Ainu - 5D dėlionė
Aist, kaip vyresnėlis?
Diinka, oi, spėju labai lauki laimingos pabaigos! Kuo sklandesnio gimdymo marčiai ir puikaus gyvenimo starto vaikeliui!
Gielux, dėkui, kad rūpiniesi. Kalbėjome ką tik telefonu. Dabar iki rugsėjo 3 d. ten vyksta įvairūs renginiai - studentų bendrijų pristatymai, mokslinės bazės parodymai, keturias dienas buvo gamtoje su palapinėmis kaip ir fuksų team building 'e. Buityje pirkaliojasi, ko trūksta. Važinėja dviračiu, kur reikia. Gyvena viename bute su vokiečiu ir belgu. Šiaip tame daugiabutyje daugumą sudaro, sakė, neturtingos musulmonų , indų ir pan. šeimos. Studentai - mažuma. Juokėsi, kad užsakytas prekes kurjeris, neradęs Igno namie, paliko kaimynams. Tai kai ėjo atsiimti iš kaimynų siuntinį, musulmonė moteris visa apsimūturiavusi drabužiais slėpėsi virtuvėje ir liepė 10 metų dukrai perduoti dėžę. Šiandien vaikis buvo Ikea pirkti patalynės ir dar kažko buičiai, tuo pačiu nusprendė Ikėjoje papietauti kukulių porciją ir dėdamas lėkštę ant padėklo netyčiom viską išvertė ant savęs. Tai sakė, kad per 10 sekundžių darbuotoja prisistatė ir padavė šluostę nusivalyti šortus ir kelius, atnešė naują porciją maisto, o prie kasos darbuotoja atsisakė imti pinigus už antrą porciją ( sakė - shit happens - tipo, visiems pasitaiko
), paklausė, ar studentas ir, sužinojusi, kad taip ( nors studento pažymėjimą vaikinas gaus tik kitą savaitę), pritaikė 50 % nuolaidą. Žodžiu, kalbant telefonu, visai linksmas. O vėliau, kai prasidės mokslai, bus matyt, kaip jam seksis.
Lengvo gimdymo marčiai!
Aist, šypsodamasi suskaičiau tavo pasakojimą. Kad ir toliau viskas gerai Ignui eitusi
Colomba, nea, palaižė savo lataną ir jai to užteko
Šiandien vėl nejuokais susikibo ir viskas dėl to, kad ėmiau Spurgą ant rankų, nagus norėjau nukirpt, bet Belos žvilgsnis viską sugadino. Spurga užmatė iš kartų dūdas paleido leeeisk, po stalu bėgsiuuuuu. Paleidau ir prasidėjo. Ta pastalėn, Bela iš paskos ir susikibo. Kaltūnai tai lai laksto, bet jei vėl kas nors kam nors akin užtaikys
Sveikos, lietingą šeštadienį.
važiuojame į Kauno "Laisvės pikniką".
Ainu, išvykus Ignui, pakeitė požiūrį į Rapolą. Anksčiau katė po manęs labiausiai iš mūsų šeimos meilindavosi vyresnėliui. Jaunėlis, Ainu nuomone, galėjo gyventi kartu, bet dažniausiai būdavo ignoruojamas. Dabar Rapolas negali atsistebėti, kad tuo metu, kol aš dirbu, Ainu gulinėja jo kambaryje, glaustosi, murkia, netgi guli vaikinui ant kelių. Aišku, kai jau aš grįžtu namo, katė vienareikšmiškai dėmesį perskirsto man. Žodžiu, du žmones katė pajėgi apgaubti dėmesiu ir simpatijomis. Bet ne daugiau. Vyras juokiasi, kad jeigu manęs nebūtų, tai yra daug šansų, jog Ainu ir jį mylėtų.

Sveikos mergytės
Diinkutė gal jau tapo naujo leliuko močiute?Ot geri gandrai, prieš išlėkdami į žiemojimo vietą, dar vaikų pabėrė
.Aist, norėjau klausti, per kur pas jus lyja?Žiūriu Zunda atsirita,pūkais šlapiais , vadinasi ir mes lietaus turime.
Kaip gera skaityti,kas tavo dičkiui gerai sekasi,kad prigijo apsiprato svetimoje šalyje.Ainu
Pas mane Zundytė atmurkia ir atsimeilauja už abu.Moliukui i vėl užėjo blogas periodas.Vėl jaučiasi skriaudžiamas ir nereikalingas.Pavalgo, ir lekia laukan,vėl kažko bijo.Sunku su juo, gerai,kad mažė tokia jauki.
Belutę su gimtadieniu!
Ir prašome šeimininkus susiimti ir patiekti bliūdelius ant sidabrinio padėkliuko tiesiai į guolį.
Vargšiukas Molis, nieko čia nepadarysi, kai ankstyva patirtis trukdo pasitikėti kitais. Zundytė šaunuolė, kad pamalonina meilumu šeimininkę.
Aš šiandien Laisvės piknike ties Lesės palapine sustojusi geltoną smauglį pritūpusi paglosčiau. Mano vyrai kiek sutrikę žiūri žiūri, po to sako : "Ne ne, Igno kambaryje tu smauglio negali apgyvendinti! Nė negalvok apie tai!"
Tik pamanyk, net varduvininkų pas mus yra.Belute su gražia sukaktimi
Sveikatos ir skanių guliašiukų,linkim mes su kompanija.
Drąsuolė, tu mūsų,Aist,net smauglį glostei
O aš pro jį ir praeiti bijojau.Su tokiu, ar panašiu, prieš kokius 10 metų Palangoje žmonės fotografuodavosi.Koks jau smauglys, jei aš paprasčiausio slieko bijau