Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, et gaila kaip su Šarka gavosi.

Lisitėja, gavau, aciū labai. Užjaučiu dėl mašinuko.

O dabar naujienos. Parsivežiau Kugi. Bugnelyje buvo skystis, o ne tiršti pūliai. Tas visai gerai. Kaip ten kas dabar sugys, laiko klausimas. Ar dings koordinacijos sutrikimai irgi. Bet faktas, kad jam tikrai pagerėjo, matyt nebespaudžia tie skysčiai ir jis taip energingai duodasi, nepaisydamas, kad krenta, griūna. Dar nemačiau jo tokio laimingo, taip dūkstančio. Bet tas kritinėjimas mane neramina.

Atsakyti

Kažkodėl manau,kad tas kritinėjimas narkozės pasekmė.Vis tiek ji dar veikia.

Atsakyti

Ne, labai norėčiau, bet ne :( Jis taip kritinėjo jau paskutines dienas, ankščiau atrodė, kad tik šiaip truputi svirduliuoja, nes nusilpęs. Įdėsiu kada video. 

Atsakyti

Nejaugi epilepsija? :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 rugpjūčio 2018 - 21:30

Jo galinės kojos nebelabai neklauso. Ir kuo toliau, tuo labiau tai matosi. Mb jau pasakė, kad su globom stop, jei ir šitas dar neišgyvens, tiesiog morališkai per sunku. Taip pat būna, kad sėdi ramiai, o jo galvytė juda. 

Atsakyti

Lisiteja, ech kaip negerai del TA, uzjauciu.

Gaila maziuko Kugucio :( bet tikekimes, kad kuo tolyn, tuo geryn.

Rytas, vyras bando mane prikelt. Sakau, nelįsk, nesikelsiu, pats pasidaryk pusryčius. Toliau vartausi lovoj. Pramerkiu akis, sedi Spurga ir spokso, nu ok. Uzsimerkiu, jauciu zvilgsni, vel atsimerkiu. Akys, apvalios spurgiskos. Keliuosi, gerai gerai Spurgute, einu duosiu valgyt. Atsikelus sakau vyrui:-tau dar  mokytis ir mokytis :D

Atsakyti

Priedas  IMG_20180821_224538.jpg   116,25KB   1 Parsiųsta kartų Nieko aš neprašinėju, guliu ...į mėnulį žiuriu :) o maišelis, kad minkščiau būtu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 rugpjūčio 2018 - 21:48

Labas rytas :4u: Kaip bežiūrėsi, o jau savaitės viduriukas :ax:

Šponkiuk, neturiu ką ir bepasakyti :(

Gielux, o tu dar nežinojai,kad katės valdo pasaulį?Aš jau senai tą supratau.

Spurga tave, ir tavo šeimą susuko apie ūsą.

Ot tai prisigalvoja, ta mamka, niekas nieko nesuka, ji pati verčiasi per galvą,kad tik aš būčiau laiminga.5b15b626700f.jpg

Atsakyti

Labas rytas, šitam video kažkiek tai matosi, bet labai nedaug. kai jis greičiau juda, labiau ir mėto jį

https://youtu.be/2V0...SHpsrQ6tNw&t=50

Atsakyti

Labas rytas, šitam video kažkiek tai matosi, bet labai nedaug. kai jis greičiau juda, labiau ir mėto jį

https://youtu.be/2V0...SHpsrQ6tNw&t=50

Šponkiuk, man video  kažkodėl priminė Kretą-  (atsimenat katytę, kuri visa  traukuliavo, nors jai tai gyventi netrugdė- dūko kaip pasiutusi, nors ir nepataikydama? Įdomu, kaip jais ekasi. Tik Kretos svirduliavimas galvos kretėjimas buvo DAUG DAUG kartų stipresnis.

Priedas  gyvunai.jpg   101,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Kaip šiandien jaučiasi Kugis? Gal pagerėjo bent truputį?

Pas mus širyt sensacija: už lango tik 18 laipsnių! Ir namai per naktį išsivėdino nuo 27 iki 23. Mėgaujuosi. :) Vakar vidurdienį ėjau pastumdyti vežimo, tai švieslentė ant vieno pastato rodė 35 laipsnius.

Aš radau, kad rugsėjo vidury Kijeve bus kačių paroda. Ir parodos vinukas - Agility rungtis. Tai jau reiks eit paveizėt. :)

Atsakyti

Lapyna, net nebuvau girdėjusi, kad katinų agility varžybos būna :D

O Kugis šiandien toks pat kaip vakar, tik apetitas ne toks geras. Video kaip minėjau tik vos vos matosi, kaip jo kojos pabėga, šiaip viskas kur kas blogiau. Ryt po darbo vėl pas vet. 

Atsakyti