Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(milereta @ 2018 07 31, 08:11)
Džiaugiuosi lietumi ir noriu, laukiu rudens - per akis man to karščio šią vasarą...  ax.gif  biggrin.gif

Prašom nustoti skleisti tokias erezijas!!! blink.gif

Šponkiaus mindauginių nuotrauka nereali, kaip iš kokio Tarkovskio filmo unsure.gif
Ir Kugeliukas koks puikus wub.gif
Atsakyti

Labukas,

milereta, a Tu pasiutai  :blink:  :blink:  :blink:   vasara turi būti vasara, kiek gali tas ruduo būti.... (jei ne Tu, net nebūčiau ką nors rašius)  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2018 07 30, 15:50)
O nesigautų paimti katino su sąlyga, kad jei bus problemų, mėnesio bėgyje galėtumėte grąžinti?

nea. Negrąžintinai atiduoda.
Atsakyti

O, Saintlina, gal veisėja ne pirmą kartą taip katiną išleidžia į kitu namus, gal kokių tendencijų yra? gerų/blogų, nors kokių?

Prieglaudos dažnokai jau įmetėjusiems katinams riešutus nuraško ir jie sėkmingai gyvena tarp kitų gyvūnų be žymėjimosi (manau kad dažniausiai sėkmingai)

Atsakyti

Atbėgu ir aš užstoti šiltos vasarėlės  :D  manęs namie niekas nepalaiko, visiems per karšta ir šnairuoja į mano džiugesį dėl šilumėlės  :D  gerai, kad čia turiu bendraminčių  :D 

Kugeliukas  :wub: 

Šponkuti - jo turėsi dabar mankštos rankoms  :oh: važiuok atsargiai  :4u: 

Lapyna - kraustytuvės visuomet tikras žygdarbis  :4u: 

Atsakyti

Aš solidarizuojuosi su driežų gimine.Dirbti, tai karštoka, bet gi būna laisvadieniai, per kuriuos gali dirbti driežu. :rolleyes:Palaukit, atšals, tada verksit, ir gailėsit vasarėlės.

Oi, Lapyna,kaip atjaučiu tave, kraustynės yra rimtas daiktas :hmm: 

Atsakyti

Taip, aš taip miegu

[URL=http://www.part.lt/perziura/143e131791581b9838d80518ea325f30832.jpg]143e131791581b9838d80518ea325f30832.jpg[/URL]

ir taip, man taip patogu

[URL=http://www.part.lt/perziura/6d5e7c55800ec3a0a3d911ce2a64e4ac445.jpg]6d5e7c55800ec3a0a3d911ce2a64e4ac445.jpg[/URL]

Atsakyti

photocase8cz8pqzt3.jpg

sito pasiilgot?  :huh2: 

Atsakyti

Nu... specas aš mažas, bet pas mus my*a Mauricijus. Kartais. Kai pradeda, duodu raminančių - Calmex cat.

Šiaip, manau, kad katinas, kuris žymėjosi, tai ir toliau darys... Užtat katinus ir lukštena, kol dar neįpratę. Kartais, dėl neaugumo dėl Nikos (jei pamenate aršią rusų mėlynąją, kuri išėjo į kitus namus) tai darydavo mano senoji Tašė, dabar ji vaikosi Mauricijų ir jį visaip auklėja.

Kingas yra dabar katinas - tarpininkas. Maurio draugas.

Mauricijus yra švaruolis, jam aktualu ir WC švaros klausimai, tai stengiamės.

Jei viskas ok, tai nebūna balučių. Bet - sumy..ti lovos skalbiniai - mamka nesusitvarkė... Aha.

Gal veisėja turi kitokią patirtį... Nežinau, mieloji, tau spręsti, bet... neimčiau, jei galima neimt. Dominavimo klausimus visada palieku pačioms katėms spręst - jei jau sugalvosi vis tik imt, turėk ir kačių feromoną namams. Ir tų raminančių. Po kastracijos tegul šeimininkė veisėja jį palaiko pati porą mėn... gal tvarkysis tas klausimas.

Atsakyti

Erendira, čia naujas mano mašiniukas. 3000 km tenuvažiuota. Šiandien ryte palikom servise (MB nuvairavo, nenorėjo, kad man reiktų stresuojant važiuoti), laukiu dabar kokių žinių. 

Nu labai užjaučiu, Šponkiuk.

Atsakyti

Magnuna,  nevažinėju su ja dabar, pas mane toks požeminis parkingas darbe, kad net su vairo stiprintuvu yra ką veikti :D Dabar važiuoja MB į darbą su ja, ir paleidžia pakeliui stotelėje. Važinėsiu visuomeniniu :)

Rudens nenoriu, bet tokio karščio irgi nenoriu :D

Kugeliukui panašu pagaliau temperatūra nukirto. Nėra kupinas jėgų, bet jau iš vonios kambario raunasi lauk. Tik jį iškart pasigauna Rainys kaip žaidimų draugą ir kvykina. Gaila Kugio, kai Rainys taip grubiai žaidžia. Beje Rainys 7,6kg jau sveria. Jis pas mus likučių siurblys :D

Atsakyti

Beje Rainys 7,6kg jau sveria. Jis pas mus likučių siurblys :D

Ojezus ojezus... Tašė 7 kg, Mauricijus 7,8 kg. Vejamės Grikiuką... 

Mauris pasodintas ant adipositas maistulio. Neėda demonstratyviai.  :yahoo:​ 

Atsakyti