Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, eikš i Vln. Pas mus karšta ir tvanku, jokio lietaus ar žadėto škvalo. Saulė, saulė, saulė. Pas mane butas į pietų pusę (mėgstu šviesą, šilumą). Bet man jau per daug karščio. Jau ir katinukas išsžiojęs, nežinau kaip jį atvėsinti... Nebebėga, kai vėduokle vėją darom. blink.gif Tad tikrai laukiu vėsesnių orų, lietaus. ax.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 rugpjūčio 2018 - 14:02

Milireta, mojuojam uodegomis, varom tau.

Imk, jau tą lietų.Katinus kaip šlapius kaip skepetas namo parsivariau.Gana mums lietaus.

Seniai matytas Runciukas :wub:

Tai, kad pas mus jie visi negarantiniai.Pradeda Molis čiaudėti ar sukosi, taip ir stojasi širdis :unsure: Jis mažas itin stiprų bronchitą turėjo, ir dar dabar šnarpščia kvėpuodamas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 rugpjūčio 2018 - 14:55

Ėėėė, į Pailaitę lietaus nereikia! Sukinėjasi čia debesys jau aplink.

Apvėmė virtuvinį stalą, tai išėjo ant kito pagulėt :D

20180803_163221.jpg

Atsakyti
Ačiū už debesėlius - gyvent jau geriau. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 rugpjūčio 2018 - 16:17

Prilijo, net upelis patvino.O kelio ruožas, kur nėra(ir nebus) asfalto atrodo kaip arimas.Gėles guli,obuoliai nukratyti.Na, dėkui dievuliukui,kad ko rimčiau neatsiuntė.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 08 03, 14:55)
Runcuncukas - super pozityvus širdukas  wub.gif 

labai graži foto wub.gif
Atsakyti

Pas mane keistas reiškinys. Hipę murkiančią aptinku kartą per pusmetį. Vakar iš šiandien atėjo į lovą ir dar paglosčius murkti pradėjo.   :hmm:  kas jai čia..  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, šeštadienio rytą :4u: Jau prilijo vakar, tai prilijo :oh: Gal visiems lietaus bus gana.

Hipė suaugo, ir nutarė,kad bus tikra katė :ax:

Keistas tas mamkos elgesys, rytą prausia nosį,prausia kailį, paskui tepa visokį šlamaštą ant savęs,ir atseit susitvarkiusi išeina į darbą. 6148f6c3c32e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 rugpjūčio 2018 - 06:00

Labas rytas

20180804_090908.jpg

Atsakyti

Ale jūsų plepumas nenusakomas :D

Labas rytas

20180804_164555.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Aš jau kukliai tyliu, nenoriu būti didžiausia plepė temoje.Visos vasara mėgaujasi, prie vandenų matyt išlėkę :ax:

Bet tai gabaritų skirtumai :oh: O gulėjimo poza kokia išdidi, matyt juodulis jaučiasi labai dideliu  katu :wub:

Šponkiau, o ko tu ne po vandenuką turškiesi?Šilta gi šiandien :ax:

Vėjukas vėl stipriau kasosi, vakar buvom vetkėje, gavom tabkečių.Antradienį darys pilną kraujo tyrimą, skydliaukę tirs.Vnž kažko ieškosim.,

Atsakyti

Lisitėja , koks dar vandeniukas kai mašinos normalios neturim, su ta važiuojam jei labai jau kur reikia.. vairuoti su dar sunkiau nei be vairo stiprintuvu besisukiojančiu vairu menkas malonumas. Tai bent jau židinį baigėm apklijuoti ir šiandien jį glaistom. Labai norėčiau mirkti vandeny, bet stresuojant važinėtis irgi nesinori :) 

Atsakyti