Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jetus jetus, tai mano net Zaiza pūkelis, nekalbant apie Mikutę džiūsną...

Labas rytas :4u: 

Extravaganza, bet kokia tapybiška nuotrauka! :D  Man iš tiesų lietus netrukdo. Tik mane užpjauna tamsa. Dėl ko nekenčiu lapkričio ir gruodžio - tai dėl tamsos.

Atsakyti

Labas rytas :4u:Jau rugpjūčio pirma diena :oh: Kaip greita ta vasarėlė bėga, stačiai kaip zuikis šuoliuoja.Pasidžiaukim, dar nemurmėkim.Šiandien jau ir rytas kažkoks vėsesnis, net bliuzoną pasiėmiau.

Bela miegojimo virtuozė :lol:

Extriuk, nėra čia tokių, kur lietaus ilgėtųsi  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2018 07 31, 22:27)
Nu... specas aš mažas, bet pas mus my*a Mauricijus. Šiaip, manau, kad katinas, kuris žymėjosi, tai ir toliau darys...  Nežinau, mieloji, tau spręsti, bet... neimčiau, jei galima neimt. Dominavimo klausimus visada palieku pačioms katėms spręst - jei jau sugalvosi vis tik imt, turėk ir kačių feromoną namams. Ir tų raminančių. Po kastracijos tegul šeimininkė veisėja jį palaiko pati porą mėn... gal tvarkysis tas klausimas.

man ir veterinarė patarė, kad pora mėnesių po kastracijos katinas pagyventų ten pat, kur ir dabar, kol aprims hormonai. Bet veisėja nori atiduoti tą pačią dieną po kastravimo. Iš jos patirties - būtent tas dvigubas stresas ir 'užraukia' žymėjimą. Bent jau jei naujuose namuose nėra kitų gyvūnų. Pas mane yra..
Ačiū labai už patarimus 4u.gif 4u.gif Labai gaila, tai mano išrinktoji veislė ir būtent tokią katę neseniai praradau, dėl to labai apsidžiaugiau atsiradusia galimybe. Deja, matyt tada teks atsisakyt šios minties.
Ačiū darkart Jums ir Erendirai už pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2018 07 31, 22:27)
turėk ir kačių feromoną namams.

ne, vis tiek negaliu nurimt biggrin.gif o kiek realiai veiksmingas tas kačių feromonas?

Ir dar - kiek laiko po kastracijos katinas ligonis būna? Niekad neturėjau katino, tik kates ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 rugpjūčio 2018 - 13:00

Saintlina, dažniausiai po kastracijos katinas ligonis kokią parą, kol praeina narkozės pasekmės, nes, kiek žinau, pjūviukai ten minimalūs daromi, be siūlių (pataisykit, jei meluoju). žodž, daug lengvesnė operacija, nei merginoms. Apie feromoną Erodė pasakys, neturėjau/nebandžiau.

Atsakyti

Saintlina, apie tokius reikalus, kaip žymėjimai nieko negaliu pasakyt.Bet jei vyras prieš ir stipriai, tada reikia tikrai labai labai gerai pagalvoti. Galiu pasakyti tik iš savo patirties, tarp mano kačių bėda ta, kad jos nesutaria nuo pat pradžių ir jau praėjo metai, konfliktų mažiau, bet jų yra. Pradžioje situacija ir vis buvo tragiška, peštynės naktimis. Vaikai neišsimiegoję. Vyras pyko, bet, kad antra katė atsirado mūsų namuose iš dalies ir jo kaltė, nes jie su statybininkai ją šėrė, todėl man buvo lengviau manipuliuot. Kitas vyras tikriausia seniai visą tą balaganą būtų liepęs baigt.

Katės teritoriniai gyvūnai, su jomis ne viskas taip paprasta. Siūlyčiau pasišnekėti su vyru, o kas jeigu vis dėlto... O kokia tai veislė? 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2018 08 01, 15:18)
Saintlina, apie tokius reikalus, kaip žymėjimai nieko negaliu pasakyt.Bet jei vyras prieš ir stipriai, tada reikia tikrai labai labai gerai pagalvoti.

vyras yr gyvenęs su dviem tokiom ir išgyveno smile.gif jis dėl žymėjimo prieš. Todėl būtent šitas klausimas man aktualiausias. Bet jau suprantu, kad į jį atsakyti sunkiai įmanoma, abo vieno varianto nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 rugpjūčio 2018 - 14:45

Saintlina, na čia kaip pasiseks. Dėl feromonų aš bandžiusi. Ir man tikrai padėjo. Tik aš juos naudojau kraustantis į naują vietą ir su globotiniais gan mažam bute. Tikrai jautėsi, kad katinai ne tokie dirglūs.

Atsakyti
Liau liau, ateinu pasirodyti pledo, kurio mezgimo procesą matėte pakeliui į Kauną ir atgal iš jo biggrin.gif Tada parsivežiu 9 detales. Iš viso jų 238vnt. 190*150cm

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nėra žodžių apsakyti tavo kantrybei ir darbštumui :oh:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 01, 21:00)
<p>Nėra žodžių apsakyti tavo kantrybei ir darbštumui doh.gif
</p>

Ačiū tau smile.gif nu sėdi namie su vaiku, ką daryti...reikia pledus nerti biggrin.gif
Atsakyti

Nu,jo,tik sėdi ir nieko neveiki.Visiškai nieko neveiki :lol: Bet vis tik greičiai pas tave :oh:

Atsakyti