Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Colomba tu tik pasakyk, atsiimsiu savo chebrantus ...ir dar atsiųsk jų nuotraukytes, pasidalindsiu skelbimukais. Ačiū

Nejuokauk. Tik garsiai pasiguodžiau. 

Esu pikta, kad Mandariną marinavo šeimininkė ir negrąžino anksčiau. 

Selena gyventi netrukdo. Kai pasidovanos Mandarinas gal labiau žmogus rūpės. Dabar šitas jos mylimiausias draugelis. Man pikčiausia dėl tų dviejų mažių, nes su jais užsitrigau galingai. Vienas amžinas ligonis, o sesė sveika, bet nejauki... ir jaukintis nenori.

Atsakyti

Šiandien Kugiui dar prasčiau. Tik ką iš vet. Taip jam tikrai yra pakitimai, bet gerai, kad bent akys "nelaksto". Dabar leisim stiprius antibijotikus ir smegenų kraujotaką gerinančius vaistus. Po jų jei negerės koordinacija eis steroidų kursas. 

Atsakyti

Sveikos

Visom didžiulis palaikymas ir apkabinimas. Nuprotėčiau su tiek problemų

Atsakyti

Sveikos

Visom didžiulis palaikymas ir apkabinimas. Nuprotėčiau su tiek problemų

Man, rodos, aš jau kurį laiką nuprotėjus :D

Šponkiuk :4u:

Atsakyti

Kodėl steroidų iškart neleidžia?

Atsakyti

Visiem sveikatos ir kantrybes ir nervu stipresniu.. 

As vis dar dar po Bandzio ir Mokkos netekties neatsigaunu, nors du metai praejo jau

Atsakyti

Diinkai, Šponkiukui ir Colombai - milžiniškos kantrybės!  :4u:  Jūs super šaunuolės, kad atidžiai rūpinatės silpnais. 

Lapyna, tuoj vėsus ruduo ateis, palengvės tau. Smagu, kad Mika greit priprato. Kaip vaikai adaptuojasi?

Labanakt visoms. 

5_C95_C25_B-339_C-4355-95_DC-_C75_A6_AE8

846_F30_BE-_B7_E4-412_E-9_C07-_F06_E84_B

Atsakyti

Labas rytas visiems :4u: Pamačiau pas Ainu jurginus ir supratau,kad jau atsliūkina ruduo.Liūūūūdna,kažko darosi

.Colomba,Šponkiuk, jūs darote labai didelį darbą,tik kas nuo mano žodžių keičiasi?

Extriuk, suprantu tave.Man taipogi ilgai skaudėjo širdį po rainiuko išėjimo.Dar ir dabar prisimenu.Na,bet į jo vietą du atsikraustė.Tai manau,kad nuodemes išpirkau

.Dinkinės geras daiktas, nesupykčiau,jei ir rudenį susibėgtumėm :ax:

.Geros, neprailgstančios darbo dienos :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 rugpjūčio 2018 - 06:22

Diinka, Šponkiuik, laikykitės merginos.

Šponkiuk, primenu, kad Riukę ant kojų pastatė būtent steroidai.. Tikiuosi, Kugeliui bus viskas OK. Tiek kiek gali būti.

Atsakyti

Kodėl steroidų iškart neleidžia?

sakė kol kas negalima, nes dar uždegimo nepabaigėm gydyti. Tik pabaigus antibiotikų kursą pabaigus galėsim. Turi ausy ten kažkokią bakteriją, kuri atspari daugeliui antibiotikų. Jei teisingai supratau, jei dabar pradėtume leisti, nepagydytume nuo tos bakterijos. kažkas tokio (labai daug informacijos buvo, nes dar klausiau dėl vitamino B, prognozių ir t.t.)

Atsakyti

Okupantai namus užėmė, net vietos nebeturiu!

[URL=http://www.part.lt/perziura/d3febc65a5c937f5f870bba4ff5509ad572.jpg]d3febc65a5c937f5f870bba4ff5509ad572.jpg[/URL]

Varna tu, geriau pažiūrėk ar toj dėžėj ko nors skanaus nėr, nekranksėjus čia

[URL=http://www.part.lt/perziura/fb5c83b06f6eebe5bf5ba93715713da8302.jpg]fb5c83b06f6eebe5bf5ba93715713da8302.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos. 

Bela, suprantu tave. Pas mane namie irgi visai vietos nėra. Va, tenka į kokį rėmą spraustis :

0_FAD8827-8_CDD-48_FA-8_C36-_B419_CBDDFB

Lisitėja, man irgi kažkaip nesmagu, kad ruduo artėja. 

Atsakyti