Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Magnun, ja, ja pasidalinčiau  :D 

Jaučiu, kad žiauriai neturiu fantazijos atostogauti, eisiu dirbti ta tema.  :rolleyes: 

Šieno džiovintojos/ravėtojos :hihihi:

Patikrinau šian klinikoj Bižū ausų turinį (vėl nešvarios  :huh2:) - žvėrių neturi :super: . Bus galima mažulką paleisti į bandą  :rolleyes:  tada nuotraukų bus. 

Atsakyti
Vajetus, kokia šienapjūtė pas Gielux blink.gif Grėbliais apsirūpinai? biggrin.gif

Kompostinė geras dalykas, šilta, minkšta ir patogu biggrin.gif

Erendira, 48 dienos? bigsmile.gif Nu tikrai, ir ką tu sau galvoji? hmm.gif

Aš kai išeidinėjau iš buvusio darbo irgi panašiai buvau sukaupusi, tai pinigėlių nemažai gavau.
Atsakyti

Gielux šieno grėbimo ypatumai smagūs pasirodė  :D  su tokiom padėjėjom daug šieno galima pridžiovinti  :D​ 

Atsakyti

Gielux šieno grėbimo ypatumai smagūs pasirodė  :D  su tokiom padėjėjom daug šieno galima pridžiovinti  :D​ 
Su sąlyga, jei mėgsti miegoti ant šieno, valgyti šieną, praustis šiene ir pan  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 rugsėjo 2018 - 18:09

Erendira - jau būtų per daug šieno  :D  aš tiek nemėgčiau šieno  :D  dana jau nebe taip juokingai atrodo :unsure: 

Kur visos dingot šiandien?  :4u:​ 

Atsakyti

Aš tai vėl bildu traktoriumi :) Darbymetis, tsakant 

Aist, knyga, apie kurią kalbėjome, pas mane darbe, kai tik turėsi mūzų skaityti - prašom  :4u: 

Saintlina, ar apsiprendėt dėl katino?

Atsakyti

Labukas, mergytės, 

pagaliau aš vėl prie Jūsų prisijungia  :D  grįžau iš atostogų ir nesuprantu ko visi ir visko iš manęs nori  :hmm:  :B  niekaip neįsijungiu....

Atsakyti

Sveikos

Nikuna, sveika grįžus į vergų gretas :D 

Mano šieno karai tęsiasi. Sudėjau šieną į dėžutes, nes atsibodo, kaip ir rašė Erendira net ir man miegot šiene. Nu ką, vaizdelis ryte: katę gali išvaryt iš šieno, šieno iš kates - ne! :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/cc5fb3d1f2b025245dcdae8e8dc45d5d257.jpg]cc5fb3d1f2b025245dcdae8e8dc45d5d257.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/9e4371cf9cb18553fb3b938a9cb30764228.jpg]9e4371cf9cb18553fb3b938a9cb30764228.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/4a1eb9dca99883812582fa2a3e5006d0511.jpg]4a1eb9dca99883812582fa2a3e5006d0511.jpg[/URL]

Atsakyti

Rytą truputuką pramigau,roviau darban, net nebuvo laiko skaityti kuo gyvenat.

Na,taip, šieno karai tai labai rimta.

O pas mane šiandien guliašo batalijos.Parnešiau kažkokio naujo, labai nepigaus, tai mano pūkiai į mane toookiomis akimis žiūrėjo :oh: Abiejų snukiuose sakytum parašyta-mes, tokie kilmingi katinai turėsim ėsti toookią bjaurastį???Na, brolio katinas nekilmingas, sakė  jam sueis.Ot, išsilepinau sau ant galvos. :blink:

Atsakyti

Šieninės katės  :D 

Mergytės - į socialinių mūsų pasivaikščiojimų temą. Kaip minėjau, kad turiu pažįstamą, kuri ekskursijas veda, tai va ji veda ekskursija, kaip man sakė bendro pobūdžio - įdomios Vilniaus vietos, kažkiek architektūros, faktų ir pan. Sakė, kad galėtų sekmadieniais ar penktadieniais vakare. Ekskursiją pradeda nuo Arsenalo, kur baigia nepaklausiau  :ax:  kiek trunka irgi nepaklausiau, bet kuriuo atveju tai ne pusvalandžio ekskursija. Jinai tuo užsiima, nes jai pačiai tai patinka ir įdomu, tai manau turėtų būti smagu. Kaina būtų žmogui - 5 eurai. Jeigu norėtume, reiktų sutarti laiką ir tada paderinčiau su savo pažįstama. Šiam penktadieniui sakė lyg ir turi grupę, bet dar nepatvirtinta tai gali būti kad ir šį penktadienį galėtų. Tad jeigu norėtume tokio socialinio pasivaikščiojimo, reiktų pasiplanuoti laiką. Ką manote?

Atsakyti

Nikuna - sveika sugrįžus iš atostogų šalies  :) 

Atsakyti

Magnuna, manau su penktadieniu sudėtinga, jau temsta gan anksti, o susirinkti gerokai iki temstant, kai tokie kamščiai po darbo, galim tiesiog nespėti, tad mano galva sakyčiau sekmadienis tinkamesnis.

Naujienos iš mano fronto. Pagaliau baigėsi reikalai su draudimu, viskas išsisprendė gerai, kadangi dėl "įvykusio nesusipratimo" iš jų pusės nepavyko iki įvykio sudaryti pilnos draudimo sutarties, kompensavo ir namų turto nuostolius. 
Kugiui pablogėjimas. Nuo šiandien pradedam steroidus. Laikykit viską ką galit, kad jie tiktų ir nebūtų pašalinio poveikio ir žinoma, kad padėtų. nes jis dar labiau persikreipęs.

Atsakyti