.. Įsimylėjau dangų...
Gražu, bet savotiškai ir baisu.
Šponkiuk, nu vandalka ta Pepė, visai trūksta žodžių
.Grikuti, tetos tai ne katės,jos privalo dirbti,kad jums nieko netrūktų.
Magnuna, pasigirk savom atostogom. Parodyk Busy chebrytę, jeI jau ji pati nerodo.
Man kačių maisto krizė, kokį sausą maistą perkat??? Man atrodo, kad aš pati juo tuoj maitintis pradėsiu, kad sužinot kuris skanesnis ![]()
Kokią pastą nuo plaukų perkat? Spurgitai reik. Vakar ir užvakar pricesita nelabai valgė, pavėmaliojo, suradau liaudiškų patarimų, kad sviesto duot. Spurgitai suveikė
prikrovė naktį pilną dėžę ir pusvalandį tuo gyrėsi, viskas būtų ok, jei tai nevyktų vidurnaktį ![]()
Labas rytas
Gielux, saviškius maitinu Advans, strerilizuotiems, ir dar maišau Josera plaukų sąvėloms tirpinti.Bet maniškiai į lauką išeina, patys žolės prisišiupeliuoja.Clorofitą bandyk auginti, gal grauš, irgi padeda valytis pilvukui.
Žiūrėkit kolegos, kokį dubenį vandeniui turiu.

Laba
Šponkuti - chuliganka Pepė, supyptos sėmkės baisu kai tiek darbo reikėjo jas išlukštenti
Gielux - vakare gslėsiu savo pastą nufotografuoti. Man davė kokią tai su vitaminais ir dar kuom. T. Y. Ne mano o Grikio su Kruopa. Kruopa skaniai visas pastas valgo, Grikis nenori nei vienos pastos, tai pas mane nėra sutarimo sksni jinai ar ne. Dėl maisto nieko negaliu pasakyti - visi keturi Hills metabolic valgo, visiems skanu. Grikiui ieškosiu maisto be vištienos nes viena ausiukė bais murzojasi - noriu pažiūrėti ar ne alergija vištoms
Dėl atostogų aoie mūsų su Busy žygį rašiau, o dar tai Busy mane visokis žuvim privalgydino - jūrų velnią valgėm
nai nai kokis skanumėlis, mėsytė baltutė, stangri, didelėm skaidulom atplyšta.
Na neriu į darbus