Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tada verta džiaugtis už tai, kas dar bus gero. Visada išlenda iš po debesų spindulėlis. Tik reikia ji pastebėti kasdienybėje: forume, kačiuko pasiglaustyme (ypač, kai šneki telefonu ir realiai jis trukdo :angel_not:  ), artimo žmogaus buvime šalia arba net jo laukime. Kaip tik laukiu grižtančio vyro po darbų. Džiaugiuosi, kad galėsiu jį pasitikti su visa šeimyna. Keksas turės progą apeiti teritoriją koridoriuje. Jam ir bus laimės minutė. :4u: 

Atsakyti

Tik dabar paršliaužiau namo. 

Šnypštalas

[URL=http://www.part.lt/perziura/4225dc83166ee863f363457e3c4e5b2c12.jpg]4225dc83166ee863f363457e3c4e5b2c12.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/66e4afa728e7cc141b5ea2a80cd15866570.jpg]66e4afa728e7cc141b5ea2a80cd15866570.jpg[/URL]

O čia šnypštaliuks

[URL=http://www.part.lt/perziura/d17aed2ac852f03aa90ebb913c8befa6643.jpg]d17aed2ac852f03aa90ebb913c8befa6643.jpg[/URL]

Atsakyti

Norėčiau būti tokia pozityvi, bet neišeina. Tik pagalvot užtenka, kad kažkas visai gerai jau ir pyst kas nors. Pastoviai reikia dėl kažko nervintis, spręst ir t.t Pavargau. Jaučiu dingsiu iš temos kuriam laikui. Jei Kugiui nepagerės, tai 100 proc, kad palūšiu.  Beje, susiradus informaciją ir sulyginus su mano veiksmų seka, tik ką pataisytą tv sugadinau as ir jis neberemontuojamas. Šaunuolė aš!

Sekmės merginos, gal nurimus ir ateisiu dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 rugsėjo 2018 - 21:04

Šponkiau, laikykis. Neik iš temos, viskas bus gerai ir patikėk, lengviau tokį momentą (pilną šūduvą) iškęst ne vienai. Viskas praeina, praeis ir tai, ir vėl užvoš kokia banga, taip jau yr, bet sakau, geriau kolektyve viskame pervirt, nei vienai. 

Einam vėl į kokį pasivaikščiojimą

Atsakyti

Jei dėl nieko nesinervintum, nespręstum ir nepavargtum - reikėtu įsignybt, kad sužinotum ar gyva... :4u: Laikykis, nepakeliamų naštų nėra. Visada yra šalia palaikančių žmonių. Kai labai sunku - labai padeda nusiraminti šiltas puodelis arbatos, sau - su meile. :victory2:  Būtinai grįžk. Su nuotraukomis.

Atsakyti

Sveikos. 

Erendiriuk, palaikyk, prašau, darbe tą knygą. Aš kitą savaitę užbėgsiu, gerai? 

Magnuna, aš noriu į ekskursiją. Ko gero, ir savo vyrus paimčiau, jei tik data tiktų. 

Grikio slėpynės labai žavingos. 

Zunda tokia minkštutė baltakaklė. 

Gielux šnypštukė graži.

Šponkiuk, viskas bus taip, kaip turi būti. Sunku, kai visokie nesklandumai antausius dosniai dalina. Bet tu stipri jauna moteris. Apkabinu. Laikykis. 

Mes rytoj po darbo lekiam į Palangą. Šeštadienį krikštysime dukterėčią. 

Ainu prieš kelias dienas vežiau pas veterinarę. Po atostogų kaime tetulės sakė, kad iškirpo katei užausyje sąvėlą ( šunys ten jai sulaižo, tipo, prausikai). Kažkaip man susišvietė, kad tas iškirptasis plotas didėja. Ten ne plika oda, trumpas pūkas yra, oda be pleiskanų, normali. Pasukus katei galvą, iš mano gauruotos meškos virsta grifas plikakaklis. Aš, aišku, fantazijos turiu - grybelis gal, periodiškai pasvarstau garsiai namiškiams. Anie liepia man dėl šventos ramybės važiuoti pas veterinarę, kad tik nustočiau kvaršinti galvas. Veterinarė pažiūrėjo į Ainu kaklą ir liepė neprisigalvoti. Užtikrino, kad negrybas. Bet nei su lempa švietė, nei kokio tyrimo darė. Sakė, kad ne taip grybai atrodo ir tiek. Ir pinigų už konsultaciją net nepaėmė. Tai kaip man dabar jaustis? 

Va, mano sfinksas ir garbanė. ( Kada paskutinį kartą valei dantis, šuo?)

E87_BC80_F-2_DD0-4_B68-_BE6_B-97_FBEDE5_

Kažkas ilgisi Igno, guli ant jo lovos, laukia:

43324_F7_D-583_B-4683-83_BE-5_E9_F06_ADC

Atsakyti

Labas rytas, mergytės :4u:

Gielux, net nežinau ką ir nepasakyti.Skaičiau interneto platybėse tokį posakį-tu negali pakeisti viso pasaulio, bet gali pakeisti vieno padaro pasaulį.Na, kažkas panašaus.Tu Spurgos pasaulį jau pakeitei. Ir jos vaikų taipogi.

Šponkiuk, apkabinu, glaudžiu,siunčiu kuo geriausiu linkėjimus.Liūdesį išliūdėk, ir būtinai grįžk pas mus.Karališkoji Ainu :wub:Čija kad apsiplaukavusi,vilnonė tokia.Lekiu į darbą, visiems gero penktadienio.

Eik, jau eik į savo tą darbą,čia netrinksėjus,miegoti tik trukdai..b80be2b55ec1.jpg

Atsakyti

Šponkuti - niekur neding, būk su mumis, sakyk visas savo mintis čia.  :4u:  būkim kartu kai gera ir bloga  :4u: 

Dėl ekskursijos - ar visoms norinčioms tiktų pvz kitas sekmadienis? 

Pas man namuos vis dar nieko negalima išmesti

20180906_221238.jpg

Atsakyti

Laba,

Šponkuti :4u:  nepasiduok, viskas praeina, pasirodys ir saulytė tavo padangei, žinok viskas priklauso nuo požiūrio.. Juk ne tu kalta dėl Kūgeliuko, tu jam dovanoji šansą pasidžiaugti vaikyste, katinai neprgyvena dėl savo negaliu jie džiaugiasi gyvenimu, žiūriu aš į sdavo klyšę, duodasi smarkiau už visus, nesvarbu kad subiniukas maskatuojasi, kad griūna, jai tiesiog gera...tik tiek kad padovanoti šansų minimaliai.....Ieškok pozityvo kiekvienoj smulmenoj :4u: 

Į tą temą, mano TV seniai su balta juosta per visą ekraną (vertikaliai) pinigų įsigyt naujo nėra ir nenusimato, žiūrėt galima :)

Šeštadienį iškalbiau telefoną(naują su dviem kortelėm) ties skalbiau katinų palas kažkas paskambino, traukiau iš kišenės o tas pliumt į vandenį.....likau visai be tel, nes kortelės mažos, į senus tel. netinka.....Valio tel pataisytas tik 25 Eur

Šeštadienį kritau, užsigavau antakį, sekmadienį atsikėliau, pasidažius vieną voką...buvo visai nieko, nuo vakar jau pasipuošus rimtai,  paakys spalvotas- žaliai mėlynas-ž pirmą kart turiu fanarą....

Kompo neturiu, dasimušė...be šansų įsigyt kitą...
.
Buvusio gimtadienio pinigus- prašiau sodo baldams, planavau išleist malkom, bet užsisakėm, kad išvežtų šiukšles iš namuko, planavom kad bus apie 10 kubų- 150 Eur......išvežė mano baldus ir malkas ...23 kubai ir 350 Eur
kol kas neturiu minčių, nes sekantiį mėn- 500 įmoka už namuką

Už tai sutaupiau naujiems langams katininiam namui(beje ne be jūsų visų pagalbos)- pasikeisiu net 8 langus,

Visą sav su katinais į darbą, tada randu kas nuveš į kliniką- po darbo pasiimti, nuostabios savanorės neturiu, grįžtu 19 ir pas katinus iki 22 ir iš kart į lovą...nes keltis po 4.....valio nereik nei kompo, nei TV :)
Ir dar į tą laiką net gaunu vakarienę- brangiausias pasirūpina.

Nuodėmė skųstis, oras puikus, visi artimieji sveiki, pati ir tik su fanaru :) o ryt savaitgalis

Į Grikį su Kruopą tai negaliu atsižiūrėti jau tokie charizmatiški katukai, dar Giliuko pasiilgstu

O į Zundą žiūrint taip gera ant širdies, ot pasisekė vaikiui :wub:

Gieliux, dėl rastinukų, vaikis jau didelis(bent iš foto) gali nebeprisijaukint jei šnypštukas, manau pilnai užtektų juos pagauti ir sterilizuoti (vaikį jei mergytė ir) Vilniuj daug prieglaudėlių, gal kuri pagelbėtų su pagavimu

Parašiau už visą savaitę, dar labai pavydžiu jums pasivaikščiojimu....atvaryčiau, bet kelionei dar +4 val kaip niekur, o laikas man dabar brangiau už pinigus. Gal reiks nors į mišką su mergom nulėkt galvą pravėdinti, kad nesprogtų :D

Atsakyti

Sveikos

Aist, man irgi kartais atrodo, kad dėl vaikų tiek nestradaliojau, kiek dėl kačių :D paskutinis mano "prikolas", Spurga nebeėda (kas iš esmės yra ne taip jau blogai atsižvelgiant į jos kompleksiją :D ) Spėju plaukai, nupirkau pastą, kokia jūs parodėt, dabar stebiu katę. Ogi kaip vyksta stebėjimas, tikrinu kakadėžę. Bet pas mane dvi katės ir dvi kakadėžės, taigi trumpai tariant, aš jau turinio ekspertė :D kam pasakyk, tikrai pirštu pasukios. Aist, jauskis gerai :D

Dėl katės, nešiu šiandien konservų, pažiūrėsiu ateis ar ne, ir autoservisistų paklausinėsiu. Reik tekstą susidėliot: jūs čia katės nematėt, keturiom varomom letenom, kėbulo spalva šlapio asfalto, su pricepu :D

Moliuko išraiška, toks vargo katinėlis ant minkštų pagalvyčių :D

Kruopa, užsuk į svečius, dar ir šieno duosma :D

Man kol kas tinka sekmadienis, vyrui penktadienį klasiokų susitikimas, tai gal baigsis iki sekmadienio :D

Šponkuti, jei reik Pepei kokio graudulingo teksto, rašyk, galima ką nors sugalvot, jeI ji dar nepadovanota.

Atsakyti

Oi, dar prisiminau, vyras sakė, jei vėl prasidėsiu su kate, galėsiu kraustytis į namą, man net garažo neužleis :D namas, jei ką, atrodo taip :D :D  

[URL=http://www.part.lt/perziura/8235b4d409cd778f628309e6547eadb4194.jpg]8235b4d409cd778f628309e6547eadb4194.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 rugsėjo 2018 - 08:52

Labas rytas  :4u: 

Aist, knyga kantriai palauks kiek reikės  :rolleyes: 

Šponkuti  :4u: 

Ekskursijai pasirašau visiems sekmadieniams išskyrus 09 30, nes būsiu ekskursijoje kiek tolėliau  :D 

Gielux, Šnypštautienė žiauria graži  :wub:  Sugalvosim, ką daryti ;)

Magnunos neišmestinų daiktų krizė :super:

Diinkut, laikykis, kaip nors viskas gausis, juk žinai  :4u: 

Atsakyti