Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

.. Įsimylėjau dangų...

Gražu, bet savotiškai ir baisu.

Šponkiuk, nu vandalka ta Pepė, visai trūksta žodžių

.Grikuti, tetos tai ne katės,jos privalo dirbti,kad jums nieko netrūktų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugpjūčio 2018 - 19:32

Magnuna, pasigirk savom atostogom. Parodyk Busy chebrytę, jeI jau ji pati nerodo.

Man kačių maisto krizė, kokį sausą maistą perkat??? Man atrodo, kad aš pati juo tuoj maitintis pradėsiu, kad sužinot kuris skanesnis :D

Kokią pastą nuo plaukų perkat? Spurgitai reik. Vakar ir užvakar pricesita nelabai valgė, pavėmaliojo, suradau liaudiškų patarimų, kad sviesto duot. Spurgitai suveikė :D prikrovė naktį pilną dėžę ir pusvalandį tuo gyrėsi, viskas būtų ok, jei tai nevyktų vidurnaktį :D

Atsakyti

Pasta vokiška Tašei ir Kingui Maltpaste vadinas. Beaphar firmos, bet labiau suveikia žolė.

Dėl maisto nepatarsiu. Vienas ėda Royal Canin Urinary. Kitas RC Light. Tašė Hills Renal.

Atsakyti

Ačiū, Erode

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Gielux, saviškius maitinu Advans, strerilizuotiems, ir dar maišau Josera plaukų sąvėloms tirpinti.Bet maniškiai į lauką išeina, patys žolės prisišiupeliuoja.Clorofitą bandyk auginti, gal grauš, irgi padeda  valytis pilvukui.

Žiūrėkit kolegos, kokį dubenį vandeniui turiu. :P a96bcd82ac64.jpg

Atsakyti

Laba

Šponkuti - chuliganka Pepė, supyptos sėmkės baisu kai tiek darbo reikėjo jas išlukštenti  :oh: 

Gielux - vakare gslėsiu savo pastą nufotografuoti. Man davė kokią tai su vitaminais ir dar kuom. T. Y. Ne mano o Grikio su Kruopa. Kruopa skaniai visas pastas valgo, Grikis nenori nei vienos pastos, tai pas mane nėra sutarimo sksni jinai ar ne. Dėl maisto nieko negaliu pasakyti - visi keturi Hills metabolic valgo, visiems skanu. Grikiui ieškosiu maisto be vištienos nes viena ausiukė bais murzojasi - noriu pažiūrėti ar ne alergija vištoms

Dėl atostogų   aoie mūsų su Busy žygį rašiau, o dar tai Busy mane visokis žuvim privalgydino - jūrų velnią valgėm  :D  nai nai kokis skanumėlis, mėsytė baltutė, stangri, didelėm skaidulom atplyšta. 

Na neriu į darbus

20180807_133531.jpg

Atsakyti

Man mamka irgi duoda stiklinaitę sočiai atsigerti  :) 

20180828_061839_0.jpg

Atsakyti

Sveikos

Ačiū už informacija, merginos.

Kruopytė kokiom akim vandenuką laka :D

O pas Zunda šykarnas bliūdukas :D

Spurga laižo lietaus vandenį visur kur tik aptinka, nors namie du bliūdai vandens skirtingose vietose.

Atsakyti

Gal prieš miega pajodinėti?

https://youtu.be/hVLJybzLqlY

Kavalierius  :) 

39072587_470415843425537_101379814656573

Atsakyti

Gielux - aš štai tokią pastą turiu, virškinimo reguliatorius tipo

20180829_204726.jpg

Atsakyti

Jau koks Ozio gražumas.O apie raiteles nesakysiu nieko, iš pavydo čiacrazy.gif

Atsakyti

Jau koks Ozio gražumas.

Teta, o tai aš negraži ir dėl to maęs niekas nenori?

DSC01590-01.jpg

Atsakyti