Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas
Šponkuti unsure.gif ... man visada norėdavosi po netekties imti kitą gyvūną, kad netekties skausmą pakeistų džiaugsmingi rūpesčiai...
Veido kremų nenaudoju ax.gif . Nebent vizualiai matau kad šerpetoja arba tempia veidą ax.gif
Atsakyti
Laba ryta,

vakar buvau egzaminų komisijoj...tai kaip ir be ryšio
Mano mažasis pirmadienį vakare nukirminintas, beje vetams parodžiau kaip galima sugirdyti tabletę , kišo su pincetu ir nepavyko...dar palašino. šiandien vis dar gerai valgo ir žvalus, bet nuo pirmadienio rimtų reikalų nedarė(valgo mėsą, tai tuštinasi retai) du kart dienoj sugirdau finidiarą...nu gal praneš  tuos kirminus. jam gi akytės nepagijo, reik operacijos, bet Diržinauskas liepė paaugti...o kaip augti, kad ligos neatstoja...nu bet gal

122315a57fcd338032db3234358bc591565.jpg
Atsakyti

Uff, Diinka, tikiuosi praneš su tiek atsargumo priemonių... Mažas kleckutis :wub: , man atrodo, kad dešinės akytės vokas nebe toks išvirtęs  :hmm: 

Atsakyti

Erendira, tai kairės daugiau išvirto po ?Diržinausko "patampymo"...be operacijos neapseisis, svarbu pradėtų augti....atstotu tos ligos...jie pas mane nuo 11.15....sesė nieko, dvigubai didesnė, jau 2 kart nukirmininta. Dar šįvakar ir ryt dieną išgyvent, manau jau bus galima iškvėpt...jis gi dabar šeimos numylėtinis 

Atsakyti

Šponkuti, aš kaip Brukne, praktiškai nenaudoju kremo veidui, tik kai snukutis pasiprašo , patepu kokiu drėkinamu (dažniausia dukra, ar anyta per progas padovanoja- vieno praktiškai pusmečiui užtenka) Bet naudoju (jei nepamirštu) rytais ledukus (prisišaldau formelėj vaistažolių ledukų (pvz, mėtos, melisos, čiobrelių) ir ryte tuo leduku smnukutį gaivinu :D 

Atsakyti
Šponkuti, užuojauta del Zugučio. Temos nesekiau, praleidau... verysad.gif

Makas bus tikras vyras. Jau dabar tvirtas drūtas, odega stora, kojos tvirtos. Nerangus, plonu balsu ir be galo bekrašto meilus
Rastukė mano mergytė. Taip ją vadinu. Net dukra sako: žiūrek mamit, tavo mergyte atejo. Mudu su MB bet kada galime paimti ant ranku. As ir paniurkau ir paglostineju ir i nosi buciuoju. Viska ji iškenčia ir neatsikalbinėja. Išliekamieji reiškiniai yra.. visai nenori but viena. Prie zmogaus kuo arciau.o geriausiai po rubais kuo arciau kuno. Nors ji puikiai suvokia kad jos namai cia ir niekur niekas jos neveš. Tiesa, pamenat kai sakiau kad kosejo. Pasirodo astma jai. Vos kelios tabletes ir kosulys dingo.
Su šuniuku Makas draugai. Man juokinga kai šuo jī "puola" o tas griuna ant sono ir plonai plonai miaaaau:D o kai duksta tai atrodo stoga nunes.
Rastuke visus aukleja, tvarka palaiko. Zodziu visi zino savo vietas ir visiems viskas labai gerai smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Diinkos mažyliui greit tvirtėt ir sveikt  :4u: 

Šponkiuk, man labai jaunatviška kapišoninė tavo fb foto.  :4u:  Mano pačios oda "apsiproblemino" nuo kokių 38 metų. Ėjau pas gerą gyd.dermatologę, kad atitaikytų priežiūros priemones. Dar patinka kosmetikosdnr.lt palyginamasis priemonių sąrašas, padeda renkantis. 

Rytem, pas mus nedidelių skylučių uožuolaidose kai kur irgi yra- nuo tų laikų, kai mažutė Ainu kepšnodavosi žaisdama su šune per užuolaidas. Bet jos tik iš arti matosi.  :D užuolaidų alpinizmu Ainu neužsiiminėja. 

Rafinuota dama namie:

IMG_5884.jpg

Šiandien išnešta į lauką kailinių pravėdinti:

IMG_5888.jpg

Pasislėpė kamieno paunksmėje:

IMG_5889.jpg

IMG_5897.jpg

Surask katę:

IMG_5900.jpg

IMG_5906.jpg

Katės išraiška pamačius...

IMG_5907.jpg

...voverę:

IMG_5885.jpg

Atsakyti

Ahabi " Išliekamieji reiškiniai yra.. visai nenori but viena.  tai nebūtinai "išliekamieji", tie mažai plaukuoti (sfinksai rexai) pasižymi tuo kad nenori būti vieni (be žmogaus) ir dideliu noru būti šalia žmogaus ir bendrauti, sfiksai dar ir kalbėt mėgsta, nežinau kaip rexai

Ainu gražuolė...bet voverę radau tikrai ne iš kart :)

Atsakyti
Ėėėėė, Ainu, rafinuotos damos taip į voveres nežiūri biggrin.gif
Atsakyti

Negaliu žiūrėti į Ainu kokia jinai graži :) Pavydas juodas :)  Noriu Kurilo :D Kažkaip persimečiau ant ilgaplaukių  po Mumio :D MB kartais sako reikia antro šelčio namie nes nepasidalinam, kai norim paniurkyti :D

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Joo, Ainu mūsų temos madam be konkurencijos wub.gif

Pas Ahabi namuose taika, santarvė ir ramybė. Kada Rastė pas tave atkeliavo? Kiek laiko reikėjo, kol nusistovėjo taika? Bet viskas taip, kaip merginos ir prognozavo biggrin.gif
Bet koks Makas didelis, šakės wub.gif

Diinka, kuo vardu tavo šitas mažylis? Kad tik viskas jam gerai 4u.gif

Šponkuti 4u.gif O kaip Bugi su Hipe laikosi? Jos neieško, nepasigenda Zugi?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 01 25, 15:39)
Sveikos gyvos 4u.gif

Joo, Ainu mūsų temos madam be konkurencijos wub.gif

Pas Ahabi namuose taika, santarvė ir ramybė. Kada Rastė pas tave atkeliavo? Kiek laiko reikėjo, kol nusistovėjo taika? Bet viskas taip, kaip merginos ir prognozavo biggrin.gif
Bet koks Makas didelis, šakės wub.gif

Ainu man irgi labai graži katė. Elegantiška ir gracinga wub.gif

Raste parsiveziau rugsejo gale. Dabar 4 menesiai smile.gif
Atsakyti