Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Saintlina, dažniausiai po kastracijos katinas ligonis kokią parą, kol praeina narkozės pasekmės, nes, kiek žinau, pjūviukai ten minimalūs daromi, be siūlių (pataisykit, jei meluoju). žodž, daug lengvesnė operacija, nei merginoms. Apie feromoną Erodė pasakys, neturėjau/nebandžiau.

na, jis kažką duoda. Jie nesimuša, meilesni ir draugiškesni. Baigiasi, žiū, jau plaukų krūva voliojasi, tai aš perku. Kai paaštrėja. 

Atsakyti

Gielux, orientalai sunkiai sutaria, kaip ir mėlynosios - žiū, nori dominuoti ir viskas. Pvz Nika ir Magnunos tas mėlynasis katiniukas, kur rado namučius... Iš pradžių Niką dubasino Tašę, nu siaubas kažkoks... Paskui - Kingą, o Kingas apsveiko ir jos jau taip ėmėsi... Gaila, kad nesupratau to dar tada, kai Nika letenėlę susižeidė. Bet, kai radau savo šlapimo baloj begulinčią...  o tas šalia sėdi, nu supratau... Širdis sopa ir va...Taip pasiilgstu Fogytės, kad žinotumėt. Atnešdavo man galvytę paglostyt... Murkia. Dabar tik Mauris ir Kingas. Tašė nori glostymų, bet tyliai. Pirkau kirpimo mašinėlę, nuskutau Mauricijų. Nuo jo baisiausia daug plaukų, tiek abu ilgaplaukiai neturi. Dieną pyko ant manęs, vakare jau lakstė, ir taip atgijo. O Tašę kaip nukirpt? Su statybininko pirštinėm, ko gera. Susikūtvėlavus...

Net paliest neduoda tų vietų. Gal kas pagalbon?

Saintlina, aš imčiau aiškaus charakterio katę/katiną. Paprašyk diinkos, jos gera ranka, kad ir neveislinis, jis džiaugsmo kiek teikia, nes diinka charakterius mato. Gal kas kris akin. Kaip man Kingas - kiek džiaugsmo duoda man ir sūnui... O visiškas laukinukas su karaliaus charakteriu... Ir visiškas rankinukas. Truputį atstumo - ponia, aš pats prieisiu... Kai norėsiu.  :)  :D​ 

Foto - Tašė, Kingas ir Fogytė - kai dar kartu buvom.Priedas  15310577_1373088859377744_1763172063_n.jpg   67,39KB   0 Parsiųsta kartų[Priedas  received_1286927171327247.jpeg   80,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 01 rugpjūčio 2018 - 21:28

Ojei, kokio patogumo Belutės miegojimo poza  :D 

Džiugu, kad Kugeliukui geriau  :4u: 

Saintlina - su žymėjimu taip jau yr, kad ruoštis reik blogiausiam variantui ir tikėtis geriausio, nieko neišbursi ir nesuprognozuosi. Mano patirtis - du iš gatvės paimti vyresnio amžiaus nelukštenti katinai - vienu atveju namie jau buvo katinas, kitu atveju priglaustasis buvo vienintelis katinas namuose, abiem atvejais viskas sėkmingai, nė pypt pro šoną

Kaži kaip mūsų Aist - ko gero jau išvyko į savo ekstremalų žygį   :) 

Ruste - ogo, kokia grožybė, o skaičiai tai nerealūs * šitiek kvadratėlių numegzti reikėjo  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas 

20180802_064832.jpg

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2018 08 01, 23:12)
Mano patirtis - du iš gatvės paimti vyresnio amžiaus nelukštenti katinai - vienu atveju namie jau buvo katinas, kitu atveju priglaustasis buvo vienintelis katinas namuose, abiem atvejais viskas sėkmingai, nė pypt pro šoną

o, kaip faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2018 08 01, 22:22)
Saintlina, aš imčiau aiškaus charakterio katę/katiną. Paprašyk <strong>diinkos,</strong> jos gera ranka, kad ir neveislinis, jis džiaugsmo kiek teikia, nes diinka charakterius mato.

neee, mano širdis būtent rusiukams priklauso wub.gif Nelikau visai be murksių, turiu dar vieną, Bastutę. Ji dukrytė tos, kuri visai neseniai, sulaukusi 17 metų, iškeliavo. Va jos abi. Basta - kuri ant kėdės.

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 08 01, 16:33)
Saintlina, na čia kaip pasiseks. Dėl feromonų aš bandžiusi. Ir man tikrai padėjo. Tik aš juos naudojau kraustantis į naują vietą ir su globotiniais gan mažam bute. Tikrai jautėsi, kad katinai ne tokie dirglūs.

kaip gerai, kad čia užėjau thumbup.gif kad ir nepaimčiau to katinėlio, bet naudingų dalykų sužinojau bigsmile.gif apie šituos feromonus nė girdėti nebuvau girdėjus. Ogi praverstų bent jau transportuojant savo kiculę, nes jai baisinis stresas mašinoj važiuot.
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2018 08 01, 22:10)
na, jis kažką duoda. Jie nesimuša, meilesni ir draugiškesni. Baigiasi, žiū, jau plaukų krūva voliojasi, tai aš perku. Kai paaštrėja. 

vadinasi, kažkiek streso išties nuima. Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 rugpjūčio 2018 - 08:44
laba diena,
noriu perduooti linkėjimus iš mūsų kiemo smile.gif
gyvenu temoje pasyviai, bet viską matau - katinukai grožiuosi, jų mamytėmis žaviuosi už viską...
tuo pačiu trumpam pasirodom, kad nepamirštumėt smile.gif

Linkėjimai nuo Gilės smile.gif

pas muskaip ir pas jus beproto karšta...tai vėjo gaudymas ir kailiuko purenimas vyksta taip:

o taip mes kas rytą geriam kavą. Visada va taip atsigula ir būna kartu, kalbamės, diskutuojam...smile.gif . man taaip faina- aš ne viena... smile.gif jaučiuosi kaip gerdama su geriausia drauge, o ji tikrai tokia ir yra... smile.gif

Atsakyti

kaip gerai, kad čia užėjau thumbup.gifkad ir nepaimčiau to katinėlio, bet naudingų dalykų sužinojau

Ateik dažniau, dar ne to sužinosi   :4u:  (mes čia per +-10 metų tiek patirties sukaupėm :) ) o jei norėsi - ir pamatysi  :mirksiukas: 

Labos  :4u: 

mano mažulka karantininė gavo kompanijon draugytę - draugytės globėja išvažiavo atostogų. Antradienį abi skiepysis  :rolleyes: 

Buvo neramu kaip sutars, bet, manau, vakare jau rasiu visai sutarusias - ryte dūko, kol narvą tvarkiau.

Pamėginsiu užfiksuot vaizdų kaip nors (narve sunkoka).

O šiaip pas mane nemy*o epidemija - Dabar Bižū  :unsure:  Palikau su tuščia dėžę vonioje, tikiuosi, nors ką per pietus analizams rasiu... įdomu, yra kristalų, ar bekristalis uždegimas, kaip Pedrui... Galėtų jau ir nesirgti niekas nors kurį laiką...

Atsakyti
Sveikutės

Va taip ir būnam, ant grindų, ant stalo ir po stalu... Vakare įjungiu ventiliatorių, tai kaifuojam abi prie vėjelio biggrin.gif

Saintlina, junkis dažniau prie mūsų su savo mėlynąją mirksiukas.gif

Erodės chebrytė wub.gif
O dabar Nikutė ramiai gyvena su Fogyte? Nėr ten muštynių?

Rainio išklotinė tuoj bus tokia pati kaip Grikio bigsmile.gif

Seniai matyta Gilė wub.gif Geriausia draugė per atstumą, panašiai kaip ir Mėta.
Atsakyti
ačiū, merginos, už pakvietimą - pasinaudosiu smile.gif smagu čia pas jus smile.gif

QUOTE(Erendira @ 2018 08 02, 10:17)
O šiaip pas mane nemy*o epidemija - Dabar Bižū  unsure.gif  Palikau su tuščia dėžę vonioje, tikiuosi, nors ką per pietus analizams rasiu... įdomu, yra kristalų, ar bekristalis uždegimas, kaip Pedrui... Galėtų jau ir nesirgti niekas nors kurį laiką...

na va, dar ir šitam klausime apsišviesiu smile.gif tikiuosi, neprireiks tokių žinių kaip katės analizus surinkt, ale maža ką.
Atsakyti

Labukas, 

man įdomu, kodėl mano katei nekaršta.... atsigula ant saulės ir miega., o vakare pas mane ant kelių rangosi..... miegot nori prisiglaudusi  :oh:​  

Atsakyti
Aš visada maniau kad katės mėgsta šilumą. Bet maniškė oi kenčia...

Dar turiu rūpestį... nebūsim 4 dienas, rytais/vakarais ateis uošvis pamaitint, iškuopt Gilę. Bet širdis plyšta ar jai nebus liūdna viena....kaip ji viena vargšė.... verysad.gif verysad.gif ar įpras....ar išbus....kaip manote...?
Atsakyti

V-Rine, išbus...

Atsakyti