsakyti
Sveikos.
Gielux op šnai bum seminaras vertas dėmesio ☺ manau pagal Gilės būdą mums tokia tema bus laaabai aktuali. Nes įtariu bus visko.....na dar neskraido bet manau ilgai laukti neteks...☺

Vilkra džiaugiuosi už tave....o tau mielas darbas kektyvas ir tt ? nors aišku svarbu algą mokėtų....o žmonių vidada bus visokių...

Šponkiuk tikiuosi ryt ir už tave galėlsim džiaugtis....labai smalsu...net dvi priežastys....dvigubai džiaugsimės vadinasi ☺

aš dirbu labai. Darbe laiko net sm neturiu..kokia nesąmonė ☺ dar gerklę skaudena. dar dukrai 2 dalys tempos. Įtariu virusai. Visai jų nenoriu.....😣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 sausio 2017 - 21:47
Vilkra, sveikinu 4u.gif
Šponkiuk, laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti

Vilkra, sveikinu, tikrai gera naujiena :4u: O kodėl gali persigalvoti? Ar kažkas nelimpa? :hmm:

Labai daug daug visko reikia išmokti, sužinoti. Ir darbo tempas turės būti nemažas. Na žiūrėsim. Sugebėsiu- arba ne.

Vilkra džiaugiuosi už tave....o tau mielas darbas kektyvas ir tt ? nors aišku svarbu algą mokėtų....o žmonių vidada bus visokių...

Kolektyvas- kiek mačiau- neblogas. Darbas- vis dar "kosmosas"- visai neliestas dalykas- viskas nauja- kalnai naujos informacijos. Viskas  visur skirtinga. Kiek įmonių-tiek skirtingų variantų.

Atsakyti

Sveikos laikau ir as kumscius uz Sponkuti. Vilkra sveikinu. Kad tai butu mielas tau darbas.

O as sergu jau visa nakti darbe prasidejo viska skauda gryzau ryte 37.5. Isgeriau vaistu viso ko ir vistiek atsikelus tiek pat.... pasigavau virusa i darba neinu sianakt. O kaip tik ketv ir penkt pasiemus iseigines turiu.... speju nuo moleges apsikreciau ta ponia lenke gi amzinai serga eina i darba koso neuzsidengus ir dirba tiesiai pries mane per metra.... cia kai superdarbinyka vaidini taip elgiamasi.... mano iseigines apgadintos... nu ka jus nesirkit katuliai irgi.

Beje as kaio ir Diinka naudoju ledukus kai atsikeliu tik pas mane kava uzsaldyta

Atsakyti
O tie ledukai nera labai extramalu odai ? Aš naudoju kremą bei toninį kremą faktiškai kasdien kai išeinu į žmones. Vakare nuvalau ir serumą tepu. Kai kada kokią kaukę ar aliejuką nes oda mano sausa.

Azucena o apie ką tavo darbas ?
Atsakyti

Mano mažylė :)

DSC_1409.jpg

Atsakyti

Mano drauge sako šaltis jaunina odą. Nežinau kiek tiesos. Bet jaučiuosi labai gaiviai kai nuvalau su ta kava... kažkur buvo video apie tuos kavinius ledukus.  O mano darbas apie siuntinus ju rusiavima. Zodziu paštas.... naktinis darbas sandely katras nešildomas

Mažyle tai visa didylė jau 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 25 sausio 2017 - 22:45

Labuka,

Vilkra, sveikinu  :4u:

Šponkiuk,  :hmm:  jau rytas.... ar ką nors pasakysi  :ax:​ 

Azu, sveik  :4u:

mano sūnus dvi paras su tempa pragulėjo, dabar jau geriau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 26 sausio 2017 - 08:51

Nikuna,  dar ne :) po 9 h viskas :)

Atsakyti

Liko 5 minutės  :fish:​ 

Atsakyti