Prašom nustoti skleisti tokias erezijas!!!
Šponkiaus mindauginių nuotrauka nereali, kaip iš kokio Tarkovskio filmo
Ir Kugeliukas koks puikus
O, Saintlina, gal veisėja ne pirmą kartą taip katiną išleidžia į kitu namus, gal kokių tendencijų yra? gerų/blogų, nors kokių?
Prieglaudos dažnokai jau įmetėjusiems katinams riešutus nuraško ir jie sėkmingai gyvena tarp kitų gyvūnų be žymėjimosi (manau kad dažniausiai sėkmingai)
Atbėgu ir aš užstoti šiltos vasarėlės
manęs namie niekas nepalaiko, visiems per karšta ir šnairuoja į mano džiugesį dėl šilumėlės
gerai, kad čia turiu bendraminčių
Kugeliukas
Šponkuti - jo turėsi dabar mankštos rankoms
važiuok atsargiai
Lapyna - kraustytuvės visuomet tikras žygdarbis
Nu... specas aš mažas, bet pas mus my*a Mauricijus. Kartais. Kai pradeda, duodu raminančių - Calmex cat.
Šiaip, manau, kad katinas, kuris žymėjosi, tai ir toliau darys... Užtat katinus ir lukštena, kol dar neįpratę. Kartais, dėl neaugumo dėl Nikos (jei pamenate aršią rusų mėlynąją, kuri išėjo į kitus namus) tai darydavo mano senoji Tašė, dabar ji vaikosi Mauricijų ir jį visaip auklėja.
Kingas yra dabar katinas - tarpininkas. Maurio draugas.
Mauricijus yra švaruolis, jam aktualu ir WC švaros klausimai, tai stengiamės.
Jei viskas ok, tai nebūna balučių. Bet - sumy..ti lovos skalbiniai - mamka nesusitvarkė... Aha.
Gal veisėja turi kitokią patirtį... Nežinau, mieloji, tau spręsti, bet... neimčiau, jei galima neimt. Dominavimo klausimus visada palieku pačioms katėms spręst - jei jau sugalvosi vis tik imt, turėk ir kačių feromoną namams. Ir tų raminančių. Po kastracijos tegul šeimininkė veisėja jį palaiko pati porą mėn... gal tvarkysis tas klausimas.
Magnuna, nevažinėju su ja dabar, pas mane toks požeminis parkingas darbe, kad net su vairo stiprintuvu yra ką veikti
Dabar važiuoja MB į darbą su ja, ir paleidžia pakeliui stotelėje. Važinėsiu visuomeniniu ![]()
Rudens nenoriu, bet tokio karščio irgi nenoriu ![]()
Kugeliukui panašu pagaliau temperatūra nukirto. Nėra kupinas jėgų, bet jau iš vonios kambario raunasi lauk. Tik jį iškart pasigauna Rainys kaip žaidimų draugą ir kvykina. Gaila Kugio, kai Rainys taip grubiai žaidžia. Beje Rainys 7,6kg jau sveria. Jis pas mus likučių siurblys ![]()