Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos iš pat ryto :4u:

Magnuna, tokios ekskursijos jėga, vis dėl to puiku gyventi sostinėje.

.Nikuna, sveika pargrįžus iš atostogų. :4u:

Kas dirba-geros dienos, ligoniukams- sveikatytės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 rugsėjo 2018 - 06:43
QUOTE(Erendira @ 2018 09 05, 11:26)

Saintlina, ar apsiprendėt dėl katino?

nepaėmiau.. nuvažiavau pašnekėti su šeimininke ir pasirodė, kad į dėžutę jis tik rimtais reikalais eina. Ir dar šnekant išsprūdo jai frazė, kad noriu atiduoti greičiau, nes nusibodo, myža visur. Tai čia pas ją atskiram name katinas gyvena, su išėjimu į uždarą voljerą, ir tai, vadinasi, iškyla tokia problema. O pas mane gi butas..

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2018 09 04, 12:13)
Atėjo viena dėmė ir nuvijo kitą biggrin.gif

labai gera ir foto, ir komentaras biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Santlina, geras sprendimas. 

Magnuna, nerali turėtų būt ekskursija, bet penktadieniais aš darbe iki 19.30 :(

Šponkiau, kaip reikalai?

Raskit skirtumus :)

[URL=http://www.part.lt/perziura/258e01131c348d10045d549af588600b803.jpg]258e01131c348d10045d549af588600b803.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/c4bf022b6eb7e392dd3dbcd9b8d6a1d0161.jpg]c4bf022b6eb7e392dd3dbcd9b8d6a1d0161.jpg[/URL]

Atsakyti

Mergytės - tikrai, planuojam ekskursiją kurį nors sekmadienį. Aš iškart pasisakau kad galiu visais sekmadieniais.

Atsakyti

Kur Grikis dingo?

20180906_062645.jpg

Niekam nesakykit kur aš

20180906_062546.jpg

Mam, jeigu Grikio nėra, galima aš jo pusryčius suvalgysiu?

20180906_063133.jpg

Žiū, kieno ten ausytė išlindo apie pusryčius paklausyti? Griki, ar ten ne tu?

20180906_063150.jpg

Ne, ten ne aš. Bet pusryčius valgysiu!

20180906_062715.jpg

Atsakyti

Grikučio ir Kruopytės pokalbis :lol:Na, taip, maistas dalykas rimtas.Bela ir Spurga kokios skirtingos ir kokios dailios katės.

Jau ta mama kokia nesupratinga, niekaip nesupranta,kad ant stalo turi gulėti katytė.O tai prikrauna visokių šluotų, nėra kur ir uodega pasidėti.91e5a47087ee.jpg

Atsakyti

Nu jomajo nesikeikus. Rek gi man painiotis į kačių reikalus, pernai pasiėmiau Spurga kaip tik tokiu metu. Dabar, pasakojau Erendirai, kelis kartu prie darbo mačiau katę krūmuose. Kurį laiką nemačiau, bet nusipirkau skanukų, kad nešiotis rankinuke, jei kartais vėl pamatysiu. Akurat kaip tik šiandien tas "pamatsiu". Žiū, tupi prieinu, mane labai stipriai apšnypščia ir net puola muštis, spėjau ranką atitraukt. Mdaaaa, primėčiau skanukų, nuėjau į darbą už poros min išlendu pažiūrėt, o ten katė ir kačiukas, tas jau prakutęs kokių 3 mėn. Katė vėl šnypšt, kačiukas bėga slėptis. Nu blyyyn sriūbaunu dabar darbe, katė graži, jaunutė, dantukai smulkūs balti, visi, Gerai apžiūrėjau :D nes tas monstras grąsinosi mane suryt :D Nuotraukas padariau, vakare parodysiu. Nu ir ką su jais daryt? Be transporto, finansai irgi taip sau, bet šitas dzin. Bet kur juos dėt, jei tarkim pagausiu ir sterilizuosiu. Vyras matė mano lakstymus, iš kart mane apkaukė, sakė net minčių visiškai jokių neturėk :(

Atsakyti

Gielux, šnypštalą po sterilizacijos galiu perlaikyti, esu taip dariusi. Bėda, tik, kad reiktų greit suktis - nuo 26 savaitę nebūsiu.

apie pagavimą, nuvežimą  ir sterilizavimą po prieglaudos vėliava irgi galiam mąstyti. va ką daryt su vaiku - sunkesnis klausimas.

Atsakyti

Tai va, vaikis bėda. Dabar buvau pažiūrėt, jų nėr, keista, kad ir skanukai mėtosi. Nealkanas tas šnypštalas, galvoju gal jie iš nuosavų namų ateina, čia netoli toks kvartalas, su vištom ir pan. Katė tai graži, bet vaikis murzius toks biški, kiek pavyko įžiūrėt. Nežinau nė ką galvot.

Atsakyti

Gielux, sunkus reikalas. Aš šiuo momentu niekuo prisidėt negaliu, galiu tik pabėdavot. Pasidžiaugiau, kad draudimas padengė nuostolius. Tv sutvarkytą parsivežėm ir pyst per ekraną balta sprindžio juosta. Ai einu rachitniką niurkyti, nes iki grįžtant namo pasaulis vėl atrodė šviesus, dabar aptemo ir atnešė galvos skausmą. Kodėl negali būti viskas gerai.

Atsakyti

Atsakymas: viskas negali būti gerai, kad išmoktume vertinti, džiaugtis, dėkoti už tuos momentus, kada iš tikro gera... ;) Blogi momentai yra skirti tobulėjimui ir augimui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 06 rugsėjo 2018 - 18:25

tai kad užkniso, į pusmetį vieną pusdienį pasidžiaugiau ir bam. kaip suprantu net pagalvot mintyse apie nieka gero negaliu. bet nu rimtai taip. 

Atsakyti