Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Visi katukai gražūs - giriu.

Aga, ir aš apie Aist pagalvoju, kaip jie ten.

Šponkiau, Rainys jau visas Cepelinys :D

V-Rine, išbūt išbūs, bet tik gali supykt, turiu patirties, kad pradėjo puldinėt šeriantį žmogų. Net ir Bela kažkada palikta porą kartų vyrui skaudžiai kando: mol, kur slepi visus kitus. Bet mūsų nebuvo savaitę, o čia tik 4 d.

Kaip aš nemylių valdiškų namųųųųųų, nesutampa mano biolaukai. Atsiunčia laišką - nedeklaravot, deklaruokit. Ok, bėgu deklaruoju, atsiunčia sumokėkit - daugdaugdaug Eur, mdaaaaa. O viskas sumokėta, tik vyro vardu. Vėl ten pat lekiam. O te klausia: tai ko deklaravot? Gi nereikėjo! Blyn, kaip tai ko?? Gi gromatą parašėt. Da su grasinimais, kad jei nedeklaruosiu per 10 d, žemė prasivers ir suvalgys mane kokia tai prievolė.

Atsakyti

Labas , penktadienio rytą :4u: Pas mus vėsiau,debesys užtraukę saulę, prognozę praneša negražią, lietų, perkūniją ir kitas nesąmones. :blink: Kiek kačiukų foto pridėjote,negaliu nieko išskirti,visus giriu :wub: Gilė išbus, jai butų kur kas blogiau jeigu vežtumėtes kartu, ar į kitus namus.Juk ją prižiūrės, vandenuką keis,ir wc kuops.

Yra spec. preparatas, iš augalų ,kad gyvuniukas nestresuotų pervežamas, ar parodų metu.Jei bus kam įdomu nufotografuosiu ir įdėsiu foto.Aš šuniukui naudoju, bet tinka ir kačiukams.

Atsakyti
Laukiu nesulaukiu debesų, lietaus ir vėsos... biggrin.gif Mums su dukra labai patinka lietus. Skaičiuoju dienas iki truputį atvės orai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 rugpjūčio 2018 - 06:30

Kam ten reikia debesų ir lietaus? Gal dar iš škvalo tuo pačiu reikia?hunter.gifGaliu pridėti, nes Rytų Lietuvoje kaip tik tokios prognozės.Visas komplektas taip sakant bus.

Atsakyti

Škvalo ir stipraus lietaus nenoriu ir aš. Dar po pirmojo įvykio draudimo atsakymo neturim, nenoriu dar vieno įvykio  :D 

Kugiui jau gerėja, jau linksmesnis, ausys švaresnės ir nebekaso jų tiek. ėda kol kas tik vištieną, į konservus po prievartinio maitinimo dar negali žiūrėti ir tik užuodęs, deda į kojas  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tikėkimės, nepriškvalins labai... per paskutinę liūtį už 500 m nuo darbo gatvė patvino, prie darbo normaliai buvo, o namie (už 7 km) MB net nespėjo įrankių susirinkti ir lietus baigėsi. Va ir žinok  :D 

Tačiau tikrai nelaukiu nei lietaus, nei rudens ten kokio  :rolleyes:

Šponkiuk, smagu dėl Kugelio :super: Jam gal  pasta vitamininė suveiktų? Mažulkai ant liežviuko viena opelė negijo, negijo, su pasta jau baigia užsitraukti... o gal ir  sutapo, žinoma. Dabar narve (gerai, kad didžiuliame) gyvena dvi choleriškos mergiotės  :D  Kad sutvarkyčiau, turiu duoti skanių (!) konservų, kitaip voliojasi ten kur šluoju (šluotelę reikia sudraskyti!  :D ), lipa ant rankų ir veržiasi lauk  :) 

Bižū stiprus uždegimas, be kristalų nors pH 9  :blink:  ir yra cukraus... Na, bet pirma pasikartosim tyrimą, tada dėl cukraus bus matyt... pamenu. Runciukui irgi yra išlindęs cukrus per uždegimą, paskui pradingo. Maniau, bus sunku sušerti vaistus, bet pusė bėdos, kol kas susitvarkau, čia ne ausis valyti :rolleyes: 

Dar pažiūrėjau, kad zoomaiste RC Urinary HD pigesnis nei ant vokiečių  :) Panašu, kurį laiką visus išskyrus Runcių, pašersiu urinariu, tik gal ne HD... paskui ieškosiu profilaktinio kokio, kad visiems tiktų. O tai, kaip pasirodė, nebejauni mano katinai - Bižū su Matilda po 6, Pedritui - 5...

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 08 03, 08:44)
O tai, kaip pasirodė, nebejauni mano katinai - Bižū su Matilda po 6, Pedritui - 5...</p>

o iš kur tokios problemytės? Šiaip tikrai neseni katinukai. Priglaustinukai gal su neaiškia praeitimi?
Atsakyti

Oi, kad aš žinočiau, iš kur :) Šiai, Bižū ir Runcuncukas tikrai su neaiškia praeitimi - Bižų gavau apie 1,5 metų amžiaus su šuns perkąsta koja ir iki šiol jokių sveikatos problemų ponička neturėjo. Runcuncuką gavau link 5 metų amžiaus su visa puokšte kvarabų..., ta nenuostabu.

Pedritui pūslės uždegimai atsiranda nuo streso (beveik patikrinta). 

Šiaip, dažniausia pūslės uždegimų priežastis - smėliukas (struvitai arba oksalatai). Šitie atsiranda nuo netinkamo maitinimo... arba polinkio arba ir nuo to, ir  nuo to. Dar nuo peršalimo, dar nuo streso... va ir žinok :) Bet nei Pedras, nei Bižų smėliuko neturi. Tai negi nuo ausų valymo sukelto streso (maniškai visi nuo globotinių pasigavo ausų erkes  :blink:  - škias, net ir gudri višta su*inę įsidilgina :hihihi:) Bižū prasidėjo nem*žas...

Atsakyti

Kam ten reikia debesų ir lietaus? Gal dar iš škvalo tuo pačiu reikia?hunter.gifGaliu pridėti, nes Rytų Lietuvoje kaip tik tokios prognozės.Visas komplektas taip sakant bus.

MAAAN MAAN REIKIA

Laukiu nesulaukiu debesų, lietaus ir vėsos... biggrin.gifMums su dukra labai patinka lietus. Skaičiuoju dienas iki truputį atvės orai... tongue.gif

IR aš laukiu lietaus ar kažko, kas leistų gyventi..  bent kažkiek.

Atsakyti

Vilkra, kad tave kur :oh:Būčiau anksčiau paskaičius, būčiau tau pusę lietaus atidavusi. Ot,pylė, kaip iš gaisrininko šlangos :oh: Visas kiemas viena upė buvo.Išplovė vėl darže griovius.Tik regis jau praėjo, nebuvo didelio vėjo.Einu katinų ieškoti.Zunda mačiau kaip movė, gal malkinėjė tupi nabagė. :blink:

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 08 03, 10:14)
kad aš žinočiau, iš kur smile.gif

panašu, kad pusė veterinaro esat biggrin.gif
mano kiculės labai sveikos buvo/yra. Per savus ilgo gyvenimo metus pas vetą lankėsi tik dėl negalėjimo pagimdyt, pasikabinimo lange, sterilizacijos, dantų, vieno apsinuodijimo ir skiepų. Viskas. Bastą prieš tris savaites vežiau pilnai apžiūrai, ištraukė du dantukus, o visa kita gerai. Tik labai stresavo viena likusi, dabar lyg atsigauna po truputį.
Atsakyti

Saintlina, Diinka gerokai toliau pažengusi veterinarijoj  :rolleyes:  Tiesiog turiu "negarantinių" katinų, tenka suktis. Dar globa padeda žinių įgyti  :D 

Šiai sveikas gyvūnas - tikras džiaugsmas. (nors ir šiaip, žinoma, gyvūnas yra džiaugsmas)

Va, negarantinis Runcuncukas - super pozityvus širdukas  :wub: 

8d0d6139b01089c3634cff14831a88b4336.JPG

Atsakyti